Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Homae er en dansk webshop med fokus på dekorations- og boliginteriør i et moderne, nordisk og minimalistisk udtryk. Vi udvælger produkter, der passer ind i den skandinaviske boligstil, og vi udvikler samtidig vores egne 3D-printede designs, som produceres i Danmark i små batches eller på bestilling. Hos Homae arbejder vi med idéen om, at boligindretning gerne må være personlig, enkel og gennemtænkt. Derfor lægger vi vægt på produkter, der både er dekorative og funktionelle, og som kan passe naturligt ind i alt fra stue og soveværelse til kontor, entré og badeværelse. Vores sortiment består blandt andet af vaser, lysestager, opbevaringsløsninger, figurer og andre interiørprodukter, som er udvalgt med fokus på form, farver og helhedsindtryk. En del af vores sortiment bliver produceret med 3D-print, hvilket giver os mulighed for at skabe unikke designs, små serier og fleksible løsninger uden masseproduktion. Det betyder også, at vi løbende kan udvikle nye produkter og tilbyde varianter, der passer til forskellige hjem og indretningsstile. Vi går op i ærlig kundeservice, hurtig håndtering og en god købsoplevelse fra start til slut. Når du handler hos Homae, er målet ikke bare at købe endnu en boligting, men at finde produkter, der bidrager til et hjem med ro, personlighed og stil. Tak fordi du kigger forbi Homae.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,0

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

3 stjerner, de var lidt længe om at sende varerne

25 de junho de 2026

Hej Iris

Tak for din anmeldelse og for din ordre.

Vi er kede af, at du oplevede leveringstiden som lidt lang. Din ordre blev lagt sent om aftenen d. 23., produceret d. 24. og sendt fra os d. 26.

Da vores produkter produceres på bestilling, oplyser vi en forventet leveringstid på 2–5 hverdage, og din ordre blev derfor afsendt inden for den oplyste leveringstid.

Vi håber, at du er glad for varen, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Kenneth

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Go service og handle fra Hilsen fra ina…

Go service og handle fra Hilsen fra ina Bertelsen

5 de junho de 2026

Hej Ina

Tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores service og din handel hos os. Vi er glade for at høre, at oplevelsen var god.

Vi bliver dog lidt i tvivl om de 2 stjerner, da din kommentar umiddelbart lyder meget positiv. Hvis der var noget, som ikke levede op til dine forventninger, må du meget gerne uddybe det, så vi kan lære af oplevelsen og hjælpe, hvis noget skal løses.

Kenneth
Homae.dk

Flotte figurer

Flotte figurer,
Troede de var en smule større i både højden og bredden. Men flotte er de på min hylde

1 de maio de 2026

Hej Jeannie

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at figurerne er kommet godt på plads på hylden, selvom de var lidt mindre end forventet.

Vi tager din feedback med os — det hjælper os med at blive endnu tydeligere omkring størrelser og mål på produkterne.

Smukke figurer

Smukke figurer

Utrolig mange lækre ting og virkelig god og hjælpsom kundeservice.

10 de abril de 2026

Hej Birgitte

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du både er glad for produkterne og den service, du har fået. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Alt fint

Alt fint, kom hurtigt. Der var glemt 2 ting. Fint perfekt service og bestilt ekstra og fik både laver speciel ordre og tilsendt det som var glemt at blive pakke med sidst. Super servise og tager ansvar for fejl. Jeg er glad og tilfreds. Og har lige lavet endnu en ordre.

29 de março de 2026

Hej Anna

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds — og især at vi fik løst fejlen ordentligt, da der manglede noget i pakken. Fejl kan ske, men vi gør altid vores bedste for at tage ansvar og få rettet op hurtigt.

Tak fordi du bestilte hos os igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god service.

Hurtig levering og god service.

2 de abril de 2026

Hej Christina

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering og god service. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot materiale og flotte kreationer

Flot materiale og flotte kreationer. Kan varmt anbefales.

27 de março de 2026

Hej Susanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling.

Det gør os rigtig glade at høre, at du synes godt om både materialet og vores produkter. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Homae

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais