Hotel Restaurant Aduard Avaliações 21

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Locatie is uitstekend, personeel waren aardig! Jammer de kamer geen mini koelkast hebben, dat mis ik!!! Wij hebben 3 overnachtingen, iedere dag geen schone handdoeken, wel de prullenbak geleegd!!... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben niet bij hun in het hotel geslapen, maar wel de kamers bekeken. Na de bezichtiging hebben we heerlijk gegeten in het restaurant. De biefstuk is een absolute aanrader. Tevens hebben we meer... Ver mais

Detalhes da empresa

Welkom bij hotel restaurant Aduard HEERLIJK ONTSPANNEN, GENIETEN EN SAMEN ZIJN. DAT IS ONS DOEL. Graag verwelkomen wij u in Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard. Bent u op zoek naar een heerlijke overnachting op het platteland in Groningen? Of neemt u even een pauze om tot rust te komen en te genieten van heerlijke gerechten? Ons team staat altijd voor u klaar om u de beste ervaring mogelijk te geven. Dompel uzelf onder in ons heerlijke hotel en geniet van onze gepassioneerde koks die u elke dag voorzien van een rijkelijk maal, rechtstreeks van ons eigen land.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

21 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima hotel met heerlijk ontbijt

Prima hotel met ruime parkeerplaats. Goede kwaliteit- prijs verhouding. Mooie kamers met goede bedden en prima douche. Zoals altijd alles netjes schoon. Lekker en uitgebreid ontbijt. Voor ons zeker weer voor een volgende keer!

29 de maio de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Locatie is uitstekend

Wij hebben 3 overnachtingen, iedere dag geen schone handdoeken, wel de prullenbak geleegd!! Ontbijt matig!

25 de maio de 2026

Heerlijk gegeten

Heerlijk gegeten! Gezellige sfeer en hele lieve serveersters! Echt top!

14 de maio de 2026

Hi Rian, Bedankt voor je bericht en graag tot de volgende keer 🍀

Hotel Reataurant Aduard

Hotel Restaurant Aduard, al jaren een bedrijf wat ik graag bezoek! De sfeer , het gastvrije onthaal, ruime parkeergelegenheid, vriendelijk personeel, uitmuntend eten, vlees uit eigen beheer en dan de persoonlijke en gastvrije touch van de eigenaren Rael en Jenze! Een absolute aanrader en voor mij altijd de nummer 1 als er een activiteit of vergadering gepland dient te worden

7 de maio de 2026

Resposta da Hotel Restaurant Aduard

Bedankt voor de lovende woorden Andre 🍀 graag tot snel weer

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijk gegeten in Hotel Restaurant…

Heerlijk gegeten in Hotel Restaurant Aduard.
Kwaliteit eten een smaaksensatie! Vriendelijk personeel zeker een aanrader.

5 de maio de 2026

Resposta da Hotel Restaurant Aduard

Ah Bert, bedankt voor je feedback! we hopen je snel weer te zien

Aanrader

Erg fijn hotel om te verblijven. Nette kamers, super goed eten en gastvrijheid zoals je niet vaak meer ziet. Aanrader!

10 de abril de 2026

Dankjewel Frank goed om te horen 🍀

Heerlijk Hotel en fantastische service

Tevens hebben we meerdere keren catering en vergaderruimte bij Hotel Aduard gereserveerd. Korte lijntjes en prima verzorging. Ook voor grote groepen is het ideaal. Prima parkeren en dichtbij de stad.

Resposta da Hotel Restaurant Aduard

Bedankt voor je lovende woorden Wolter

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Catering, diner of overnachting, topniveau!

Met Jenze aan het roer worden, ook last minute, alle dingen goed geregeld. Van een catering op locatie of een (groeps)diner in het hotel, alles is lekker en tot in de puntjes geregeld. Heb je door de gezelligheid iets te veel gedronken? Blijf lekker slapen in de mooie en nette kamers. Wij zijn vaste klant!

19 de fevereiro de 2026

Resposta da Hotel Restaurant Aduard

Hi Maurice dat is nou eens een goed advies. Dankjewel en graag tot de volgende keer

Een echte aanrader!

Meerdere keren gegeten. Het eten blijft je overtreffen. Vriendelijk personeel en een prachtige locatie om met familie of partner te eten. Zeker een aanrader!

Dankjewel Ricardo. met veel plezier en liefde 🍀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al jaren komen wij bij hotel Aduard

Al jaren komen wij bij hotel Aduard, heerlijk eten met vooral lokale producten en vlees van eigen boerderij, en dat proef je ook!

Dankjewel Chris.
en graag tot snel weer

Heerlijk eten

Heerlijk eten! Je proeft dat het vers van het land komt.

19 de outubro de 2025

Oh dankjewel

Fijn verblijf gehad

Fijn verblijf gehad bij Hotel Restaurant Aduard. De sfeer was warm en gastvrij, het personeel vriendelijk en behulpzaam, en alles was netjes verzorgd. Ook het eten was erg lekker. Een prettige plek om te overnachten en zeker voor herhaling vatbaar!

19 de março de 2026

Hi Richard, Dankjewel dit horen we graag 🍀

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een heerlijk hotel in een mooie landelijke omgeving

Een heerlijk hotel in een mooie landelijke omgeving op fiets afstand van de stad Groningen. De kamers en bedden zijn prima in orde. We hebben lekker gegeten en ontbeten. Gratis parkeren en prima Wifi. We komen graag nog een keer langs en nemen dan de fietsen mee.

1 de abril de 2026

Resposta da Hotel Restaurant Aduard

Bedankt voor de lovende woorden. Graag tot de volgende keer 🍀

Super service bij Hotel Aduard

Super service. Heerlijk eten, vlees van eigen boerderij, dat proef je! Ze denken mee en bieden enorm veel mogelijkheden voor je evenement. Zeker een aanrader!

24 de abril de 2026

Resposta da Hotel Restaurant Aduard

Aah Daphne, Bedank voor je review. Ken je het menu ondertussen al uit je hoofd ;-)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.