HomeSafety Sweden AB Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Köp inte den här produkten. Vi köpte sängskyddet för att vårt barn inte skulle ramla ur sängen, men trots korrekt användning har vårt barn ramlat ur flera gånger. För en produkt som ska handla om barn... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag sökte på Brandvarnare Nordic 10 o hittade ert företag. Lätt att beställa och fick tydligs tidsangivelser om Leverans med NordPost och den kom på angiven tid och ända farm till dörren , vilket jag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har en babymonitor som vi fick reklamera pga att den slutat fungera som den skulle efter nåt år. Man tycker ju att elektronik av pålitliga och kända märken borde fungera längre än så. Fick super s... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja para Bebês

HomeSafety är Sveriges enda Barnsäkerhetsföretag! Vi tillverkar både egna produkter och samarbetar med alla ledande tillverkare i världen av barnsäkerhetsprodukter. Dessutom erbjuder vi tjänster mot både företag och privatpersoner där vi hjälper till med både rådgivning och installation av barnsäkerhetsprodukter. HomeSafety följer inte utvecklingen av barnsäkerhet – vi leder den! Än idag säljs det väldigt mycket barnsäkerhetsprodukter som ska skydda våra barn som inte fungerar, inte uppfyller europeisk standard och ibland är direkt livsfarliga för små barn! HomeSafety är en del av den forskning och utveckling som sker runt om i världen för att alla barnsäkerhetsprodukter ska uppfylla en väl beprövad europeisk standard. Barnsäkerhet är viktigt och hemmet är tyvärr en plats där väldigt många olyckor med små barn inträffar. När man ska barnsäkra sin bostad så ska man välja att köpa produkter som verkligen är barnsäkra och uppfyller gällande standard om sådan finns. Vår garanti till våra kunder är att ett köp via HomeSafety innebär att du får de bästa barnsäkerhetsprodukterna som finns!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

781 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

46 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Bra material

Bra material, hållfast, fyller sin funktion.
Man önskar dock att fötterna var justerbara, alla har inte spikraka golv !

9 de dezembro de 2025

Varan ser okay ut

Varan ser okay ut , men ingen bruksanvisning, går inte skanna av streckkoden ...... - 😒
HomeSafety tog kontakt efter ha läst mitt inlägg och fick hjälp....
Dom får 5 🌞🌞🌞🌞🌞 ......
🖐

21 de outubro de 2025
logotipo da HomeSafety Sweden AB

Resposta da HomeSafety Sweden AB

Hej Mike och tack för ditt omdöme. Tråkigt dock att höra att du inte blev helt nöjd med din beställning☹

Du ska inte skanna streckkoden. Det finns en QR-kod på förpackningen som du ska skanna med din mobilkamera, då får du upp en länk som du klickar på så kommer du till alla våra bruksanvisningar. Därefter väljer du den första bruksanvisningen som heter HS110-SafetyGate Sam
Jag har dock bifogat den i ett mail också så slipper du leta😊

Vi har börjat använda oss av digitala bruksanvisningar för miljön och våra barns framtid.

Hör gärna av dig om du behöver hjälp med monteringen så fixar vi det!
//HomeSafety Team

Kan varmt rekommendera Home Safety

Henning har ett genuint engagemang för barnsäkerhet och stor kunskap om detta.
Genomgången av bostaden var grundlig och det upprättades en lista över produkter som rekommenderades, alla rekommendationer motiverades.
Sen var det upp till mig vad jag ville beställa. Diskussionen kring olika lösningar var konstruktiv och kändes ärlig.
Monteringen av produkterna utfördes på ett bra och professionellt sätt.
Jag kan varmt rekommendera Home Safety.

25 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Köpte två fallskydd/sängskydd

Köpte två fallskydd/sängskydd. Snabb leverans. Tyvärr var det ett hål i ena som jag upptäckte vid uppackning. Mailade Åhléns (genom de jag beställde produkten) direkt, vilka omgående vidarebefordrande mitt mail till HomeSafety. Inom loppet av två dygn var ett nytt skydd på väg hem till mig. Ovanligt bra kundservice vilket jag värderar mycket högt. Rekommenderar starkt företaget! /Ida

2 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.