Top hosting! Ze zijn altijd super snel met support. En verbeteren de laatste tijd echt HEEEL veel. Beste hosting van Nederland, Heb vaak een andere hosting uitgeprobeerd maar kwam hier altijd weer te... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
NL: Goede hosting, en zeer kwalitatief. Niet alleen de servers, maar ook de support. Het support team geeft niet op voordat jij tevreden bent met jouw service. 10/10 EN: Good hosting and very high... Ver mais
Ik ben erg tevreden met het gratis webhosting pakket. Heeft eigenlijk alles wat ik nodig heb. Werkt prima met mijn Laravel 8 website. De DirectAdmin panel is modern en overzichtelijk. Grati... Ver mais
Detalhes da empresa
Wij zijn HostValues. Wij bieden onze beste diensten tegen de laagste prijzen. Wij bieden zowel Budget diensten en Premium diensten aan. Wij staan altijd voor u klaar! Heeft u een vraag stel deze dan gerust aan een van onze medewerkers.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Top hosting!
Top hosting!
Ze zijn altijd super snel met support. En verbeteren de laatste tijd echt HEEEL veel. Beste hosting van Nederland, Heb vaak een andere hosting uitgeprobeerd maar kwam hier altijd weer terug.
Goede Hulp
Snelle reactie bij tickets reageren en helpen bij elk probleem
4 Sterren want het is echt geweldig de…
4 Sterren want het is echt geweldig de assistering van HostValues. En waarom geen 5 sterren hoor ik je vragen. Nou de assistering van HostValues is geweldig, maar ze zijn niet altijd de snelste als het gaat om Tickets dus daarom geen 5 maar 4 dikke welverdiende sterren.

top service!
top service!
alles in orde gemaakt wat ik wou, aardige prijs. goed werkende host, goede uptime!
Goed en goedkoop
Goed en goedkoop. Af en toe zijn er wel server veranderingen waardoor het eruit ligt maar het is steeds stabieler laatste paar maanden geen last van gehad. Zelf een probleem gehad met een .de domein goed geholpen via discord en gelijk geregeld! Fijne service, goedkoop en goed. Aanrader!
een goed algemeen plaatje
ik ben erg tevreden met wat ik heb gekregen voor zo een lage prijs. Ik had eerst een te laag pakket gekocht wat niet voldoende voor mij was. Na een paar vragen hebben ze mij geholpen met een betere optie en alles werkt nu perfect.
goede hosting word ook snel geholpen
Snel en goed
Je krijgt snelle support zowel in de livechat als in de tickets, de kwaliteit met prijs vergeleken vind ik best goed. Ze doen er ook alles aan om jou probleem omtrent je dienst bij hun op te lossen.

Resposta da Hostvalues
Gratis webhosting pakket werkt perfect
Werkt prima met mijn Laravel 8 website.
De DirectAdmin panel is modern en overzichtelijk. Gratis SSL aanvragen was ook makkelijk en snel met een klik te doen.
Een tip voor Hostvalues:
Wees wat duidelijker over de php versies in de pakket beschrijving. Sommige webhosting providers ondersteunen nog steeds geen php 8 ook al is dit al een jaar uit.
Hostvalues ondersteunt gelukkig wel php 8.
In de toekomst koop ik misschien een groter pakket.

Perfecte service
Perfecte service! heel erg snel en helpen goed!

Uitstekende Hosting!
Hostvalues is zeker een aanrader! Super vriendelijke en snelle support, servers en andere producten zijn beter dan je verwacht ondanks de prijs.

Goede support
Goede support, goede uptime, vpssen werken altijd! Al met al echt een top host

5 sterretjes!
Snelle servers en goed geholpen door de toppers van de klantenservice! Fijn paneel waarin je makkelijk alles kan terugvinden.

Kwalitatieve hosting.
Ik raad zeker aan om deze hosting te gebruiken.
Ze leveren snelle en goede support.
Al een lange tijd erg tevreden met mijn producten en de service.

Resposta da Hostvalues
Vriendelijke Support + ze helpen goed.
Vriendelijke Support + ze helpen goed.
Werkt goed bijna amper storingen
Echt een aanrader

top hosting
ik maak al sinds het begin van het bestaan van dit bedrijf gebruik van hun services en het is echt top. de servers zijn stabiel en best wel goedkoop en je kunt ze heel makkelijk en snel bereiken als je een probleem hebt, ik zal echt niet snel naar een andere hosting overstappen.

Top server, Top support!
Ik heb zelf op dit moment de 7gb ram. Hostvalues levert snel en goed je server en de support is perfect! Hostvalues helpt je met alles wat je ook maar nodig hebt. Uit mijn ervaring zeker een aanrader!

Excellent service!
At HostValues, they have only the best quality of servers! You can easily find what you need and you know for sure, you will get a fast server in return. The whole support team is friendly and helpful, but also very professional and responsive, as they answer your questions almost immediately.
HostValues gets a 5/5 star review from me, because their service is incredibly good!
Nice host
Heel tevreden Goede host.
Als er iets is helpen ze je meteen dus 10/10