De service is geweldig. Had zelf verkeerd gekeken voor ophalen of verzenden. Ophalen aangeklikt terwijk ik in brabant woon. Werd daar op geattendeerd en mijn bestelling is alsnog verzonden
Veja o que dizem as avaliações
Heerlijke koffie !! Deze keer online besteld, super handig. Goed verpakt en snel geleverd. De bezorger was PostNL waarvan je tegenwoordig wel moet afwachten wanneer je bestelling bezorgd wordt, maa... Ver mais
Bezorgen duurt erg lang, zaterdagmiddag besteld en donderdagavond pas geleverd. Voor de rest prima koffie!
Het was onze eerste kennismaking met de Hoeksche Branders. Want het liefste bestel je toch graag plaatselijk. Het bestellen ging allemaal vrij makkelijk, ontvingen snel een duidelijke bevestiging, waa... Ver mais
Detalhes da empresa
Maak het verschil met koffie! Hoeksche branders selecteert de beste eerlijke koffiebonen brandt deze slow roast en vers op bestelling in eigen koffiebranderij. Hoeksche Branders direct trade specialty coffee
Informações de contato
Emmastraat 2C, 3274AC, Heinenoord, Holanda
- +31(0)186-203071
- info@hoekschebranders.nl
- hoekschebranders.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Hulde voor deze koffiebranders.
Geweldig ruim assortiment vers gebrande koffiebonen tegen schappelijke prijzen. Als echte koffieliefhebber kom ik hier ruimschoots aan m'n trekken. Hulde!

Resposta da Hoeksche Branders
Prima service en erg goede koffie!
Heel leuk jong team.
Heel leuk jong team.
Staan achter hun product.
Niets is teveel denken heel goed mee.
Pakken geweldig in.
Was een feest om onze pakketten weg te geven.
Zelden zo'n snelle en goede levering…
Zelden zo'n snelle en goede levering meegemaakt :)
Goede service en snelle levering
Koffiebonen snel op kunnen halen
Japanse Sencha Uchiyama groene thee
Goeie dag geachte, beste Hoekse Branders. Op geen enkel punt iets aan te merken. Ook zeer goed product, van super kwaliteit. Daniel
Lekkere en verse koffie.
Lekkere en verse koffie.
Daarnaast een mooie verpakking en snel verzonden.
Duidelijke site om te bestellen en snel…
Duidelijke site om te bestellen en snel in huis
Lekkere koffie voor een goeie prijs.
Lekkere koffie voor een goeie prijs.
Wij hebben een abonnement en kijken elke maand weer uit naar de levering van de vers gebrande bonen
Kwaliteit en service
Op zoek naar de, voor mij, juiste koffie kwam ik bij Hoeksche Branders terecht. In verschillende sessies diverse koffies uitgeprobeerd en tot een keuze kunnen komen. Goed advies, heel prettig contact en kennis van zaken.
Verser ga je de koffiebonen niet…
Verser ga je de koffiebonen niet krijgen! Ik ben er helemaal blij mee; je merkt de passie, kennis van zaken en aandacht voor het product. Een extra pluspunt is dat het makkelijk via de website te bestellen is, met afhaal mogelijkheid in de winkel. Ook een leuk adres om een cadeaupakket samen te laten stellen, om eens wat anders cadeau te kunnen geven. Ga zo door en tot snel weer, zodra de bonen op zijn ;-)
Nog nooit van dit bedrijf gehoord
Nog nooit van dit bedrijf gehoord, maar super tevreden over de snelle levering. De bestelling was een cadeau en was heel mooi ingepakt.
De prijs en kwaliteit is top.
De prijs en kwaliteit is top.
Super snelle verzending en voor vragen krijg je snel antwoord.
Ik blijf hier zeker bestellen
Uitstekend
Feestelijk verpakt voor de ontvanger en perfect op tijd geleverd. Zeer tevreden!

Resposta da Hoeksche Branders
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.