Veja o que dizem as avaliações
Zeer snelle levering en alles goed geleverd nergens beschadigd omdat alles goed verpakt zat . Zeer leuke stoelen alleen jammer dat je niet zwaarder dan 120 kilo op kan zitten
Zeer mooie stoelen en barstoelen die ook nog snel geleverd worden. De service is excellent met Maxime als contactpersoon die snel alle vragen beantwoordt die je maar kan hebben. Eén van de barstoel... Ver mais
Ik had stoelen besteld die niet zo goed matchen met mijn eettafel. Hoewel ze prachtig zijn heb ik ze retour gedaan. De retour afhandeling is echt heel goed gegaan. De communicatie was goed en alles is... Ver mais
Detalhes da empresa
Homerebels - Jouw bestemming voor stijlvol wonen tegen scherpe prijzen! Bij Homerebels vind je een uitgebreid assortiment aan trendy woonaccessoires en kwalitatieve eetkamerstoelen om jouw interieur compleet te maken. Dankzij onze eigen import kunnen wij jou de beste kwaliteit bieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij zetten ons in voor een uitstekende en persoonlijke klantenservice, met snelle levertijden zodat jij snel kunt genieten van je nieuwe aankopen. Heb je een vraag of klacht? Neem gerust contact met ons op en vermeld altijd je ordernummer, zodat we je zo snel en goed mogelijk kunnen helpen. Bij Homerebels staan we altijd voor je klaar!
Informações de contato
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Een hele snelle levering
Een hele snelle levering maar 1 stoel miste een schroef draad zodat 1 poot niet kon worden gebruikt. De stoelen zien er precies zo uit als op internet

Resposta de Homerebels
stoelen in de regen buiten voor de deur geleverd
Ik heb hier mijn stoelen besteld voor mijn nieuwe huis, en wat een verschrikkelijk slechte ervaring met dit bedrijf. Mijn vier eettafelstoelen werden op de verkeerde dag geleverd en vervolgens gewoon voor mijn deur op een openbare plek in de regen gezet. Echt onacceptabel.
Daarna heb ik contact opgenomen over een beschadigde stoel die geretourneerd zou worden. Dit is nooit gebeurd en sindsdien heb ik helemaal niets meer van ze gehoord.
Ik heb geen enkele compensatie gekregen voor de beschadigde stoel of voor de belabberde service.
Mijn advies: bestel hier absoluut niet. Ga naar een bedrijf dat wél verantwoordelijkheid neemt en de service biedt die je mag verwachten voor dit soort bedragen.

Resposta de Homerebels
Zeer snelle levering en alles goed…
Snelle levering en goede kwaliteit
Super blij !!! Mijn stoelen zijn binnen. Goede kwaliteit en snelle levering.
Super
Super! Ik heb eerst wat stoelen rond gekeken maar de stoelen van dit bedrijf bleven me steeds weer bij dus uiteindelijk besteld. Helemaal blij ermee! Volgende dag werden ze al afgeleverd. De kleur ook prachtig zoals de afbeelding.
Snel geleverd
Snel geleverd, heel
Goed geholpen per app! Doen wat ze zeggen helemaal
Prima
Huisrebellen
Homerebels heeft me goed geholpen met meubels, ik heb nu hele mooie meubels, kom maar een keertje op de koffie.
Hele mooie stoelen en snelle levering
Hele mooie stoelen en snelle levering, zeker een aanrader!
Ben blij met de prachtige eet stoelen…
Ben blij met de prachtige eet stoelen snelle levering geweldig
Top service
Super ervaring
Fijne website. Snelle levering. Vriendelijke chauffeurs. En vriendelijk te woord gestaan door homerebels zelf bij een vraag. Reageren vlug
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf. De communicatie met Maxime verliep uitstekend en de levering was erg snel. Ik heb een mooie tafel ontvangen waar ik erg blij mee ben.
Top bedrijf! Alles goed geregeld!
Alles was goed geregeld, van bestelling tot levering! En stoelen zijn prachtig.
Prachtige stoelen
Ik heb prachtige stoelen mogen ontvangen 😍 ben er echt heel blij mee. Klantenservice is goed bereikbaar en er word heel vlot gereageerd op berichten.
Nog voordat de leveringsdatum was…
Nog voordat de leveringsdatum was bevestigd stonden de stoelen binnen 2 dagen voor de deur
Super snelle levering artikelen zoals…
Super snelle levering artikelen zoals omschreven 👍
Aanrader!
Hele goede service! Snel antwoord op mijn vraag, snelle levering en prachtige kwaliteit stoelen!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.