Wat een mooi bedrijf met een menselijke gedachtengang. Mee denken en extra service gekregen waardoor ik toch kon verder werken in mijn tuin. Super bedankt 🙏 en tot snel ik heb nog meer nodig.
Veja o que dizem as avaliações
Moeite gedaan om meubels voor de keuken in ons nieuwe huis te vinden, maar na +/- 24 jaar vraagt het toch echt om aandacht, tafel met 6 stoelen en een laag dressoir, degelijke meubelmakers kwali... Ver mais
We hebben goed advies gekregen voor Onze overkapping. Snelle levering ,goede kwaliteit hout en materialen . Heel fijn geholpen, betrouwbaar bedrijf en vriendelijk personeel. Ook de prijs is g... Ver mais
Communicatie was prettig, bezorging heel goed. Er werd door bezorger geholpen om het stukje verder te brengen en op te stapelen. Hout (Douglas) ziet er vrij aardig uit. Hier en daar wel wat scheef en... Ver mais
Detalhes da empresa
Houthandel Dronten is een houthandel voor de particulier gevestigd in Dronten. Ook klanten in uit de weide omgeving weten ons inmiddels te vinden. Deze houthandel is ontstaan vanuit BouwXL. BouwXL is onze groothandel tak welke levert aan houthandelaren en bedrijven. Houthandel Dronten is een onderdeel van bouwXL bv maar dan voor de particuliere klant met een breed assortiment in hout en bouwmaterialen. Naast de verkoop van producten bent u bij houthandel Dronten, door de jarenlange ervaring in de houtbranche, aan het juiste adres voor advies bij uw bouwprojecten.
Informações de contato
De Hunze 3, 8253 PX, Dronten, Holanda
- 038-2022595
- info@houthandeldronten.nl
- houthandeldronten.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Dat ik mijn bestelling zaterdags kon…
Dat ik mijn bestelling zaterdags kon ophalen terwijl ze gesloten waren
Kwaliteit viel tegen
In de palen zaten veel scheuren, verder veel grote plekken met schimmeldraden en een aantal plekken alsof eraan geknaagd was.
De service was super
De service was super. De bezorger was ook heel gezellig en erg behulpzaam. Voor herhaling vatbaar. Jullie worden ons vaste adres als wij weer materialen nodig hebben!
Groet,
Jeroen
Top service
Goede informatie vooraf gekregen om een goede keuze te maken tussen geïmpregneerd of gecoat.Vervolgens voor zwart Zweeds douglas rabat gecoat gegaan . Alles binnen een week geleverd gekregen van een zeer vriendelijke medewerker. Top service
Super snelle service Raad het iedereen…
Super snelle service Raad het iedereen aan
Online hout bestellen. Zo simpel geregeld
Online hout bestellen en dan binnen paar dagen al in huis. Bestellen en bezorging thuis geweldig is het. Fijne bezorger. Gewoon even in de achtertuin neerleggen. Super
Oh nog wat hout vergeten, dus nabestellen. Geen probleem gewoon mee met de oude bestelling. Kosten van hout en bezorgen, ook dikke prima.
Kortom zeker ga ik daar meer bestellen als ik weer hout nodig heb.
Snel en netjes en tegen goede prijs…
Snel en netjes en tegen goede prijs geleverd tot aan de deur
Geheel volgens afspraak geleverd
Geheel volgens afspraak geleverd. Goede prijs/kwaliteit. Goed op de hoogte gehouden van het proces.
Snel geleverd en goede prijs/kwaliteit
Snel geleverd. Kwalitatief goed hout (recht!) Aardige bezorger en schappelijke bezorgkosten.
Goed geregeld en nette materialen.
Prima eerste contact
De geleverde balken en planken waren van goede kwaliteit en gunstig geprijsd.
De bezorging aan huis verliep correct.
Goed hout en geleverd op de dag wat ik…
Goed hout en geleverd op de dag wat ik aan gaf
Goede kwaliteit en behulpzame en…
Goede kwaliteit en behulpzame en vriendelijke medewerker bij het afleveren.
Zeker een aanrader
Nu al drie keer iets besteld.
Nu al drie keer iets besteld.
Goede prijs/kwaliteit en keurig geleverd.
Een top bedrijf !
We hebben goed advies gekregen voor
Onze overkapping.
Snelle levering ,goede kwaliteit hout en materialen .
Heel fijn geholpen, betrouwbaar bedrijf en vriendelijk personeel.
Ook de prijs is goed.
Wij bevelen dit bedrijf aan !
Familie van Zuiden Swifterbant
Goede service en een top prijs voor het…
Goede service en een top prijs voor het tuinhout!