A empresa respondeu
Blev betjent af jeres medarbejder Stephanie, der fremtræder som en meget sympatisk og kompetent person. Resultatet, hvor nyt det end er, lover godt. venlig hilsen Niels Scheel Persson
A empresa respondeu
Kompetent,formidlende og rådgivende konsulent.Kom hele vejen rundt om alle spørgsmål.Fik svar på alt vedr.hørelsen Tålmodighed og venlighed gav tryghed i situationen.
A empresa respondeu
Hørebil – Din mobile høreklinik. Hos Hørebil gør vi det nemt, bekvemt og trygt at få testet hørelsen – direkte i dit eget hjem. Vi mener, at en god hørelse er nøglen til høj livskvalitet, sociale relationer og mental sundhed. Alt for mange danskere lever med nedsat hørelse uden at få hjælp. Det vil vi ændre på. Derfor tilbyder vi gratis høreprøver, personlig rådgivning og høreapparater fra 0 kr. i egenbetaling – uden ventetid og uden besvær. Vi hjælper også med tilskud fra det offentlige, helbredstillæg og "danmark", så det er både enkelt og overskueligt for dig.
Industrivej 48, 1, 4000, Roskilde, Dinamarca
Respondeu a 84% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtigt svar - god kommunikation - god og ærlig information - professionel - god service
generelt godt, selve høreapparatet for billigt. man får hvad man betaler for..

Resposta de Hørebil
DAMEN DER VAR HER GJORDE ET FINT STK ARBEJDE FORTALTE OM HVORDAN JEG SKAL BRUGE APARATET

Resposta de Hørebil
Venlig, vidende og empatisk repræsentant, som besøgte mig privat. Fokuseret og samtidig serviceminded gennemgik hun testen og forklarede resultatet for mig. Efter mine spørgsmål, og efterfølgende samtale, var jeg helt afklaret med hvorvidt jeg for nærværende havde brug for høreapparater eller ej. Min oplevelse var at det var min hørelse det handlede om og ikke nødvendigvis et salg af høreapparater. Det vækker tillid og tro på en sober kundemindet virksomhed, som jeg roligt kan henvende mig til senere i livet når og hvis høreapparater kommer på tale. Tak for at blive set og ... hørt, ikke mindst.

Resposta de Hørebil
Det er de mest klodsede høreapparater jeg har haft i de 20 år jeg har brugt høre apparater ,og jeg har aldrig haft nogle med så dårlig lyd ,,,
Kom til tiden,dejlig professionelle oplevelse, følte mig rigtig godt behandlet

Resposta de Hørebil
Det var en ærlig person, som gav et godt svar på mit problem, nu må jeg se hvordan jeg kommer videre derfra….

Resposta de Hørebil
Utrolig sød og rar kvinde der kom på besøg og udførte høreprøve på mig .

atjeg mine ønske hørebil

venlig hilsen
Niels Scheel Persson

Resposta de Hørebil
En stor tak til den meget kompetente medarbejder der lavede høretest på min gamle far. Det blev gjort med stor empati, kompetance og respekt for de udfordringer der var i forbindelse med høreundersøgelsen. Men nu har jeg en glad far med nye høreapparater og det hele forgik hjemme i hans vandte omgivelser.

Resposta de Hørebil
Jeg er ked af jeg var ikke glad for høreaperaterne men ellers er det meget godt personalet var ok

Resposta de Hørebil
Tålmodighed og venlighed gav tryghed i situationen.

Resposta de Hørebil
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.