Hovenier.nl Avaliações 32

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb hulp gevraagd via deze website. Meerdere hoveniers hebben contact met mij gezocht en daarbij het ik de hovenier waarvan ik dacht dat hij mij het beste zou kunnen helpen gekozen. Het was m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Henk en Thomas zijn hardwerkende eerlijke mannen, vader en zoon. Ze hebben onze wensen goed begrepen en Thomas heeft een prachtig ontwerp op papier gezet. En dit ontwerp is daadwerkelijk omgezet in e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hardwerkend team, meedenkend met ontwerp en constant overleg tijdens uitvoering. Komt afspraken na. Sander is correct, eerlijk en fijn om mee te werken, al met al een fijn hoveniersbedrijf. En... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Barragem
  2. Jardineiro
  3. Serviço de poda

Hovenier.nl is een online platform waar mensen die op zoek zijn naar hulp met een klus in de tuin in contact kunnen komen met professionele hoveniersbedrijven uit hun omgeving. Bezoekers kunnen gratis en zonder verplichtingen hun klus plaatsen op Hovenier.nl, waar hoveniers dan op kunnen reageren door een offerte uit te brengen of een afspraak te maken.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

32 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Hulp gevraagd via Hovenier.nl

Het was makkelijk en eenvoudig om een opdracht te plaatsen. Na afloop van de klus heb ik via de toegezonden mail ook een review kunnen schrijven over de hovenier. Waar ik overigens ook erg tervreden over ben.

13 de fevereiro de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eenvoudig de juiste vakman vinden

Hovenier.nl maakte het makkelijk om iemand te vinden voor een VTA. Zelf kon ik geen hovenier vinden in de buurt die dit uit kon voeren. Via Hovenier.nl nam iemand zelf contact met mij op. En de klus is ondertussen naar volle tevredenheid uitgevoerd.

25 de janeiro de 2026

Bomen snoeien

Ik ontving snel de naam van een hovenier. Van Huigenbosch heeft de klus snel en vriendelijk geklaard plus het afval opgeruimd! M’n tuin ziet er weer prima uit!

30 de novembro de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer professioneel en snel,komen…

Zeer professioneel en snel,komen afspraken na en was zo tevreden dat we extra werkzaamheden hebben laten doen. Ook die waren snel klaar en vakkundig gedaan. Echt een aanrader.

23 de novembro de 2025

Kappen van boom

Goede communicatie en samenwerking
Levert werk netjes en goed af.

22 de setembro de 2025

Handig

Even een hovenier zoeken via het internet is lastig. Deze site maakte het vinden van de (juiste) hovenier een stuk makkelijker.

22 de agosto de 2025

Super platform

Super platform! Snel contact met een echte vakman

9 de agosto de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zoek zelf maar een hovenier.

Op 15-3-2025 deed ik een aanvraag op deze site. Twee dagen later kreeg ik de melding dan mijn aanvraag was doorgezet naar Homedeal.nl want dat zou de kans op reacties vergroten. Niets bleek minder waar. Nooit meer iets van deze sites vernomen dus zelf maar op zoek gegaan naar een hovenier en dat lukte gelukkig erg snel.

15 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta de Hovenier.nl

Wat vervelend dat u geen reacties heeft ontvangen op uw aanvraag. We begrijpen dat dit niet de ervaring is waar u op had gehoopt. De bedrijven die via ons platform werken kiezen zelf welke opdrachten bij hen passen, waardoor het soms voorkomt dat er geen reactie volgt.

Uw aanvraag is daarom ook gedeeld met Homedeal.nl om de kans op een reactie te vergroten, maar dat heeft in dit geval helaas niet geholpen. We waarderen uw terugkoppeling en doen ons best om het proces voor toekomstige gebruikers te verbeteren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hij heeft gereageerd en is bij ons…

Hij heeft gereageerd en is bij ons geweest met plannen en een offerte. Heel beleeft en niet te veel geld maar heel redelijk, hij gaat alles hier inrichten binnenkort, het is nog niet gedaan maar wij verwachten goede werk van zo een beleefd persoon.

4 de março de 2025

Bedankt voor uw review!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.