Al jaren klant en heb verschillende domeinen draaien, alleen sinds kort het gevoel dat ik tegen robots zit te praten. Ze zijn niet meewerkend en denken niet mee, het voelt heel autoritair aan. Ik ga a... Ver mais
Wij hosten onze websites nu al een paar jaar bij Hosting2Go. Ze hebben een handige control panel waarin je veel zelf kunt regelen. En mocht je dan toch nog vragen hebben, ze staan altijd klaar om snel... Ver mais
Al jaren (sinds 2006) ben ik klant bij Hosting2Go. De negatieve ervaringen die hier beschreven worden deel ik niet. Bij een vraag (die met een ticket geplaatst wordt) is er altijd snel en behulpzaam... Ver mais
Ik gebruik al jaren de hosting pakketten van H2Go en ben zeer tevreden. De uptime en de helpdesk zijn fantastisch. Ook bij complexe zaken die niet voor de meeste gebruikers alledaags zijn, zorgen ze v... Ver mais
Bij Hosting2GO krijg je complete en goedkope webhosting voor € 99,95 per jaar! Beste hostingprovider van Nederland. Snelle helpdesk. 15 jaar ervaring.
Kraaivenstraat 38-17, 5048AB, Tilburg, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Al een aantal jaren mijn website via Hosting 2 Go.
Vragen of andere dingen worden super snel opgelost.
Klantenservice goed te bereiken. Tevens vind ik het een super fijn programma om je eigen website te bouwen.
Running Bunnys

Resposta da Hosting2GO
Ik reageer omdat ik me verbaas over de negatieve reacties hieronder: het niet bieden van een telefoonnummer kan een nadeel lijken maar dat is het niet. Je kunt een call inschieten en je hebt heel snel antwoord. Dus geen onnodig wachten aan de telefoon. Hoe vaak dat ik bij grote bedrijven in de wacht sta, werkelijk een uur of langer, en dan iemand aan de lijn krijg die het niet weet en me doorverbindt waarbij de lijn dood blijft. Ik ben heel tevreden over de support, de wijze waarop (rust en met kennis) en de kwaliteit van de hosting. Ben ongeveer 12 jaar klant dus geen eendagsvlieg.

Resposta da Hosting2GO
Sinds 2006 heb ik al een abonnement bij Hosting2Go (met verschillende domeinnamen) en ik ben al die jaren tot volle tevredenheid geholpen via de helpdeks bij diverse problemen en vragen, waar ik zelf niet uitkwam. Petje af!

Resposta da Hosting2GO
Ik wil opzeggen dat wordt onmogelijk gemaakt je kunt geen contact maken met de helpdesk ik heb een brief gestuurd en krijg als antwoord dat ik eerst nog een jaar moet betalen dan gaan ze over 4 maanden nog eens kijken. Mijn inlog lukt ook niet zo genaamd ongeldig emailadres
Ja mooi zo'n verdien model,eenmaal een registratie doen en er NOOIT MEER VANAF KOMEN.
PAS OP MENSEN

Geen Let's Encrypt???
TLDR;
De mensen die Let's Encrypt niet kennen zullen hoogstwaarschijnlijk niet meer nodig hebben en de mensen die de technische kennis wel hebben kunnen zekel zelf wel bepalen wat voor SSL beveiliging zij kiezen.
Geef je gebruikers een keuze, zoals de rest van de wereld!
---------------
Al 10 jaar in de IT, maar een bedrijf zonder gratis SSL ben ik de laatste jaren niet meer tegen gekomen. (en niet zonder reden) Hosting2GO, het enige hostingbedrijf die misbruikt maakt van SSL, heeft zelfs een artikel geschreven om te verantwoorden waarom zij dit niet aanbieden. De feiten mogen dan wel kloppen maar ik hoop dat ze zelf toch echt wel beter weten dan dit.
Let's Encrypt is redelijk nieuw en is ontwikkeld om alle websites van een (minimale) beveiligingslaag te voorzien. Als dit artikel geen pure onzin zou zijn, zou de hele online wereld er wel het zelfde over denken en zou Let's Encrypt nooit ontwikkeld zijn. Het lijkt mij een hele rare manier om meer te vragen voor de aangeboden diensten. Zeker omdat de uitleg waarom zij dit niet aanbieden niet makkelijk te vinden is en wij allemaal heel goed weten dat niet iedereen hier van op de hoogte is en zonder na te denken hun hostingpakket upgraden. Achterlopen op de techniek is 1 ding, maar er op deze manier misbruik van maken vind ik persoonlijk onacceptabel. Zeker omdat ik geen enkel ander hosting bedrijf ken die er ook zo achterlijk mee om gaan.