Hobbii.dk Avaliações

21.481
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet her 3-4 gange nu og er ovenud tilfreds, virkelig lækkert garn og farver 🌈🌞⭐ Det ENESTE jeg har at klage over er at jeg konstant har lyst til at købe mere garn 😂 SÅ stopper det sgu!... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hobbii har som altid orden i deres ordrer, og jeg fik mit skønne garn efter et par dage. Jeg bruger hobbii når jeg handler garn, deres service er god, de er hurtige, garnet er i en god kvalitet og p... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Da jeg modtog min pakke opdagede jeg at jeg ikke havde fået den ene vare jeg havde bestilt men istedet havde fået noget andet. Jeg skrev til kundeservice som hurtigt fik sendt den rigtige vare til mig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det gjorde den hjælpsomhed jeg fik i butikken. Jeg har et oldebarn i Norge, jeg strikkede en trøje til ham for to år siden, den er nu for lille og han ville gerne have en ny i samme farve, desværre e... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de fios
  2. Loja de Artesanato
  3. Loja de Hobbies
  4. Loja de artigos para tricô

Sobre Hobbii.dk

Escrito pela empresa

Hobbii er en garnbutik for alle kreative garnelskere i Danmark. Vi har ALT, hvad du skal bruge til dit næste strikke- eller hækleprojekt. Kig forbi og find:
Du kan ALTID forvente:

- Enkel & sikker handel 🔒
- 100% tilfredsheds-garanti ❤️
- Lynhurtig levering 📦
- Udsalg med vanvittige tilbud 🔥
.. og et hav af andre fordele:

Bingo med vilde præmier! 🎉
Hent vores gratis app og spil med hver eneste uge! Held og lykke :-)

DK's gladeste kundeservice 😊
Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller finde svar i vores FAQ.

5 butikker: Kig forbi! 🏪
I vores 5 butikker finder du de lækreste garner, tilbehør og masser af inspiration.

Mit Hobbii (Gratis kundeklub)
Dine medlemsfordele: Optjen point når du handler, ordreoverblik, invitation til Bingo hver uge, ønskeliste, hurtigere checkout og meget andet!

Spændende konkurrencer 🏆
Hver måned vil vi præsentere jer for nye udfordringer som vil sætte jeres kreativitet og talent på prøve. Vi "hygge-konkurrerer" om helt geniale priser!

Blog 📚
Her kan du blandt andet finde inspiration, lære nye teknikker og meget andet!

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!
Store knus, Hobbii

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(21.481)

3.164 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

En skøn butik

En skøn butik , med mange muligheder for flere ting , man kan går i gang med . Kommer helt sikker igen .

Resposta da Hobbii.dk

Hej Dorte, tak for din fantastiske bedømmelse og de flotte ord! 😊 Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage hos Hobbii. Hav en skøn dag! Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

hurtig leverance 🙌🏻

hurtig leverance 🙌🏻
savner flere pastel farver i jeres bomulds farve palette (8/4)

3 de junho de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Kære Hanne, tak for dine 5 stjerner og din feedback 🙌 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige leverance. Vi vil helt sikkert tage dit forslag om flere pastelfarver i vores bomuldspalette til overvejelse 💡😊 Venlig hilsen, Viggo from Hobbii

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

elendig kundeservice og levering

JEg bestilte online for 1,5 uge sidenog ahr endnu ikke fået mine vare.:( Har forgæves forsægt at træffe. kundeservice pr tlf , men første gang jeg ringede i deres tlf tid, sagde de at jeg ringede udenfor deres tlf tid og her nu 1 uge sienere, siger de at de er ramt af sygdom og derofr ikke kan tage tlf. Det ville sådan set også være ok, hvis det ikkevar fordi at når man så skriver mail til dem så får man et standard svar fra deres computer :( MEGA skuffet, det plejer ellers bare at køre som smurt, nu tror jeg ikke jeg orker at bruge dem mere.

6 de junho de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Lene,

Tak for at dele din oplevelse med os.

Vi beklager dybt, at din ordre ikke er leveret, og at vores kundeservice ikke har kunnet hjælpe dig tilfredsstillende. Vi forstår din frustration over den manglende kommunikation og den lange ventetid. Det er bestemt ikke den service vi gerne vil yde og vi tager din feedback meget alvorligt og vil gennemgå vores procedurer for at forbedre vores service.

De bedste garn-hilsner,
Anna
kundeservice@hobbii.dk

Det er super gode

3 de junho de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Hardy! 🙏 Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du synes, vores produkter er super gode! 😊 De bedste hilsner, Viggo fra Hobbii

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ja jeg er tilfreds med garnet

Ja jeg er tilfreds med garnet, det var lige det jeg havde forestillet mig

Resposta da Hobbii.dk

Hej Fru Britta Hansen, tak for din 5-stjernede anmeldelse! 🌟 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med garnet. Vi værdsætter din feedback meget! Mvh Viggo fra Hobbii 🧶🙂

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg modtog hurtigt garnet👍

Jeg modtog hurtigt garnet👍. Men jeg er ærgelig over at modtage garn med en del knuder ( garn som er bundet sammen midt i garnnøglen- 2 knuder i nogle af garnnøglerne).

Hej Mette

Tak for at dele din oplevelse med os.

Vi beklager, at du har modtaget garn som ikke lever op til forventningerne.
Kontakt os gerne på kundeservice@hobbii.dk med dit ordrenummer og billeder af garnet, så vil mine kollegaer undersøge sagen nærmere.

De bedste garn-hilsner,
Anna
kundeservice@hobbii.dk

Granet leve op til forventningerne

Granet leve op til forventningerne

15 de fevereiro de 2026

Resposta da Hobbii.dk

Hej Kenneth! 👋 Tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi er så glade for, at du er tilfreds med din Garnet, det er altid vores mål at leve op til forventningerne! 😊 Skal du bruge hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. - Viggo fra Hobbii 🧶

altid godt tilfreds

altid godt tilfreds

Resposta da Hobbii.dk

Kære Inge, Tak for din positive anmeldelse🎉! Vi er altid glade for at høre, at vores kunder er tilfredse med vores service. Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶

God og hurtig levering

God og hurtig levering

Resposta da Hobbii.dk

Kære Gitte, mange tak for din 5-stjernede anmeldelse! 🌟 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen. Tak for at du handler hos os! - Viggo fra Hobbii 😀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det rigtige gran og til den lovede tid

Det rigtige gran og til den lovede tid, alt er perfekt,
dog har jeg en lille bøn kan vi få det lille hjerte bolche tilbage i pakken?
Jeg hyggede mig med det bolche i mens jeg pakkede mit nye gran ud, og det gjorde jeres pakke lidt mere speciel ❤️end pakker fra andre leverandører.

Resposta da Hobbii.dk

Kære Pia Sutrow Golles. Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelser, det betyder meget for hele team Hobbii. De bedste garnhilsner Viggo fra Hobbii

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, nem hjemmeside/app og lækkert gran

Resposta da Hobbii.dk

Hej Anja, tak for dine flotte ord og de 5 stjerner 🌟! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores hurtige levering og nemme app. Glæder mig til at se hvad du skaber med garnet 😊 Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii.

Resposta da Hobbii.dk

Hej Andrada, tak for dine fem stjerner og de dejlige ord om os! 🙌 Vi er så glade for, at du har en nem og positiv oplevelse med vores produkt. Tak fordi du vælger Hobbii! 🧶 Venlig hilsen, Viggo.

Super skøn betjening

Super skøn betjening

Resposta da Hobbii.dk

Hej Anne-Mette, tak for dine 5 stjerner og for dit skønne review! 🌟 Vi er glade for at du nyder vores service. Mange hilsner fra Viggo på Hobbii. 🧶😊

Leveringen var mega hurtig

Leveringen var mega hurtig, og jeg ELSKEDE kvaliteten på selve garnet

Resposta da Hobbii.dk

Hej Dhiviyalaxmy, mange tak for din femstjernede anmeldelse! 🌟 Vi er glade for at høre, at du elskede vores garnkvalitet og nød vores hurtige levering 📦😊 Med venlig hilsen, Viggo fra Hobbii.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet hos Hobbii i mange år…

Jeg har handlet hos Hobbii i mange år og er meget tilfreds. Garnet jeg har købt er altid godt og svarer til beskrivelsen. Levering er også et plus, jeg har altid fået det jeg har bestilt

Resposta da Hobbii.dk

Hej Connie, mange tak for den positive anmeldelse og dine dejlige ord 🙏 Det er en fornøjelse at høre, at du har haft gode oplevelser hos os i flere år 😊 Mange hilsner, Viggo fra Hobbii 🧶

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, gode priser, hurtig levering. Mercerized bomuldsgarn.

Resposta da Hobbii.dk

Hej Monika! 🌟 Mange tak for dine venlige ord og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, du synes godt om vores hjemmeside og vores bomuldsgarn. Venlig hilsen, Viggo fra Hobbii 🧶😊

Rigtig mange gode varer

Rigtig mange gode varer, til en god pris. Hurtig levering

Resposta da Hobbii.dk

Hej Anne Grethe, mange tak for dine venlige ord og de flotte 5 stjerner! 🌟 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores varer og levering. Hav en dejlig dag! 😊 Mange hilsner fra Viggo hos Hobbii.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at bestille og hurtig levering.

Nemt at bestille og hurtig levering.

Resposta da Hobbii.dk

Hej Ulla 😊, tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Det lyder super, at du synes, det er nemt at bestille, og at leveringstidspunktet er hurtigt. Vi elsker at gøre vores kunder glade. Skøn dag til dig 🌼 Mange hilsner, Viggo fra Hobbii.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De har de strikkepinde jeg…

De har de strikkepinde jeg ønsker..denne gang gik levering med dag langsomt men det er jo ikke hobbies fejl

Resposta da Hobbii.dk

Kære Lone, tak for din 5-stjernede bedømmelse 🌟! Vi er glade for, at du kunne finde de strikkepinde, du ledte efter hos os. Vi siger undskyld for den forsinkede levering og håber, at din næste oplevelse vil være endnu bedre 🚚🎁. Venlige hilsner, Viggo hos Hobbii 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og tilfreds med…

Hurtig levering og tilfreds med produktet

Resposta da Hobbii.dk

Kære Vivi, tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Vi er meget glade for, at du er tilfreds med produktet og leveringstiden! 😊 Hilsen, Viggo fra Hobbii.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais