Målene på den køleskabsboks jeg havde købt passende ikke med det som stod på hjemmesiden. Homekob ville give 10% dekort. Alt for lidt for noget som ikke kan bruges.
Veja o que dizem as avaliações
Det mest seriøse og kundemindede firma jeg har handlet med. Min pakke forsvandt hos DAO, der har 10 dage til at lokalisere pakken. Firmaet sendte mig en ny pakke, da jeg skulle bruge den til gave.... Ver mais
Modtaget mit drejebord hurtigt og præcist som anført :-) Ingen bemærkninger. Vil klart handle hos homekob igen.
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Målene på den køleskabsboks jeg havde…
Homekob ville give 10% dekort. Alt for lidt for noget som ikke kan bruges.
Det var let at købe hos jer .
Det var let at købe hos jer .
Hurtigt og smertefri .
God behandling. Ole
Tingene ankom hurtigt
Tingene ankom hurtigt. Den ene af mine varer levede op til mine forventninger. Den anden vare levede ikke op til mine forventninger, den var i dårligere kvalitet end jeg forventede.
Jeg kender ikke home køb
Fra man bestilte varen og til man fik…
Fra man bestilte varen og til man fik inden for et par dage
Jeg elsker specielt lampen
Jeg elsker specielt lampen, den havde flere funktioner end jeg troede. Hurtigt levering og generelt helt tilfreds.
Ikke lige det jeg havde regnet med
Ikke lige det jeg havde regnet med, skumtoppen falder nemt af stangen
Varen er i rigtig god kvalitet
Varen er i rigtig god kvalitet, lige som jeg ønskede. Hurtig levering og fint pakket ind. Jeg vil helt sikkert anbefale til andre og handle der igen
Det mest seriøse og kundemindede firma…
Hurtig respons, samme dag, når man skriver til firmaet.
5 stjerner herfra. :)
Hurtig og præcis levering
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle hos Homekob. De har et bredt udvalg af lækre produkter til gode rimelige priser, der virkelig hjælper med at organisere mit køkken og badeværelse. Kan Varmt Anbefale Homekob :D
Der var desværre sket beskadigelse af…
Der var desværre sket beskadigelse af pakken under forsendelse, men Homekob reagerede med det samme og løste problemet til vores fulde tilfredshed. Flot!
Det kan klart anbefales
Det kan klart anbefales. Der er et godt udvalg, service og levering. Næsten for godt til at være sandt. Køb løs!
Alt godt :):):):):
købte julegaver og de nåede alle sammen at komme inden jul. Rigtig fine produkter og hurtig levering.
Er overordnet
Er overordnet, lampen giver ikke det varme lys som jeg havde forventet, så nu står den bare og pynter !😊
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.