Hadden op zaterdagochtend een lekkende voorspoeldouche slang, en ze zijn meteen gaan zoeken of ze er nog 1 hadden liggen. Als service aan ons meegegeven. Nogmaals bedankt.
Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
- Atacadista de Eletrodomésticos
- Bar e Restaurante com Venda de Móveis
- Fornecedor de Equipamentos
- Loja de Materiais Elétricos
Sobre Horecacentrum Brabant
Uitgebreide Showroom:
In onze uitgebreide showroom in Leende zijn al onze producten te zien zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Bezoek onze showroom
Deskundig advies:
Bij Horecacentrum Brabant werken gespecialiseerde mensen die u kunnen voorzien van het beste advies.
Goede prijs-kwaliteitverhouding:
Bij Horecacentrum Brabant vinden we het belangrijk dat kwaliteit betaalbaar is. Daarom hebben al onze producten de scherpste prijs in de markt en is er voor elk budget een passend product te vinden. Koop uw professionele apparatuur tegen de beste prijzen in onze webshop. Of zoek het product dat u zoekt en haal het bij ons op.
Grote voorraad:
Wij hebben continu meer dan 2500 producten op voorraad. Daardoor kunnen we ons gehele assortiment direct uitleveren en zijn er geen wachttijden. Bekijk de actuele voorraad nieuwe en gebruikte horecaapparatuur op onze website Horecacentrum Brabant.
Inkoop gebruikte horeca apparatuur:
Horecacentrum Brabant koopt ook uw horeca apparatuur op. Wij brengen altijd een serieus en zakelijk bod uit. Discretie is gewaarborgd. Horecacentrum Brabant is een betrouwbare partner die snel en professioneel handelt. Ik wil iets aanbieden
Bekijk al onze categorieën:
Koken & bakken Voedselbereiding Buffet & warmhouden Barapparatuur & koffie/thee RVS meubilair Horeca vaatwassers Afzuiging Meubilair & inrichting Overig
Informações de contato
Irislaan 7, 5595 EH, Leende, Holanda
- +3185 050 9912
- info@horecacentrumbrabant.nl
- horecacentrumbrabant.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 90% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
ruimte om zelf te spullen en de prijs…
ruimte om zelf te spullen en de prijs goed te zien via app, gemaklijk, personeel vriendelijk en behulpzaam.
Product was prima
Product was prima. Levering kwam wat uit de lucht vallen, het is gewoon voor de deur gezet.
Heel goed service en best materiaal en…
Heel goed service en best materiaal en veel keuze en redelijk prijs
Frietensnijder was goed ingepakt
Frietensnijder was goed ingepakt. Alleen jammer dat de mazen van 8 mm iets te klein waren blijkt achteraf. Had graag 10 mm mazen gehad maar kan ze op de site niet vinden voor het desbetreffende frietsnijder.
Hele snelle service en mooi product
Zeer teleurstellende klantenservice
Zeer teleurstellende klantenservice. Ik had per ongeluk een artikel in de verkeerde maat besteld en heb vriendelijk gevraagd of ik het ongebruikte product kon retourneren of omruilen. Het antwoord was dat retour alleen mogelijk is als het artikel niet is uitgepakt en nog volledig in de originele verpakking zit, en dat er bovendien 30% van het aankoopbedrag wordt ingehouden.
Er werd nauwelijks meegedacht over een praktische oplossing of omruiling. Voor mij geen klantvriendelijke ervaring en helaas geen bedrijf waar ik opnieuw zou bestellen.
Ik had een defect onderdeel van mijn…
Ik had een defect onderdeel van mijn hcb friteuse . Contact gehad met horeca centrum via watts app en op basis van model en foto wordt de koppeling gratis opgestuurd , ondanks dat het uit de garantie was , snelle actie en goed geholpen. Super zo
Wat een bijzondere ervaring bij dit…
Wat een bijzondere ervaring bij dit bedrijf, eerst gebeld en er werd aangegeven “kom langs en er zijn altijd 4 verkopers aanwezig die u graag helpen”. Bij aankomst werd er gezegd kijk zelf maar en daar is de kantine voor koffie. Wij hebben een rondje gedaan in de loods en heel erg veel rotzooi gezien. Wanneer wij dezelfde persoon aanspraken of er ook nieuwe producten te koop zijn liet hij ons enkele vaatwassers zien maar wist er eigenlijk niets over te vertellen. Wij moesten de specificaties maar op de website terugzoeken. Hij keek op zijn horloge zag dat het 15:00 uur was en zei: ik ga koffie drinken en liep weg! Wij zijn toen ook maar vertrokken en van grote afstand werd er nog wel houdoe geroepen.
Beschadigde koelkast gekregen
Beschadigde koelkast gekregen ook zo ingepakt een kind van 2 zag nog wel dat die beschadigd was. wel vergoeding voor gekregen maar als je iets retour stuurt moet je dat zelf regelen en betalen
Top alles Super vielen Dank für…
Top alles Super vielen Dank für Bemühungen ach mit der Eröffnung des Kontos
Gewoon goed!
Erg prettig bestel en lever proces
Onze eerste bestelling bij Horecacentrum Brabant verliep uitstekend. Je wordt vanaf het moment van bestellen op de hoogte gehouden over je bestelling: Direct mail dat je besteld hebt, factuur rechtstreeks en wie de bestelling aflevert. Diegene die de bestelling levert houdt je vervolgens ook goed op de hoogte over wanneer de bestelling geleverd wordt. Erg prettig proces. En nu in het bezit van een prachtige friteuse.
vakkundig en snel geholpen
Ik heb een scheephijs Koeling gezocht
Ik heb een scheephijs Koeling gezocht, zelf op gehaald ,goed hulp gekrijgen bij de team om de koeling in mijn busje te zetten..tol bedrijven.