Bestilte en gavekurv om torsdagen, fik besked efterfølgende mandag at nu blev varen sendt, og endelig levering fandt sted onsdag. Altså 7 dage fra bestilling til levering i Danmark. Det klarer Inter... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har netop sat 100 planter bøgehæk købt hos Hobbyhaven, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten. Alle planter er stærke og i flot stand. Flere naboer har allerede været henne for at høre hvor jeg... Ver mais
A empresa respondeu
Altid lækre krukker og mange stauder og græsser til at sætte i. Indendørs planter er et mekka med mange forskellige potter og et hav af forskellige planter både små og store. Delikatesserne er de... Ver mais
A empresa respondeu
Hobby Haven er Aarhus hyggeligste butik til bolig og haveliv. Butikken er fyldt med de lækreste kvalitetsplanter til ude og indeliv. Desuden kan du finde massevis af livsstil til boligliv og gå på opdagelse i vores skønne gaveafdeling fyldt med brugskunst og delikatesser m.m.
Møllebakken 52A, 8361, Hasselager, Dinamarca
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Spændende og iderig butik, med smilende, hjælpsomme personer. Et godt sted at handle planter og andet, man bliver altid inspireret ;-)

Resposta da Hobby Haven
Flotteste butik i Aarhus. Rigtig god service. Stort udvalg og det bedste er deres nips afdeling, hvor man virkelig kan blive inspireret.

Resposta da Hobby Haven
En super flot butik med masser af flotte planter og tilbehør.

Resposta da Hobby Haven
Altid lækre krukker og mange stauder og græsser til at sætte i.
Delikatesserne er der mange af - der er fine kurve allerede lavet, og ellers kan man selv gå på jagt.
Det allerbedste er, at man kan holde lige udenfor døren, og det hele kan køres rundt på en vogn.
Super inspireret hver gang !!!

Resposta da Hobby Haven
Rigtig god og kompetent rådgivning og meget fine planter

Resposta da Hobby Haven
Meget vidende og let tilgængeligt personale 👍🏼

Resposta da Hobby Haven
Fantastisk sted!! En lille oase med masser af lækre potter og planter og inspiration til både inden- og udendørs indretning. Og så er hele personalet virkelig venlige og hjælpsomme - man kan tydeligt mærke, at de selv kan lide stedet.

Resposta da Hobby Haven
Utrolig lækkert sted med kompete personal og mange spændende planter

Resposta da Hobby Haven
Hobbyhaven er mere end en planteskole. Det er et spændende sted med mange ideer til indretning med planter både ude og inde. Man kommer herfra med nye ideer. Mange spændende planter, som man ellers ikke ser.

Resposta da Hobby Haven
Meget hjælpsomme - giver gerne gode råd, når man selv ikke ved så meget om planter og blomster 😊

Resposta da Hobby Haven
Hyggeligt sted. Mange lækre ting og sager. Godt udvalg.

Resposta da Hobby Haven
Fin vejledning og betjening med faglig baggrund.

Resposta da Hobby Haven
Meget stort og lækkert udvalg, og alle i højeste kvalitet. Bedre podninger skal man lede længe efter. Også meget imponeret over den venlige betjening - min mand og jeg købte en mors dags blomst samt en masse blåbærbuske og krydderurter. Da vi pakker bilen glemmer vi blomsten på parkeringspladsen. Da vi opdager dette og efterfølgende vender tilbage et kvarter efter, er blomsten blevet snuppet (sammen med en lille fint indpakket sæbe). Personalet tilbyder os at tage en ny blomst uden beregning - det er godt nok god service! Vi kommer uden tvivl igen og anbefaler jer absolut til alle haveelskere :-)

Resposta da Hobby Haven
Virkelig grundig betjening med masser af tid til mig som kunde. Virkelig god kvalitet af planter og super inspirerende at gå på opdagelse blandt både planter og brugskunst.

Resposta da Hobby Haven
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.