Die Produkte machen einen guten Eindruck, schöne Verpackung und gute Konsistenz. Die Lieferung ist eine Katastrophe. Nach über 3 Wochen, in denen keine Versandbestätigung kam und erst auf Nachfrage... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Elsker disse leppepomadene! Av smakene jeg har testet er honning min favoritt. De er drøye i bruk. Har brukt i snart 2 år og vil ikke bytte de ut med noen andre. Oppdatering: Prøvd nå vannmelon, vani... Ver mais
A empresa respondeu
I never received my order. On the website it says it was delivered but later received an email saying my order was being made. I brought this to their attention but they ignored it. They want me to do... Ver mais
A empresa respondeu
After waiting for my lip balm order since I ordered on May 12, 2025, and writing many emails/reviews, I finally caught their attention (on here in fact) and Honeybalm finally got it right and my gra... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Oppdag magien i Honeybalm! Vår leppepomade er som en kjærlig omfavnelse av leppene dine. Den føles vidunderlig myk og etterlater leppene silkemyke og fuktige. De naturlige ingrediensene og den herlige duften av honning gjør det til en sann fornøyelse å påføre denne leppepomaden. 💋✨
Informações de contato
Habraken 2601, 5507TR, Veldhoven, Holanda
- info@honeybalm.no
- honeybalm.no
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 1% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Helt grei i bruk
Helt grei i bruk, jeg merker ikke noen forskjell på denne og på mange andre leppepomader.
Jeg trodde dette var norske produkter
Jeg trodde dette var norske produkter. Varene er dessverre fra Kina. For å sende en retur må kunden betale kostnader, og dette er like dyrt som varene kostet. Hva er egentlig innholdet i produktet, hvem vet?
Det jeg er veldig glad.
Styr unna
Styr unna! Dette er typisk dropshipping selskap. Jeg trodde jeg kjøpte et norsk produkt, men oppdaget nesten umiddelbart at produktene sendes fra Kina. Og dermed har man ingen garanti på kvaliteten. Jeg ba om å få pakken stanset før den var sendt, men ble avfeid med løgner om at den var sendt, mange dager før jeg fikk sendings varsel. Pakken kom mye senere enn anslått. Jeg hadde derfor ikke anledning til å hente den ut. Jeg ber Honeybalm ta kontakt med Klarna for å stanse betalingen-ettersom jeg ikke har mottatt noen produkter. De svarer på e-posten men ikke på det jeg spør om. Så nå risikerer jeg å måtte betale Klarna for produkter jeg ikke har mottatt. Klarna er forøvrig svært lite samarbeidsvillige.
Fra Kina. Useriøst
Hvis du googler «honeybalm» ser du at det samme produktet selges for 22kr fra Temu
I absolutely love Honey Balm
I absolutely love Honey Balm. I’ve bought several over the past year or so. They are amazing, I give them as gifts to my friends and family who in turn love them as well. So many flavours to choose from, they keep my lips moisturised and protected in all weathers. They have natural ingredients in them and even my 4 year old granddaughter uses them. A few of my friends and family who I’ve given them one as a gift have now ordered their own and are equally as obsessed with them as I am. I would totally recommend them to everyone.
Applikator knakk veldig lett.
Fornøyd
Jeg fikk mine produkter i henhold til oppgitt leveringstid og kvaliteten på lipbalmen står til forventningene.
Anbefaler 😊
Gode produkter 😊 veldig fin farve i kirsebær variant, samt kvalitet og lukt. Mint og jordbær var dessverre noe kunstig i lukt.
Favoritten er kokos, 100%. Bruker den etter tannpuss på morgenen, og før jeg legger meg. Skal prøve de nye variantene nå, gleder meg 😁 Elsker applikeringsmetoden. Blir ikke produkt som går til spille, hygienisk er det også.
God kundeservice
Fikk tilsend feil smak, men god kundeservice fikset opp i problemet å fikk tilsendt riktig. Kjempe bra produkt som gir mye fukt som varer lenge!
På webbsidan påstår de att det är…
På webbsidan påstår de att det är lokalproducerad, men som det visade sig så levereras produkterna från Kina! Missvisande information. Anmält till konsumentverket.
Lukter godt og funker bra
Lukter godt og funker bra. Men litt skuffet når jeg bestiller ett norsk produkt, også blir det sendt fra bejing.. skjønner ikke helt greia.
Lifesaver!
Lett å finne fram å bestille på nettsiden. Elsker konsistensen å at dem gir masse næring å fukt til leppene. Kjøpte flere forskjellige å dem er supre alle sammen!
Fantastisk
Fantastisk! Veldig fornøyd med produktet.Sterkt anbefalt!
Herlig!😍
Søteste lepomaden ever!😍Så digg å ha på leppene, og lukter helt herlig!🥰

Resposta da Honeybalm
Jeg kan ikke rose Honetbalm nok jeg
Jeg kan ikke rose Honetbalm nok jeg. Prøvde med liten forventing, men etter og ha prøvd kan jeg ikke annet enn og si fantastisk produkt!
Har prøvd alle utenom jordbær, er allergisk. Den med mentol som natt maske , ingen slår den! Ikke engang de alle skryter så mye av
Jeg sliter veldig med tørre lepper, og har funnet min "go to" for alltid.

Lukta godt
Lukta godt, silkemyk konsistens, veldig god applikator og fin innpakning.

Made in China
Den ble sendt fra Kina, overhodet ikke lokalt.
Tillegg:
Honeybalm har nå forsøkt å få denne anmeldelsen fjernet, da det ikke gikk, gir de et svar nedenfor som overhodet ikke handler om det jeg skriver, samt at de til Trustpilot sier at jeg ikke har kjøpt produktet. Jeg blir mer og mer sjokkert over dette useriøse selskapet: styr unna.

Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice, både profesjonelle og kunne svare på det jeg spurte om! Vil gjerne takke Karen for den gode hjelpen!

Resposta da Honeybalm
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.