Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel blij met onze twee Hombli Smart Convection Heaters. Makkelijk in gebruik en warmen snel op! Na de verhuizing helaas de ophangbeugels niet meer, maar dankzij Kevin van de klantenservice binnen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn smart doorbell 2 gaf plots de geest. Eerst mijn verkoper gecontacteerd die mij in verbinding bracht met de Hombli service. Deze heeft onmiddellijk de nodige stappen ondernomen zodat ik deze voo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Equipamentos Elétricos

We leven in een roerige wereld. Staan non-stop aan, rennen van hot naar her en de tijd vliegt. Je elke dag ontspannen en goed voelen is een uitdaging. Maar niet onmogelijk. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je iedere dag lekker in je vel zit, zonder teveel stress of zorgen aan je hoofd. Een zorgeloos bestaan voor iedereen – dat is ons doel.

Informações de contato

4,2

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

238 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 60% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

4,2

Todas as avaliações

59 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er is veel mis met deze Hombli

Er is veel mis met deze Hombli - de app werkt niet naar behoren - zonder verwittiging moet men zich laten registreren - met één staps en twee staps en drie staps verificatie - veel gedoe en weinig resultaat. Ik kan geen enkel toestel nog bedienen - kan er niet aan want ik zit in het buitenland - leuk is dat - dus deze spullen NIET kopen.

28 de agosto de 2026

Resposta da Hombli

Wat jammer dat de app niet gelijk duidelijk was. Het is mogelijk te registreren, maar het is niet verplicht; de gebruiker kan in een gastaccount blijven om alle apparaten aan te sturen.
Gebruik maken van de apparaten zou ook zonder persoonlijk account moeten kunnen, OOK in het buitenland
Mocht u nog steeds problemen hebben, neem gerust even contact met ons op voor ondersteuning: support@hombli.com

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hombli robot stofzuiger eenvoudig maar goed

De robotstofzuiger hbvg-0100 is een aanwinst voor budget prijs. Maakt goed schoon, ook in de hoeken. Gaat wel best hard tegen obstakels op. na elke 2 lange rondes stofzuiger leegmaken. Werkt niet per kamer of met plattegrond. Hij werkt ongeveer 1,5 uur. Moet dan laden. Stopt er soms mee en vindt laadstation moeilijk terug. Ik heb dweilen nog niet geprobeerd maar dat is redelijk eenvoudig te doen. Let op. Alleen pro heeft groot laadstation. Er zit maar 1 dweildoek bij. Dat is jammer.
Al met al prima stofzuiger prijs kwaliteit verhouding.

26 de agosto de 2026

Super klantenservice

Na de verhuizing helaas de ophangbeugels niet meer, maar dankzij Kevin van de klantenservice binnen enkele dagen in huis.
Wij zijn blij en dankbaar voor de snelle en fijne service 🙏🙏🙏

12 de agosto de 2026

Vervanging defecte afstandsbediening

Van mijn nieuwe Hombli plafondventilator werkte de afstandsbediening niet naar behoren. Na contact met medewerker Jasper via link geprobeerd te resetten, helaas zonder resultaat. Er werd een nieuwe afstandsbediening opgestuurd die perfect werkt! Snelle service én prima service!!!

17 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service. helaas een stekker binnen een jaar kapot. Contact opgenomen via de site en binnen 24 uur heb ik bericht gekregen. ze zouden hem vervangen en de kapotte hoeft niet terug. vandaag heb ik de nieuwe ontvangen top geregeld.

17 de julho de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Oktober 2023 ring deurbel 2 gekocht na…

Oktober 2023 ring deurbel 2 gekocht na 6 maanden einde oefening
Netjes nieuwe ontvangen.
Maar deze weer defect, nu geen compensatie aangezien garantie is verlopen. 20% korting op aanschaf van nieuwe bel ? Echter oktober 2023 koste ringbel 149,00 en nu 169,00 dus 20% geschenk uit eigen doos.

Je maar er toch van uitgaan dat ringbel langer dan 2 jaar meegaat zeker voor die prijs. Daarnaast wettelijke garantie??

Maar niks konden niks betekenen voor ons.

Ja dan maar geen Hombli ringbel risico te groot dat je voor dat geld over 2 jaar weer met defect apparaat zit.

Groet

22 de maio de 2026

Avoid Hombli at all costs

Avoid Hombli at all costs. I have purchased several of their products, and they are consistently unreliable. It's low-quality hardware. So far, two batteries have failed due to weather conditions. Additionally, I have a lamp with inconsistent color temperature (too yellow) and a security camera with abysmal battery life—needing a charge every three weeks despite their claims. This is the worst quality equipment on the market. Save your money and stay away

3 de maio de 2026

Resposta da Hombli

Thanks for your honest review, although we are surprised to hear you are experiencing issues with som many different devices. Please feel free to reach out to our support team via support@hombli.com. We always help our users, no matter where they bought their product!

De hombli zelfreinigende kattenbak

De hombli zelfreinigende kattenbak heb ik sinds december. Deze bevalt goed en scheelt een hoop voor mijn rug. Het is makkelijk te bedienen en ideaal met de app erbij. Na wat problemen de afgelopen weken heb ik met hombli contact opgenomen. De bak gaf aan dat de kat er was toen dat niet zo was en de app werkte niet met mijn apparaat. Met het contact de tip gekregen om mijn apparaat te ontkoppelen in de app en daarna weer toe te voegen. Dit werkte gelijk en was erg makkelijk, dus ben nog steeds erg tevreden.

30 de abril de 2026

Dramatisch slechte apparaten

Dit bedrijf maakt echt dramatisch slechte apparatuur. Updates op app zorgen er geregeld voor dat het hele apparaten slechter gaat functioneren. Het is echt onkunde ten top. Wees gewaarschuwd en koop hier niets! Er zijn zoveel meer alternatieve voor dezelfde prijs. Bespaar jezelf de moeite

25 de março de 2026

Resposta da Hombli

Bedankt voor je eerlijke review!
Het is voor ons nieuw dat een product slechter gaat werken na een update, over het algemeen gaan ze hier beter van werken. Uitzonderingen kunnen altijd voorkomen natuurlijk en wij willen dit altijd direct voor u oplossen! Advies zou zijn om het verhaal even in detail uit te leggen aan onze technische dienst: support@hombli.com.
Als het een software probleem is, dan moet dit op afstand op te lossen zijn, mocht er sprake zijn van een hardware defect, dan kunnen apparaten kosteloos omgewisseld worden!

Nieuwe baterij…

Had voor mijn robotstofzuiger een nieuwe batterij nodig, heb direct een nieuwe batterij gekregen, maar eerst vroegen ze wat er aan de hand was met de robotstofzuiger zodat ze zeker wisten dat het aan de batterij lag en niet soms ergens anders aan. Zeer netjes van ze om me niet op onnodige kosten te jagen. Lag idd aan de batterij, apparaat werkt weer perfect. Mijn dank is groot.

19 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Klantenservice ineffectief, klant de dupe

Sinds april 2025 hebben we een hombli doorbell 2. De eerste was defect en is retour gestuurd. We kregen een nieuwe, fijn! Nu bijna een jaar later werkt de deurbel nog steeds niet. De klantenservice stuurt maandenlang verkeerde adviezen die telkens niet blijken te helpen. Het is bijna genant. We hebben 3x een elektricien moeten laten komen. De eerste keer moest de mechanische gong er tussenuit. Dat kan ik niet zelf dus dan laat je een elektricien komen. Toen bleek dat dat niet de oplossing was, moet de mechanische gong er juist wel weer tussen. Tegengesteld advies dus. Elektricien weer laten komen, die gaf aan dat de door Hombli trafo niet sterk genoeg was. Hombli gaf aan bereikbaar te zijn op het moment dat de elektricien aan het werk was. Afspraak niet nagekomen, wel weer kosten gemaakt voor de elektricien maat Hombli nam de telefoon niet op. Het is echt genant, hoe is dit in vredesnaam mogelijk? En hombli trekt zijn handen van deze situatie af: wij gaan uitsluitend over de werking van de deurbel. Aansprakelijk voor verkeerd gegeven informatie en gevolgschade vinden ze zichzelf niet. Welk bedrijf heeft deze service? Gedupeerde klanten een jaar lang op pad sturen met verkeerde adviezen. De kosten van de elektricien zijn inmiddels meer dan drie keer zo hoog als de kosten van de deurbel. Laat staan de tijd die er in heeft gezeten. Het is ongelooflijk en onbegrijpelijk. Handen in het haar, veel zorgen en stress en nog geen werkende deurbel.

Update: uiteindelijk is het in goed overleg, wel pas na 9 maanden, netjes afgehandeld. Nadat de manager heeft gebeld. Vriendelijk, met begrip voor situatie.

14 de março de 2026

Resposta da Hombli

Hoi Stephan, bedankt voor je eerlijke reactie!
Het is jammer te horen dat het installeren van de deurbel zo stroef verloopt, ik zie dat de ticket hiervoor open staat en dat mijn collega's nog steeds proberen u hier in bij te staan. Een paar kleine opmerkingen in de tussentijd:
- de Hombli deurbel is een eenvoudig product, wij zouden hiervoor nooit aanraden om een elektricien langs te laten komen. Het is een kwieste van deze op de deurpost schroeven en klaar.
- het aansluiten op een beltransformator is optioneel, maar ook niet ingewikkeld, hier komen twee draadjes uit en op de achterzijde van de deurbel zitten twee contactpunten.
- uw deurbel lijkt een probleem te hebben met zijn batterij, dit staat los van uw beltransformator en willen we graag voor u oplossen.
Wij bieden garantie aan alle Hombli gebruikers, ook als ze het product niet direct bij ons gekocht hebben!