Hotelfrederiksvaerk Avaliações

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Meget lille værelse

Vi blev henvist til et lille værelse oppe på 2. Sal med skrå vægge, og et badeværelse så lille at du næsten stod i håndvasken når du skulle have et bad, varmt vand var der ikke rigtigt noget af det blev aldrig mere en lunkent.

Vi havde i forbindelse med vores overnatning havde vi reserveret et bord i restauranten, der gik næsten 20 minutter fra vi satte os ved bordet til der blev taget i mod vores bestilling, derefter gik der en 1/2 time inde vores mad kom, vi kunne høre og se på de andre ved de forskellige borde omkring os at de også havde ventet nogen tid på deres mad.
Dette hotel er desværre ikke et sted jeg vil anbefale til andre.

6 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi havde en enkel overnatning

Vi havde en enkel overnatning, værelset var koldt da vi kom, og sengene var desvære dårlige at sove i. Morgenmaden var ganske udemærket. Men vi kommer nok ikke igen. Men flink personale.

5 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wienerschnitzel med dårlig sovs og kartofler

Dejlig Atmosfære i Hotel og restaurant, min oplevelse var primært i restauranten. Jeg bestilte en Wienerschnitzel med sovs og kartofler. Wienerschnitzlen var fin, men sovsen smagte af ren opvaskevand og kartoflerne var tørre og stegte. Hvorfor er det så svært at lave en god sovs og nogle almindelige kogte kartofler....

1 de novembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dejlig 7-retters frokost, hyggeligt hotel m stor gårdhave

Vi besøgte det skønne Hotel Frederiksværk for at spise en dejlig 7-retters frokost 🍽 m 2 forskellige alkoholfrie øl 🍺. Meget lækker dansk frokost som klart kan anbefales 👌🏻Tilpas portioner m brød ved siden af. Sød betjening i det danske sommervejr ☀️ i hotellets store gårdhave. Selve hotellet virkede flot og hyggeligt renoveret i den gamle stil, og havde gode toiletforhold, og 🅿️ lige ud for hoveddøren. Hyggelig kanal til Arresø, samt gågade meget tæt på. Hotellet, og Frederiksværk, er et fantastisk udgangspunkt for naturudflugter f ex vandring via Bakkestien til Hvide Klint/Roskilde Fjord, og kun 10 min kørsel fra Liseleje strand, samt Sjællands største hedeområde, Melby Overdrev.

10 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ti ud af ti oplevelse til barnedåb

Vi holdte vores datters barnedåb på Hotel Frederiksværk i slutningen af juni 2025. Personalet på hotellet var super professionelle og hjalp med alt. Opsætning af pynt, præcis efter vores ønske, lækker brunch, hvor der intet manglede med løbende opfyldning, gode ideer med at flytte gavebord udenfor i solen og to go æsker til den ekstra kage. De hjalp med at informerer når man selv lige manglede overblikket. De gav os ro og overskud til bare at hygge med vores gæster, som alle nød den lækre mad og adgangen til gårdhaven. Der var plads til børn i alle aldre. Fleksibiliteten i planlægningen og under barnedåben var mere end man får så mange andre steder. Personalet og kokken gav os den bedste dag!

29 de junho de 2025

Aftenbespisning

Værelser ok.Morgenmad ok.
Men aftenbespisnng elendig. Var på deal-ophold 2dage.
Her fik vi aftenmenu valgt af hotellet første aften bl. Andet Pariserbøf, hårdstegt med med mørkebrune kanter, 2 aften en kold suppe , med alt for mange krydderier.Samt en hovedret,De kaldte det det en kotelet, Kold overøst med noget sovs af en art, samt di erse . Champignon steget gulerødder,tomat. Elendigt fremstillet.Så madmæssigt en meget dårlig oplevelse..Til gengæld en tak til det søde og smilende personale.

23 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig god service

Vi havde en utrolig god oplevelse med fantastisk service da vi i forbindelse med en familie begivenhed var på hotellet. Vi var af forskellige årsager nød til at få ændret på vores reservation. Hvilket de fra hotellets side var utroligt forstående og imødekommende overfor.

16 de julho de 2023

Guldbryllup

Alt var fint, maden og betjenningen var god, MEN, PAS
På!! Ved møde på hotelet med ejeren Michael , hvor vi havde afbud til 16, Michel gjorde os opmærksom på at vi kom til at at for ni mere op til min. 25 personer, vi måtte se om få nogle flere med, det skuller han vide inden 7 dage, vi vendte tilbage , der blev 23 gæster, 7 dobbeltværelse og 6 enkelt vær. Ved afregning blev det 27gæster, 10 dobbelt vær og 7 enkelt vær. Ved henvendelse til Michael henviste han generelle bestemmelser, det vil sige mundtlige aftaler med ejeren ser han stort på, hvilet i min optik, mildt sagt er meget usympatisk. Jeg anbefaler stærkt at alle mundtlige aftaler bliver bekrætiget, eller optaget. Den oplevelse slettede helt den gode oplevelse på Hotellet. Bjørn Hansen

28 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Værste hotel jeg har oplevet

Meget meget dårlig og nedladne betjening vi kommer ikke igen.

Vi bliver informeret om morgenmaden starter kl 06:15 hun glemmer bare at sige kl 08 i weekenderne.

Vores baby falder ud af deres højstol, fordi den simpelthen falder fra hinanden

Badeværelset er dejlig stort men deres brusekabine er kun til xs mennesker

Surt lugtene værelser

Og vi fik en overfusede og ubehagelig kommentar på hvordan vores værelse så ud

23 de outubro de 2022

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais