Home Center Wolvega Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke verkoopsters!! Echter is onze bank met 7 weken vertraagd. Allereerst was de communicatie hierover zeer slecht. In de voorwaarden staat dat je recht hebt op een schadevergoeding,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Terwijl we al hadden besloten om de winkel te verlaten kwamen we een aanbieding tegen bij Profijt. Tessa was heel enthousiast en vertelde ons het eea over deze aanbieding. Toevallig stonden er ook sto... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hanna Dijkstra van Slaapcenter heeft ruim 2 uur lang met matrassen lopen slepen om uiteindelijk samen met ons tot het voor ons perfecte matras te komen. Haar duidelijke uitleg, luisterend oor en me... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fauteuils en eetkamer stoelen gekocht bij Home Center. Door vriendelijke medewerkers fantastisch geholpen. Deze verkoopsters hebben goed geluisterd naar onze wensen. Ze gingen zelfs met ons mee naar... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Met meer dan 200 bekende merken onder één dak zijn wij de grootste woonboulevard van Nederland! Grote kans dat jij slaagt!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

204 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 85% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

26 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Levertijd veel langer dan aangegeven

Levertijd van onze kast was 6-8 weken. Kon eventueel iets uitlopen ten gevolge van corona werd gezegd. Uiteindelijk hebben wij 25 weken moeten wachten op de kast.

8 de junho de 2021

Beste Schef,
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen. In deze periode is inderdaad de levertijd langer geweest als beloofd. Onze excuses hiervoor. Wij streven naar verbetering in de toekomst. Veel plezier met uw aankoop.

Slechte service

Meerdere malen contact gezogd over de status van mijn bestelling. Elke keer werd er beloofd dat we een mailtje zouden krijgen hoe het er voor stond. Tot 3 maal toe niks ontvangen. En afgesporken afspraken niet na komen.

8 de junho de 2021

Beste Visser,

Fijne medewerkers
Mooi product
Naar wens

6 de junho de 2021

Beste Patrick,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen, meegedacht, snelle levering. Blij met mijn nieuwe tafel!

6 de junho de 2021

Beste Visser,
Heel erg bedankt voor het achterlaten van de mooie beoordeling.
Veel plezier met uw aankoop.

Goed geholpen

Goed geholpen met uitzoeken van stoffen en materialen in de winkel. Er werd alle tijd voor ons genomen.En we werden goed geadviseerd
Stoelen zijn netjes thuis afgeleverd.

2 de junho de 2021

Prima ervaring

Prima ervaring , wij kopen al jaren onze meubels bij Homecenter in Wolvega.

1 de junho de 2021

Beste louis,
Bedankt voor uw leuke bericht. En goed om te horen dat u al jaren meubels bij Homecenter koopt.

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden, over hoe ik geholpen ben in de zaak Kapenga. Mijn Bank en stoel is binnen 2 maanden bezorgd, en geplaatst. Ook mijn nabestelling werd geleverd, ook omdat ik op Ameland woon.

30 de maio de 2021

Beste Metz,

Heel erg bedankt voor het achterlaten van de mooie beoordeling.
Veel plezier met de aankoop op het mooie Ameland.

Levering relax stoel

De stoel is keurig en op afspraak geleverd.

30 de maio de 2021

Beste Silvia,

Hartelijk dank voor het achterlaten van deze leuke beoordeling.
Veel plezier met uw aankoop.

Heel tevreden

Heel tevreden. Levertijd van 12 weken bleek 6 weken te zijn.Lekker snel dus.
Goede bezorging. Het zelf moeten aanbrengen van de pootjes zou echter wel bij de levering als service moeten worden verricht.

26 de maio de 2021

Resposta da Home Center Wolvega

Bedankt voor het plaatsen van de mooie beoordeling. Echter vervelend om te horen dat u niet op de hoogte was van het zelf aanbrengen van de pootjes. Onze excuses daarvoor. Veel plezier met uw aankoop.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik wist niet dat ik de stoelen zelf in…

Ik wist niet dat ik de stoelen zelf in elkaar moest zetten

Beste Menno,
bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. vervelend om te horen dat u niet op de hoogte was, van het feit dat u de stoelen zelf in elkaar moest zetten. Onze excuses voor het ongemak.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Communicatie laat te wensen over, levering top

De communicatie in het begin was niet goed. Er werden dingen aangegeven en/of gezegd die niet na gekomen konden worden en ik had niet het gevoel dat er echt een stap harder werd gezet, daar moest ik echt zelf iedere keer achteraan. De beide heren die mijn bank kwamen leveren waren daarentegen echt top en gaven net dat stukje extra services, voor hen beide niks anders dan lof!

Beste Selma,
Bedankt voor de review. Vervelend om te horen dat er dingen toegezegd zijn die wij niet kunnen waarmaken. Dit zullen wij intern bespreken. Fijn om te horen dat de ervaring met onze chauffeurs als positief is ervaren. Veel plezier met uw aankoop.

prima afhandeling

prima afhandeling, levering in week die afgesproken was

Beste Schellekens,
Vriendelijk bedankt voor het plaatsen van uw mooie beoordeling!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kapot meubel en beschadigd meubel…

Kapot meubel en beschadigd meubel waarvan 1 gelijk weer mee terug is gegaan.

Beste Mb,
Bedankt voor de review. Erg vervelend om te horen dat de meubelen kapot en beschadigd waren bij levering. Er is inmiddels contact geweest met onze service afdeling en wij hopen dit naar tevredenheid op te lossen.

Prima geregeld

Beste de Groot,
Bedankt voor het geven van uw mooie beoordeling!

super

super
levering keurig
vriendelijk
behulpzaam

Beste Lily,
Bedankt voor het geven van uw mooie beoordeling!

Winkelen tijdens afspraak

We hebben hier gewinkeld in de tijd dat je afspraak moest maken.
Zonder probleem langer dan mocht en geen mondkapje goede service.
En alle tijd voor je.
Wij waren bij profijtmeubel geweest.

Beste Buys,
Bedankt voor het schrijven van uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent!