TandlægeCenteret Hørning Torv Avaliações 6

4. Periodontia de Implantes Dentários
  5. Serviço Dentário de Emergência
  6. Clareamento dental

Escrito pela empresa

Vi er specialister i alt fra implantater til fredelige tandtjek. Vi har stor erfaring med tandlægeskræk og samler på brede smil. Klinikken ligger centralt på Hørning Torv, og servicerer hele Skanderborg, Hasselager, Kolt, Viby mv. Gratis parkering. Alle fortjener et smil. Kig op så får du et.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har været patient på klinikken i 3 år…

Har været patient på klinikken i 3 år og har hver gang fået en rigtig god behandling og venligt personale. Jeg har lidt tandlægeskræk og det har de forståelse for og forklarer altid hvad de laver og hvorfor.

20 de fevereiro de 2026

Resposta da TandlægeCenteret Hørning Torv

Hej Julius. Det er vi så glade for at høre. 6 stjerner tilbage til dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jan er god til at skabe ro og tryghed

Jan er god til at skabe ro og tryghed, selv når man normalt er nervøs for at gå til tandlægen. Han forklarer tingene grundigt, og man føler sig altid i gode hænder

2 de setembro de 2025

Hej Louise.
Det er vi svært glade for, at du oplever.
Du vil altid være velkommen på klinikken.

Fantastisk behandling af Mette

Fantastisk behandling af Mette, forklare hele tiden hvad der sker, Så man følger sig tryk.

12 de junho de 2025

Tak Kasper.
Vi er også svært stolte af hende.

God oplevelser

Selvom jeg har tandlægeskræk får jeg altid en god oplevelse ved Marco, som er forstående og lyttende.
Stadig ikke fordi jeg glæder mig, men det gør det nemmere at komme afsted når jeg ved det er hos ham.

3 de junho de 2025

Hej Maria.
Tusind tak for at gøre det officielt: Marco er verdens sødeste tandlæge.

Fantastisk tandlægecenter

Hos TandlægeCenteret Hørning Torv har jeg fået kontrol over min tandlægeskræk, som ellers har fulgt mig i mange år. Forklaringen er faktisk ganske simpel, for så snart man træder ind i klinikken, bliver man altid mødt af en venlig, smilende og hjælpsom sekretær. Det positive indtryk bliver yderligere forstærket, når man møder klinikkens øvrige personale. Der er en rolig atmosfære i klinikken og personalet er gode til at fortælle om, hvad de foretager sig undervejs i processen. Jeg kan på det varmeste anbefale TandlægeCenteret Hørning Torv

18 de dezembro de 2024

Resposta da TandlægeCenteret Hørning Torv

Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Den smeltede receptionisten.
Vi glæder os alle til at tage imod dig i mange år fremover.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais