Houten Hobby Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Loja de Hobbies

Houten Hobby is de webshop op het gebied van kegelpoppetjes, ook wel bekend als pegdolls! Daarnaast vind je bij ons vele andere houten artikelen die je zelf kunt decoreren. Verder verkopen we acrylverf, penselen, vernis en nog veel meer.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

9 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super webwinkel voor goed materiaal!

Hele fijne shop voor houten hobby artikelen van goede kwaliteit! Altijd snel geleverd en mooi en goed verpakt. Al meerdere keren besteld en ik ben altijd blij met mijn pakket!

Nog een tip: volg houten hobby op Instagram voor inspiratie en updates over nieuwe artikelen! Nadeel, je wordt er wel hebbeig van en voor je het weet heb je weer wat nieuws besteld!

9 de junho de 2022

Super vriendelijk & top kwaliteit

Altijd blij wanneer ik bij jou bestel. Super lief kaartje en altijd een keuk extra’tje erbij. Top service. Mijn kleuters en ik zijn jiu dankbaar met alle mooie spulletjes die je verkoopt. ☺️

Fijne shop!

Als je eenmaal begint met kijken in de webshop, wil je alles wel hebben. Wat een leuke sortering! Ik had voor het eerst de Americana verf en ben daar super enthousiast over. Snelle verzending van je bestelling en een kleine verrassing maken winkelen bij houten hobby helemaal top! Ik ga zeker vaker leuke hobby materialen shoppen hier.

Persoonlijke en uitstekende service

Al heel wat bestellingen geplaatst en altijd enorm tevreden. Annika levert persoonlijke en uitstekende service. Weet waar ze het over heeft, geeft goede adviezen én stuurt altijd een kleine attentie mee.
Kwalitatief goede spullen en regelmatig iets nieuws. De verfstrips zijn ook echt een aanrader. Mooie kleurencombinaties en echt ideaal om dingen uit te proberen. Helemaal top wat mij betreft!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een hele leuke webshop met spulletjes…

Een hele leuke webshop met spulletjes van een hele goede kwaliteit! Maar bovenal super klantvriendelijk. Bij vragen reageert Annika vrijwel direct.
Ook is de snelle service heel fijn en zorgt het ervoor dat je gauw aan de slag kunt met je bestelling.
Het kleinigheidje en de persoonlijke touch door het handgeschreven kaartje maken het nóg leuker !
Hout en Hobby heeft er aan mij zeker een klant/fan bij ❤️

Een dingetje om als klant rekening te houden is, dat sommige producten (zoals de verfstrips) snel uitverkocht zijn.

11 de março de 2022

Geweldige webshop, mega aanrader

Al meerdere keren bij Houten Hobby besteld en stelt nooit teleur! Geweldige kwaliteit houten speelgoed en opbergers, verf, kwasten en andere verf tools (ben gek op de dotting tools!), snelle en goede verzending en een heel fijne klantenservice. Annika is echt een geweldig lief en leuk mens, waardoor shoppen bij Houten Hobby nóg leuker wordt. En ze deelt geweldige voorbeelden op Instagram, waardoor ik elke keer weer de leukste dingen kan maken voor onze dochter! Mega aanrader!

11 de março de 2022