De contactmogelijkheden van de Saxo Bank zijn volstrekt ontoereikend, zelfs voor mij als jarenlange klant. De telefoon wordt nooit beantwoord: je komt binnen als nummer 3 in de wachtrij en dat blijf j... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Vorige week heb ik problemen ondervonden bij het inloggen als gemachtigde op een rekening van een vriend. Na enkele medewerkers gesproken te hebben alsmede hun leiding gevende zou ik vandaag om 11.3... Ver mais
Ik wilde informatie over mijn rekening, dit alles is prima opgelost door de medewerkster die ik aan de lijn had. Maar ook in dit informatieve gesprek kwam ik er achter dat ik deze rekening had opgeh... Ver mais
Deze 4 sterren zijn alleen voor Jules bestemd . hij heeft mij alle 20 of meer telefoontjes zeer goed geholpen . de andere afdeling waar de naam veranderd zou kunnen worden krijgt 1 ster voor alles wat... Ver mais
Detalhes da empresa
De kansen op de wereldwijde beleggingsmarkten liggen voor iedereen open. En wij geloven dat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar dromen voor de toekomst waar te maken. Daarom zijn wij erop gericht u te helpen goed te beleggen en te handelen.
What do we offer?
- Award-winning trading platforms
- To connect traders and investors to global markets, Saxo provides a suite of powerful online trading platforms: SaxoTrader, our award-winning platform for web, mobile and desktop, with access to our full range of trading products and advanced tools. SaxoInvestor, our all-in-one investment app, offering easy access to stocks, ETFs, bonds and more To try the platforms and practice trading, you can sign up for a free 20-day demo account.
- Find every product you want to trade
- Saxo offers an unparalleled product range of 71,000+ financial instruments, including stocks from over 25 countries, ETFs, online bonds and mutual funds, along with leveraged products such as CFDs, futures, FX, and options on stocks, indices and futures. With Saxo, you always get ultra-competitive spreads and commissions across all asset classes.
- Get inspired to trade and invest
- Trading is all about making informed, rational decisions. To keep our clients up to date, we provide a wide range of free inspirational content, including daily market commentary from our in-house experts, news, popular stocks, webinars and podcasts. Whatever your level of trading and investing experience, Saxo supports you with the knowledge you need.
- Our Story
- Since 1992, we have been on a mission to make the global financial markets more accessible to more people. Today, Saxo is a fully regulated and licensed bank under the supervision of the Danish FSA, holding broker and banking licenses in multiple jurisdictions. We are designated as a Systemically Important Financial Institution (SIFI) by the Danish FSA, and have an investment-grade rating from S&P. With offices around the globe, Saxo has local support teams on call 24/5 for technical and account support. We also provide helpful resources online in our self-service portal. If you’re interested in joining our 1.5 million+ clients worldwide, visit our website to open a Saxo account today.
Informações de contato
Barbara Strozzilaan 310,, 1083, HN Amsterdam, Holanda
- +31 202255900
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Uiterst onvriendelijke en onprettige…
Uiterst onvriendelijke en onprettige manier van communiceren. Je wordt middels meerdere mails per dag plus sms gemaand om je gegevens bij te werken via het Saxo systeem. Er was niets gewijzigd in mijn bedrijf situatie, maar krijg toch de melding dat ik documentatie moet aanleveren die de wijzigingen bewijzen. Doch wordt niet gemeld wat men wil hebben. Vervolgens 2 dagen later weer een sms in de nacht en 2 mails dat ik gegevens moet bijwerken. Echter, dit heb ik al gedaan en op website wordt dit ook bevestigd. Support afdeling is na 80 minuten wachten op een maandag ochtend, niet bereikbaar Ik ga rekeningen opzeggen.

Ongelofelijk trage klantenservice
Ongelofelijk trage klantenservice. Ik ben echt al weken aan het wachten op een reactie voor een machtiging op één van mijn rekeningen. Klantenservice reageert ook niet op verscheidene mails die ik gestuurd heb. Verder prima product, maar de service is tot nu toe erg slecht.

Moeizame service
Een technisch probleem probleem met de app om fondsen te kunnen verkopen wordt niet opgelost al een aantal dagen lang.
Het advies is dan telefonisch verkopen…Gelukkig werkt dan de website nog wel blijkt na flink aandringen van mijn kant. Het gaat echter allemaal vrij moeizaam. Gegeven de servicekosten die bij deze bank relatief hoog zijn verwacht je meer.

Helder webinar over box 3
Helder webinar over box 3. Inhoudelijk goed en duur ook precies goed om de aandacht vast te blijven houden.

Resposta da Saxo Group - Saxo Nederland
Webenair over box 3 was uitermate…
Webenair over box 3 was uitermate informatief. Goede handvatten om hoe nu verder.

DE LOFTROMPET
DE LOFTROMPET!
Beide heren legden e.e.a. zeer goed uit. Dat is geen geringe prestatie aangezien box 3 ingewikkelde materie is en een eventuele teruggave vragen ook niet echt eenvoudig is. Alle lof dus voor beide heren en voor Fisc Alert, die moeilijke fiscale onderwerpen helder en duidelijk uitlegt. Een lidmaatschap van Fisc Alert is heel betaalbaar en zeer de moeite waard.

Resposta da Saxo Group - Saxo Nederland
Box 3 afgestoft met bruikbare tips.
De ervaring was goed omdat het proces al zoveel jaar sleept en jullie hebben het stof weer afgehaald. Het was wel veel allemaal maar dat is opgelost omdat we het nu ook nog eens rustig opnieuw kunnen beluisteren met de sheets in de hand.

Goed en interessant webinar
Goed en interessant webinar. Wel erg veel reclame van FiscAlert.

Opgelucht gevoel
Medewerkster Limeur was heel vriendelijk, deskundig, behulpzaam en heel aardig.

Hulp in nood
Hulp in nood
Er werd zeer effectief en met grote volharding uitgezocht waar de bron van de fout zat. Ik kon geen kant meer op . . . . . en nu is alles weer in orde. Een woord van dank is eigenlijk een te geringe geste.

Resposta da Saxo Group - Saxo Nederland
Onacceptabele afhandeling na rekeningsluiting – geld weg, geen reactie
Op 12 september 2024 heeft Saxo Bank — in het kader van de sluiting van mijn zakelijke rekening — een bedrag van € 3.750,40 overgemaakt naar een verouderde en jaren geleden gesloten ING-rekening. Dit terwijl er al sinds maart 2021 een correcte KNAB-rekening aan mijn Saxo-account gekoppeld was.
Wat volgde was een ongekend trage, gebrekkige en ontwijkende klantenservice. Ik heb meerdere keren contact gezocht, waaronder op 27 maart en 16 april 2025, met het dringende verzoek het bedrag alsnog correct over te maken. Tot op heden: geen antwoord, geen oplossing, en het geld is nog steeds zoek.
Tijdens een telefoongesprek werd zelfs toegegeven dat er al eerder een reactie van een interne afdeling lag, maar dat die “was blijven liggen”. Het is onbegrijpelijk dat een bank zulke fundamentele fouten maakt bij een rekeningafwikkeling en daar vervolgens geen verantwoordelijkheid voor neemt.
Ik overweeg op dit moment om Saxo Bank formeel in gebreke te stellen en juridische stappen te nemen.
Mijn advies aan andere (potentiële) klanten: wees uiterst voorzichtig met deze bank. De fouten én de gebrekkige opvolging brengen financiële risico’s met zich mee die je niet zou mogen verwachten van een professionele financiële instelling.
UPDATE
Naar aanleiding van mijn review op Trustpilot is mijn dossier opnieuw bekeken door Saxo Bank. Inmiddels is het geëscaleerd naar een andere afdeling buiten de reguliere supportlijn. Er is contact met een vaste medewerker die erkend heeft dat het proces tot nu toe niet correct is verlopen. Er zijn excuses aangeboden en de toezegging is gedaan om dit dossier nu voortvarend en correct af te handelen.
Ik waardeer het dat Saxo alsnog verantwoordelijkheid neemt. Uiteraard zal ik deze review verder bijwerken zodra het bedrag daadwerkelijk is teruggestort.
Update
Na mijn eerdere review heeft Saxo contact met mij opgenomen en werd er beloofd de zaak voortvarend op te lossen. Helaas moet ik nu melden dat dit wederom niet is gebeurd.
Op 5 augustus jl. heb ik een uitgebreide e-mail gestuurd met alle referenties en kenmerken van de terugbetaling door de Belastingdienst. Tot op heden heb ik hier geen enkele reactie op ontvangen.
Het is onbegrijpelijk dat een kwestie die zo eenvoudig traceerbaar zou moeten zijn, al bijna een jaar voortsleept en dat mijn berichten opnieuw onbeantwoord blijven. Dit ondermijnt volledig mijn vertrouwen in Saxo.
Ik verwacht nog steeds dat dit bedrag per direct aan mij wordt uitgekeerd.
Uitstekend geholpen door de support…
Uitstekend geholpen door de support medewerker. Op deskundige wijze en kennis van zaken.

Betrekkelijk snel een vriendelijk
Betrekkelijk snel een vriendelijk, terzake kundige, medewerker aan de lijn die het geconstateerde probleem snel heeft opgezocht en uitgelegd waar dit door kwam. Zij gaan hier in de toekomst beter naar kijken

Resposta da Saxo Group - Saxo Nederland
Ik ben nog een oude Binckbank klant
Ik ben nog een oude Binckbank klant. Als ik eerlijk ben was ik in het begin niet zo blij met de overgang naar de Saxo bank.Er waren veel dingen die niet goed liepen. Maar nu zijn we verder in de tijd en ik moet zeggen dat de bank nagenoeg alles weer goed op de rails heeft gekregen.Daar is echt aan gewerkt en dat kun je goed merken. Prima dienstverlening vandaag. Ook het contact met de mensen van Saxo is vriendelijk en attent. Vasthouden zo.....

Resposta da Saxo Group - Saxo Nederland
De bank is behulpzaam geweest bij het openen van een nieuwe rekening. Zij belt snel terug bij een vraag. Dienstverlenend en behulpzaam.
De bank is behulpzaam geweest bij het openen van een nieuwe rekening etc.

Uitleg over aanbieden stukken JET
Voor het eerst zeer tevreden met een SAXO medewerker over:
Uitleg over het aanbieden stukken JET met alle data en deadlines. Echt prima!

Client Renewal
Client Renewal. Een absolute nachtmerrie. Saxo zet je rekening gewoon op slot. Na 6 weken is alles in orde, je krijgt bevestiging, slot eraf, en dan: na een week weer slot erop, zonder enige communicatie, en moet je weer vragen beantwoorden. Saxo heeft zogenaamd een beoordeling met 3,8 sterren, maar vergeet het maar. Ze hebben alle 1 sterren reviews, en dat waren er veel, weten te verwijderen van Trustpilot. Ver wegblijven van deze club.

Resposta da Saxo Group - Saxo Nederland
Al maanden bezig om een account te…
Al maanden bezig om een account te sluiten en het saldo terug te krijgen. Al 4x de belofte gehad dat het binnen een week op mijn rekening staat, maar nog steeds niet het geval.

Resposta da Saxo Group - Saxo Nederland
Medewerker hielp mij uitstekend en was…
Medewerker hielp mij uitstekend en was zeer behulpzaam wat mijn vragen betrof.