Die Produkte machen einen guten Eindruck, schöne Verpackung und gute Konsistenz. Die Lieferung ist eine Katastrophe. Nach über 3 Wochen, in denen keine Versandbestätigung kam und erst auf Nachfrage... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Elsker disse leppepomadene! Av smakene jeg har testet er honning min favoritt. De er drøye i bruk. Har brukt i snart 2 år og vil ikke bytte de ut med noen andre. Oppdatering: Prøvd nå vannmelon, vani... Ver mais
A empresa respondeu
I never received my order. On the website it says it was delivered but later received an email saying my order was being made. I brought this to their attention but they ignored it. They want me to do... Ver mais
A empresa respondeu
After waiting for my lip balm order since I ordered on May 12, 2025, and writing many emails/reviews, I finally caught their attention (on here in fact) and Honeybalm finally got it right and my gra... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Oppdag magien i Honeybalm! Vår leppepomade er som en kjærlig omfavnelse av leppene dine. Den føles vidunderlig myk og etterlater leppene silkemyke og fuktige. De naturlige ingrediensene og den herlige duften av honning gjør det til en sann fornøyelse å påføre denne leppepomaden. 💋✨
Informações de contato
Habraken 2601, 5507TR, Veldhoven, Holanda
- info@honeybalm.no
- honeybalm.no
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 1% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sjukt dårlig kundeservice
Eg bestilte varer og fikk halvparten av bestillingen og fikk ikke beskjed om resten ikke kom, eg har betalt for alt men eg får ikke resten, dei mei er eg må kjøpe da på nytt om eg ska få det, så dette anbefales å ikke handle hos
Rubbish
Rubbish, total scam. Says my order has been delivered and it hasn’t. A total con. Do not buy from them
Ik heb 12 december 2024 besteld en…
Ik heb 12 december 2024 besteld en nooit mijn Bestelling ontvangen. Track en trace werkt niet, geen antwoord op email. Is een waardeloos bedrijf , en slecht te bereiken
Ikke verd pengene!
Ikke verd pengene!
Dette produkter er ikke som beskrevet. De hverken fukter eller beskytter leppene. Det legger seg som en hinne og er bare klissete. Det er laget og sendt fra Kina. Kunne like gjerne kjøpt til halve prisen på temu. Styr unna!!
Utterly useless
Took my money on 1/12, says it’s been delivered. It hasn’t. Offered me a discount off my next order. Absolute joke. Avoid avoid avoid
Her var det mest srørrelse på krukken, lite innhold. Ble borte fra leppene veldig fort!
Lite innhold
3 stk med solfaktor
Jeg kjøpte jordbær, kokos og vanilje, 3 stk med solfaktor, og 3 uten. Leppepomade fukter leppene veldig bra, og får fin farge. Men smaken du får i munnen, etter å ha tatt på leppepomaden er veldig vond. Lurt å ha tyggis tilgjengelig.

Resposta da Honeybalm
Would rate zero stars if I could
Would rate zero stars if I could ! B
Orders not received , tracking says it has . Very disappointed as these were ordered for Xmas gifts !
Pakken ikke mottatt - og ghostet av kundeservice
Har ikke mottatt pakken som jeg bestilte for en måned siden, til tross for at trackingen sier at pakken er levert for halvannen uke siden. Har sendt flere eposter men får ikke svar. Har snakket med flere andre kunder på Honeybalms Facebookside som opplever det samme som meg nå. Hele greia fremstår som en stor scam. Styr unna.
Produktene dukket aldri opp!
Produktene dukket aldri opp og når jeg prøver å få kontakt med kundeservice får jeg ikke svar.
Ordered on the 12th Dec
Ordered on the 12th Dec, wanted for
Christmas presents and still haven’t arrived . A scam company .. do not waste your money !
Veldig bra for tørre lepper
Veldig bra for tørre lepper, spesielt på vinteren.
I placed an order on 14th December…
I placed an order on 14th December obviously for Xmas presents. On Xmas day received e.mail saying out for delivery and today telling me the same! Sent numerous e.mail no response! Watch this space! If can’t deliver for Xmas should not take order!!!
Failed to deliver order - taken my money…
Ordered on 1st December 2024 nothing has arrived and the tracking says it’s been delivered. Chased it up with many many emails & messages on FB page but no response!
Very fed up with this fake company. Just want my money back now. But I don’t think that will happen, someone’s making money somewhere - who can we report this too to stop others from falling for it?
Søte krukker. Pent pakket inn.
Bestilte 10. desember og de kom på julaften. Flaks da det var julegaver.
Bestilte tre pak som kom i en fin solid boks. Hver av lepomadene var pakket inn i hver sin boks med plast rundt. Virkelig fine. Designen på krukkene er akkurat som avbildet. Luktet veldig godt og virker ok etter det lille jeg har prøvd de.
Mor og søster virket også fornøyde.
Lite oppdateringer underveis med sending osv. alt kom også i søppelpost. Har fått masse spam fra "honeybalm" i ettertid.
Alt i alt fornøyd og kan gjerne bestille igjen ☺️
Jeg har ikke fått varene mine
Jeg har ikke fått varene mine. Jeg har ikke fått svar på mail. Jeg er også misfornøyd med at firmaet fremstår som norsk. Det er de ikke.
Har ikke fått pakken min fordi om det…
Har ikke fått pakken min fordi om det står at den skal være levert... Og har prøvd å sende email 2 ganger men ikke fått svar.
Ennå ikke mottatt varene
Kan ikke gi noen annet enn 1 stjerne da varene jeg bestilte 30 november ennå ikke er kommet 22 desember.
Jeg fikk aldri noe varer, svarer ikke på mail
Jeg fikk aldri noe varer. Står at de er levert på trackeren deres. Får aldri noe svar på mailen jeg har sendt. Scam, tenker å rapportere til forbrukerrådet.
Den var över förväntan bra
Den var över förväntan bra. Mjuk på läpparna, inte klistrig, å höll länge. Samt "god smak", köpte jordgubb, men kommer köpa fler.
Enda negativa, lång leveringstid...
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.