Trailfinders Ruitervakanties Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

3,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

800 km afgelegd met de auto om een weekend in Bretagne te gaan paardrijden op wat een avontuurlijk weekend beloofde te worden: heerlijk galopperen tussen de kliffen en genieten van unieke uitzichten m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via Trailfinders hebben wij een fantastisch en onvergetelijke 3 dagen trail ervaring geboekt tussen de Loire en Cher. Van begin tot eind was het tot in de puntjes uitstekend verzorgd door Arthur (spre... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vakantie was geweldig, maar het deel wat trailfinders had geregeld was erg matig. Ik had geen adres van het hotel gekregen, wat wel bij de douane opgegeven moet worden, ook stond er op het bordje van... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De organisatie was perfect. Zij hebben snel enkele voorstellen gedaan en advies gegeven bij elke bestemming zodat wij de juiste keuze konden maken. In de laatste week liep er "bij ons" wat mis en zi... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Operador de turismo

Informação fornecida por fontes externas variadas

Trailfinders is de enige reisorganisatie in Nederland en België die van paardrijvakanties haar exclusieve specialisme heeft gemaakt.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

80 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Steeds snel antwoord

Steeds snel antwoord, duidelijke communicatie, goede flexibiliteit ivm corona. Toen onze vakantie wegens code rood niet kon doorgaan werd er een goed alternatief voorgesteld.

Top organistatie

Zoals we gewend zijn van trailfinders was deze trip wederom geweldig. Ook superfijn dat we wegens corona-perikelen makkelijk konden omboeken naar een andere bestemming. Dank dank dank, en tot de volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verzorgd op basis van onze wensen

Op basis van de aangegeven wensen, heeft Trailfinders een fantastisch weekend georganiseerd. In nationaal park de Meinweg hebben wij een verzorgd weekend doorgebracht met 8 man in twee huisjes, voorzien van eten en drinken.

Het was een top weekend!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben een heerlijk paardrij…

Wij hebben een heerlijk paardrij weekend gehad. Vriendelijk ontvangen, leuke sfeer bij de manage, mooi huisje om in te slapen, eten was prima geregeld corona proof. Paarden waar zoet en mooie ritten met goede begeleiding gehad.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over Trailfinders…

Ik ben zeer tevreden over Trailfinders Ruitervakanties. Alles was goed geregeld en als ik een vraag had, werd er snel op geantwoord. Persoonlijk had ik wat issues met mijn vliegtickets, maar ook daar was begrip voor. Uiteindelijk is het allemaal helemaal goed gekomen en heb ik een hele leuke tijd gehad! Ik raad iedereen aan om met Trailfinders een paardrijvakantie te boeken. Indien het kan (ivm corona) ben ik zeker van plan om volgende zomer weer te gaan!

Goede specialisten!

Goede specialisten met een heel ruim aanbod. Sommige reizen erg aantrekkelijk geprijsd! Sommige ook wel prijzig.
Ik ga zeker weer met ze op pad

Laat geboekt

Laat geboekt, snelle terugkoppeling en juiste informatie ontvangen over de vakantie zelf.

25 de fevereiro de 2020
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Oman, een geheel nieuwe ervaring in een moslimland

Dit is een vakantie voor wie van luxe houdt. In het tentenkamp sliepen we op stretchers en hadden extra dikke dekens (tip, neem wel je eigen slaapzak mee zoals geadviseerd wordt, want het is koud in de nacht). Eten (ook in het kamp) en resorts waren van topkwaliteit. Maar het aller belangrijkste is natuurlijk het paardrijden. Sam is een super gids. Door zijn begeleiding heb ik verhitte paarden gereden, waar ik normaliter niet op zou stappen. Met een trots gevoel ben ik thuis gekomen. Maar niet alle paarden zijn zo moeilijk te rijden. Er zijn ook hele brave bij. Maar door mijn gewicht, had ik te dealen met de wat grotere pittige paarden.
In deze tocht gaat het niet alleen om paardrijden. David, de organisator, doet zijn best om je de veelzijdigheid van Oman te laten ervaren. Ik had een strenge cultuur verwacht, maar ontmoette de open en vriendelijkheid...en totale veiligheid! (Er wordt niet gestolen en als Europeaan heb ik me er totaal veilig gevoeld). Het tegenovergestelde dus van wat ik verwacht had.
Het is een prijzige tocht, maar Oman is geen goedkoop land. En als je ziet in wat voor weelde ik geleefd heb, dan begrijp ik waarom dit prijskaartje zo tot stand is gekomen.
Wat ik jammer heb gevonden is dat we alleen met een auto door de bergen zijn getrokken. We hebben hierdoor veel gezien, maar wat had ik hier graag gereden. Echter wordt er met deze paarden met name gegaloppeerd, en in de bergen kan je alleen stapvoets. Ik vind dit een gemis. Ook aan het strand had ik graag meer gestapt om met meer te verbinden met de omgeving. Nu sjeesden we overval langs in volle vaart.
Maar de enige echte kritiek die ik kan leveren is dat twee stijgbeugelriemen het begaven tijdens de tocht. In zo'n rijk land vind ik dit niet kunnen. Ze hebben ze dan ook meteen vervangen voor echt stevig materiaal.
Tot slot kan ik nog vertellen dat het team een super team is. Totaal verschillende persoonlijkheden die super op elkaar zijn ingespeeld en elkaars kwaliteiten optimaal benutten. Hierdoor staan ze sterk om alles wat zich voordoet in goede banen te leiden.

24 de fevereiro de 2020
Avaliação não solicitada