Utrolig god kundeservice. Jeg skulle af nogle omgange have ombyttet en gardinstang der havde en fejl og jeg fik tilsendt returlabel den ene gang og den anden gang behøvede jeg ikke at returnere men fi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har lige modtaget 3 stk's teleskopstang mørklægningsgardiner! Nemmer dbliver et ikke! Aldrig har noget været Nemmer at sætte op! ( Læs manuelen, så tager det 1 min). Kan varm anbefales!!
A empresa respondeu
Beställde mörkläggningsgardinen instant night och den håller vad den lovar! Väldigt enkel att montera, robust och tålig konstruktion. Det blir kolsvart i rummet, även dagtid! Vi är jättenöjda. Det end... Ver mais
A empresa respondeu
Fik et "Mørklægningsgardin Instant Night Medium" i fødselsdags-gave og det er det første gardin der rent faktisk virker og lukker selv direkte dags-lys ude. Jeg bruger det om dagen når dags-lys... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos HowToSleepBetter tager vi søvn alvorligt. Vores produkter hjælper dig, så du kan få mere og bedre søvn. Vores mest populære produkt er det mobile og effektive mørklægningsgardin Instant Night. Det adskiller sig fra andre mørklægningsgardiner ved, at du kan sættes det op, uden at bruge værktøj. Det tilpasses nemt til bredden på dit vindue og så kan du endda tage det med i sommerhuset, så du også kan sove godt på ferien.
Informações de contato
Hirsemarken 1B, 3520, Farum, Dinamarca
- info@howtosleepbetter.dk
- howtosleepbetter.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da HowToSleepBetter
Forsendelsen var ret hurtigt til…
Forsendelsen var ret hurtigt til afhentning, men i forhold til den meget grundige indpakning i flere lag pap, må jeg konstatere, at den ene teleskopstang har været åbnet, plastikken omkring var brudt, endestykket sad ikke på, og inderstangen var svær at få ud af yderrøret, da den var skubbet ind midt i røret.
Ellers er jeg godt tilfreds

Fantastisk service
Fantastisk service, kvalitet og sovende-børn-garanti!
Tusind tak Carina 😀

Det bliver mørkt 👍
Det bliver mørkt 👍Kan anbefale gardinen. Men den vinder ikke nogen skønhedskonkurrence. Nem at sætte op, men ikke så nemt at rulle gardinen op når man er alene. Alt i alt et godt køb.
Opdatering: Havde lidt udfordringer, henvendte mig til kundeservice. Fik svar og hjælp med det samme. Der blev enda lavet en video der hjalp mig med programmet! 6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!!

Meget velfungerende mørklægningsgardin
Et virkelig velfungerende, transportabelt mørklægningsgardin i rigtig god kvalitet. Hurtig levering, pædagogik forklaring af den nemme opsætning. Og det virker tilmed på børnenes søvn! Vi er meget begejstrede.

Upåklageligt
Upåklageligt. God kundeservice, hurtig respons og levering.
Jeg havde købt et mørklægningsgardin, som desværre viste sig at være for kort. Efter kontakt med kundeservice, bestilte jeg et længere og derefter kan jeg sende det andet retur.

Resposta da HowToSleepBetter
Hurtig levering og fantastisk gardin…
Hurtig levering og fantastisk gardin til vores store dreng på 1 1/2, som er begyndt at have færre opvågninger efter værelset er blevet helt mørklagt.

De mest geniale gardiner
De mest geniale gardiner
Har i så mange år hængt ekstra tæpper op for at lukke al lys ud.
Da vi skulle flytte faldt jeg over howtosleepbetter på Instagram og troede faktisk ikke på de ville virke så godt. Men wow jeg er overrasket. De holder al lys ude, der er kulsort på værelset og jeg elsker man ikke skulle bruge tid på at borer osv.
Så alt i alt 10 stjerner hvis man kunne give.

Mørklægningsgardinet fungerer perfekt!
Mørklægningsgardinet fungerer rigtig fint og der er ingen udfordringer med at mørklægge soveværelset så jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. 👌🏻😴

Resposta da HowToSleepBetter
Super lækkert produkt som lever op til…
Super lækkert produkt som lever op til mine forventninger og hvad de lover.
Rigtig god vejledning fra dem ang hvilken model jeg skulle vælge. Hurtigt levering. Kan klart anbefale dem

Anbefaling herfra
Nemt, funktionelt - løser opgaven. Fin kvalitet. Ingen klager herfra!

Perfekt Kundeservice - gode produkter
Jeg købte to InstantNight gardiner, som blev sendt lynhurtigt. Og så fik jeg ikke hentet dem i pakkeshoppen... Men en hurtig mail til Howtosleepbetter's kundesevice, og straks fandt de en løsning, hvor jeg straks fik dem tilsendt igen.
Gardinerne var yders effektive og vanvittigt nemme at anvende - og der var InstantNight! Jeg er så tilfreds og meget taknemmlig for den gode service jeg fik!
De har mine varmeste anbefalinger!

Resposta da HowToSleepBetter
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.