Super tevreden over mijn besteling vlondertegels bij Houtburcht. De pretttige wijze van communiceren is een voorbeeld voor andere zaken en/of leveranciers. Dit is te danken aan Wilco Riezebos die mij... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wat een fijn bedrijf. Hebben composietplanken bestelt, ook plinten, bleek dat we die niet nodig hadden. Gemeld, direct geld hier van terug ontvangen Bij levering bleken er 2 zwaar beschadigd, meld... Ver mais
Ik het afgelopen jaar veel tuinhout gekocht bij Houtdirect, maar kwam toch nog wat Frake planken tekort. Kon zelf de benodigde planken komen uitzoeken. Uitstekend door Tim geholpen. in eerdere ervari... Ver mais
Na een zoektocht op internet naar padoek terras planken, uitgekomen bij houtdirect. Ze zijn niet de allergoedkoopste, maar bij de winkels die dat wel zijn, kom je veel negatieve reactie tegen. Hulpzam... Ver mais
Detalhes da empresa
Houthandel in Waalwijk met Nationale dekking met de website.
Informações de contato
Emmikhovensestraat 8, 5145 PB, Waalwijk, Holanda
- 0416760800
- bas@houtdirect.nl
- houtdirect.nl
Het bestelde lag netjes klaar
Het bestelde lag netjes klaar, en is keurig opgeladen.

Resposta de Houtdirect
Niet ontvangen bestelling, alsnog in orde gemaakt door houtdirect
Heb hier al vaker besteld, altijd goed gegaan.
Helaas is er bij een bestelling iets misgegaan bij het postbedrijf.
Contact gehad met postbedrijf, en ook met Houtdirect, waarna hun de bestelling alsnog in orde hebben gemaakt, door het opnieuw te verzenden. Dat verdiend wel 5 sterren.

Resposta de Houtdirect
Jullie reageren snel op offerte…
Jullie reageren snel op offerte aanvragen, nette prijs en leveren ook snel.

Resposta de Houtdirect
Eenvoudig te bestellen en nette…
Eenvoudig te bestellen en nette behandeling inclusief hulp bij het ophalen van de producten.

Fijne afhandeling
Keurige afhandeling. Spullen stonden klaar.
Ook de bezorging is netjes.

Resposta de Houtdirect
Bij levering zaten 2 panelen in een…
Bij levering zaten 2 panelen in een verkeerde kleur. Kan gebeuren en dit is perfect opgelost op zeer korte termijn. Prima service!

Resposta de Houtdirect
Goede kwaliteit hout voor een redelijke prijs
Bestel en leverproces is duidelijk en de klant wordt goed geïnformeerd over de status van de bestelling en leverdatum.
Kwaliteit van de geleverde eiken balken is goed. Alleen de kopse maten verschillen nogal per balk, van de bestelde 180x180 balken zijn er diverse balken 175x175 maar ook enkele van 185x185. Werkt niet echt fijn bij het bouwen van een overkapping.
Uiteindelijk wel meer dan tevreden over houtdirect en zou hier een volgende keer weer een bestelling plaatsen.

Resposta de Houtdirect
Het hout wat ik graag wilde was op…
Het hout wat ik graag wilde was op voorraad en dat was geweldig omdat ik het snel nodig had . Alles stond klaar toen het afgehaald is.

Resposta de Houtdirect
Levering was goed en snel
Levering was goed en snel.
Jammer genoeg zat er 1 stuk van m16 bij onder in de doos. Dus heeft me wat tijd gekost om te vermaken naar m24

Resposta de Houtdirect
Prima levering en op tijd.
Prima levering en op tijd.
Wat bij andere nogal een probleem is.

Makkelijke site
Eenvoudige site makkelijk zoeken, vlotte bestelling en bezorging.

Resposta de Houtdirect
Zowel het product als afhandeling is…
Zowel het product als afhandeling is prima! Enkel de verzendkosten van EUR 15.- die worden berekend voor een brievenbuspakketje zijn naar mijn mening iets te overdreven. Daarom maar 4 ipv 5 sterren.

precies wat ik zocht
het was precies wat ik zocht, tegen goede prijs, wat niet door anderen geleverd kon worden. Prima afhaalservice, alles stond klaar, inpakken, en wegwezen.

Resposta de Houtdirect
goede prijs-kwaliteit verhouding en behulpzaam personeel
alles volgens afspraak en de medewerker hielp mee met inladen. Top!

Resposta de Houtdirect
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.