House of Posters Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn vriendin had via Pinterest een mooie afbeelding gevonden, die bij House of Posters in allerlei producten en uitvoeringen geleverd kan worden. Wij hebben gekozen voor een mooi wandkleed op fluweel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Credits voor House of Posters: supermooie kwaliteit, kleuren die knallen alsof er een spotlamp op staat, eerlijke prijzen én geleverd alsof ze wisten dat ik dozen uitpak alsof het kerst is, netjes,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vorige week een mooi schilderij besteld en binnen 1 wk in huis. Snelle bezorging dus! Schilderij is exact hetzelfde als de foto's, getoont op de site. Ik had een klein probleempje bij de bezorging en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben op 14 oktober een poster besteld en deze zou binnen 5 werkdagen geleverd worden. Na een week was er nog geen track & tracé gestuurd en heb ik via de app contact opgenomen. Er was iets fout g... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja especializada em suprimentos para pintura
  2. Loja de decoração de design de interiores
  3. Loja de pôsteres e gravuras

Welkom bij House of Posters, dé online specialist in stijlvolle en betaalbare wanddecoratie. Wij geloven dat een goed gekozen kunstwerk of decoratief element een ruimte kan transformeren en karakter kan geven. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische poster, een sfeervol wandkleed of een unieke muurcirkel, bij ons vind je een zorgvuldig samengestelde collectie voor elke woonstijl. Onze passie voor Wanddecoratie Bij House of Posters draait alles om inspiratie en kwaliteit. Wij selecteren onze producten met zorg, zodat ze niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Ons assortiment omvat diverse stijlen en thema’s, zoals dierenposters, botanische prints, abstracte kunst en vintage designs. We begrijpen dat iedereen een eigen smaak heeft, en daarom zorgen we ervoor dat er voor ieder wat wils is. Waarom Kiezen voor House of Posters? Uitgebreide collectie: Van moderne kunst tot klassieke ontwerpen, wij hebben een breed aanbod aan schilderijen, wandkleden en muurcirkels. Kwaliteit & uurzaamheid: Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Snelle levering & klantenservice: Wij bieden gratis verzending en een retourtermijn van 30 dagen. Ons team staat klaar om je te helpen bij vragen of advies. House of Posters helpt je om van je huis een thuis te maken. Ontdek onze collectie en geef jouw muren de uitstraling die ze verdienen!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

79 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

27 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goede communicatie mooi product

Goede communicatie, doen wat ze beloven en mooi product👍

3 de fevereiro de 2025

Resposta da House of Posters

Ontzettende bedankt voor je mooie review Tinka. Veel plezier ervan!

Prachtige aankopen

Veel keuze, snelle verzending.
Prachtige afbeeldingen.
Wij hebben twee muurcirkels. Eentje met een uil en eentje met een pauw. Ontzettend blij mee, staat zo mooi.

29 de março de 2025

Resposta da House of Posters

Super bedankt voor je mooie review! Veel plezier van de muurcirkels!

Helemaal tevreden

De poster komt qua kleuren precies overeen met de afbeelding online. Alles is keurig geleverd. Het hele proces verliep soepel. Blij mee!

15 de novembro de 2024

Resposta da House of Posters

Thanks voor de mooie review Rosalie! Veel plezier ervan!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie poster besteld

Mooie poster besteld, deze was echter donker toen ik hem thuis kreeg. Contact gehad met house of posters en zij stuurde meteen,zonder extra kosten, een nieuwe poster! Deze nieuwe poster is geweldig. Goede service, tevreden klant!

18 de fevereiro de 2025

Resposta da House of Posters

Fijn dat we het snel hebben kunnen oplossen en heel erg bedankt voor je mooie review Stéphanie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trots als een pauw met ons prachtige doek

Trots als een pauw met ons prachtige wandkleed. De kleuren komen intens en mooi uit op het velvetdoek. En het fijne systeem zorgt er voor dat we eventueel straks makkelijk iets anders kunnen ophangen. Maar voorlopig zijn we heel blij met ons mooie doek!

28 de março de 2025

Resposta da House of Posters

Bedankt voor je mooie review Coby. En wat leuk om te lezen dat jullie er zo blij mee zijn :)!

Wandkleed

Mooi wandkleed besteld. Wat is hij mooi!
Dikke stof, heldere kleuren, echt een eyecatcher in de woonkamer. Heel blij mee 🥰

28 de março de 2025

Resposta da House of Posters

Thanks Wendy voor deze mooie review! Heel veel plezier ervan!

Muurcirckel 120 cm

Wij hebben een muurcirckel 120 cm. De kwaliteit van de afdruk is heel goed. Ophangsysteem is makkelijk. Heel tevreden over onze aankoop.

12 de fevereiro de 2025

Resposta da House of Posters

Wat fijn te lezen dat jullie blij zijn met de muurcirkel! Heel veel plezier ervan!

Alleen maar lof.

Super mooi schilderij en een geweldig goede klantenservice.
Bij thuiskomst zat er een beschadiging aan het schilderij.
Na een email met foto kreeg ik heel snel een antwoord. "Er komt een nieuw exemplaar en de beschadigde hoeft niet terug".
Na een paar dagen kreeg ik een nieuwe. Ongelofelijk netjes en correct.
Ik ben een zeer tevreden klant die zeker nog eens wat gaat bestellen.

9 de dezembro de 2024

Resposta da House of Posters

Heel erg bedankt voor je mooie review Anja. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de geleverde service!

Prachtige wandkleden

Prachtige wandkleden ! Alles was top in orde . Ze hangen hier zeker nog aan de muur en ik ben er heel blij mee. Communicatie is heel goed met hun . En een snelle levering en zeer goed verpakt! Een aanrader !!

27 de março de 2025

Resposta da House of Posters

Wat fijn Kitty! Bedankt voor je mooie review. Heel veel plezier ervan :)

Heel netjes verpakt

Heel netjes verpakt, duidelijke instructies. Was zelf een tweede kansje, maar zag er nog veel mooi uit.

4 de fevereiro de 2025

Resposta da House of Posters

Ontzettend bedankt voor je mooie review! Veel plezier ervan!

Wandcirkel

Snelle levering en zeer prachtig. Een aanrader.

25 de março de 2025

Resposta da House of Posters

Bedankt Gina voor je mooie review! We wensen je veel plezier van je wandcirkel :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zorgvuldig verpakt, goede service en informatie voorziening. Wij zijn erg blij met het canvas doek dat we hier besteld hebben.

7 de março de 2025

Resposta da House of Posters

Heel erg bedankt voor de mooie review! We wensen jullie er veel plezier van!

Goede kwaliteit poster.

Goede kwaliteit van de bestelde poster. Goed verpakt. Stevige poster en de maten klopte precies.

11 de março de 2025

Resposta da House of Posters

Heel erg bedankt voor je mooie review Moos. Heel veel plezier ervan! :)