Slechte service. Defect Koffiezetapparaat binnen de daarvoor gestelde termijn teruggestuurd met aanspraak op herroepingsrecht. Bedrijf verzint verschillende redenen om niet terug te betalen. Inmiddels... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Besetelling snel en prima verpakt geleverd. Betrof Chromecast met Google TV. Import uit USA en werd tegen een scherpe prijs geleverd inclusief een kwalitatief uitstekende en compacte EU verloopstekker... Ver mais
Wederom een aankoop gedaan bij HOWM, en zoals ik inmiddels gewend ben weer prima verzorgd. Ditmaal een Google Chromecast 2020 aangeschaft welke officieel nog niet in Nederland te koop is. Verzendi... Ver mais
Ik kwam in contact met HOWM. Op mijn vraag of er een interessante (te vroege) Black Friday korting kon worden gegeven op een duo Google Outdoor cams werd erg vlot en naar tevredenheid gereageerd. Na... Ver mais
Detalhes da empresa
Wij zijn een nieuwe speler op het gebied van (slimme) elektronica ofwel domotica voor Nederland en België. Onze producten komen vaak van over de grens, maar we garanderen dat de kwaliteit exact hetzelfde is doordat we voor 99% met A-merken werken. Bij ons staat service hoog in het vaandel, daarom zijn wij ook makkelijk bereikbaar.
Informações de contato
Ambachtsweg 85 - Unit C0202, 2641 KW, Pijnacker, Holanda
- 0853015841
- info@howm.nl
- howm.nl
Sem histórico de pedidos de avaliações
Top levering
Had een Apple HomePod mini besteld in de avond en direct zonder problemen de volgende dag in huis. Nog sneller dan verwacht, echt top! Product zelf is ook helemaal in orde en werkt goed 👍🏻

Goede service,
Snelle reactie bij vragen en product snel geleverd

Resposta da HOWM
Goede service, snelle service via Whatsapp en eerlijk advies

Resposta da HOWM
Flexibel, vakkundig en meedenkend!
Niet alleen goed geholpen, maar ook (via whatsapp) op een tijdstip dat vele winkels niet meer zouden reageren. Erg flexibel, vakkundig en meedenkend. Top!

Wat een goede service
Wat een goede service! Met antwoorden en versturen...
Alles netjes en op tijd! En dus zeker aan te bevelen.

Helemaal top, geweldige service
Helemaal top! Zal hier vaker komen. Ook zijn er veel exclusieve producten die alleen in de VS uit komen beschikbaar. Eerste klas service. Ik kon zelfs op een zondag langskomen. Dikke aanrader!

Een HomePod mini bestellend
Een HomePod mini bestellend. Deze bestelling ging vlotjes op de webshop en de levering ook.

Nette website
Nette website, snelle reactie op bericht en snelle mogelijkheid voor afhalen.

HomePod mini.
Snelle levering, goede service.prijs ok doordat deze niet in NL officieel verkocht word en daarnaast is overal bijna niet op voorraad.

Perfect apparaat!!!!!
Zeer snel geleverd. Googlehome geopend op mijn smartphone en alles in notime geïnstalleerd. Geweldig product!!!!!!

HomePod mini
Snelle levering prijs is redelijk aangezien dit nog niet leverbaar is in NL

Resposta da HOWM
Ik had met spoed een nestcamera nodig…
Ik had met spoed een nestcamera nodig om mijn woning te bewaken. Die zelfde dag kon ik de camera ophalen! Dezelfde avond geinstalleerd en het werkt meteen.

Resposta da HOWM
Goede en betrouwbare producten en goede…
Goede en betrouwbare producten en goede service.

Verrassend assortiment
Verrassend assortiment, snelle en prima levering. Scherpe prijzen.

Goed
Goed , snel en betrouwbaar, misschien ietsje duurder dan de gangbare kanalen maar dan heb je wel wat ;-)

Resposta da HOWM
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.