Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig god kundeservice. Jeg skulle af nogle omgange have ombyttet en gardinstang der havde en fejl og jeg fik tilsendt returlabel den ene gang og den anden gang behøvede jeg ikke at returnere men fi... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har lige modtaget 3 stk's teleskopstang mørklægningsgardiner! Nemmer dbliver et ikke! Aldrig har noget været Nemmer at sætte op! ( Læs manuelen, så tager det 1 min). Kan varm anbefales!!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Beställde mörkläggningsgardinen instant night och den håller vad den lovar! Väldigt enkel att montera, robust och tålig konstruktion. Det blir kolsvart i rummet, även dagtid! Vi är jättenöjda. Det end... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik et "Mørklægningsgardin Instant Night Medium" i fødselsdags-gave og det er det første gardin der rent faktisk virker og lukker selv direkte dags-lys ude. Jeg bruger det om dagen når dags-lys... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Hos HowToSleepBetter tager vi søvn alvorligt. Vores produkter hjælper dig, så du kan få mere og bedre søvn. Vores mest populære produkt er det mobile og effektive mørklægningsgardin Instant Night. Det adskiller sig fra andre mørklægningsgardiner ved, at du kan sættes det op, uden at bruge værktøj. Det tilpasses nemt til bredden på dit vindue og så kan du endda tage det med i sommerhuset, så du også kan sove godt på ferien.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De holder alt hvad der loves🤗 og min…

De holder alt hvad der loves🤗 og min søvn er bare blevet så meget bedre🤗

27 de agosto de 2022

Resposta da HowToSleepBetter

Tusind tak for de pæne ord, Per. Det er skønt at høre, at vores gardiner har hjulpet dig til bedre søvn. Vh. Carina/HowToSleepBetter

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste kundeservice jeg længe har…

Den bedste kundeservice jeg længe har oplevet! Varen jeg ville købe, var desværre udsolgt. Jeg skrev til kundeservice, hvor svaret på lagerbeholdning desværre var lange udsigter. Kort efter skrev de til mig, at de havde fået en enkel på lager igen, og om jeg ville have den. Vi fik klaret det, og varen blev sendt samme dag. Jeg er super glad for gardinet. Det lever fuldt op til forventningerne, og er så nemt at sætte op (jeg skal nok lige øve mig lidt i at rulle det sammen igen ;-)). Og en kæmpe tak til Carina for en fantastisk service og hurtig ekspedition. Leveringen gik også hurtigt :-) kan varmt anbefale howtosleepbetter!

14 de agosto de 2022

Resposta da HowToSleepBetter

Wau, Cammilla - hvor er vi bare glade for de flotte ord både om vores kundeservice og Instant Night. Det betyder mere en du måske tror.

Tusind tak for at dele.

Hurtigt

Hurtigt - god service

13 de agosto de 2022

Resposta da HowToSleepBetter

Tak Birgit, det er vi glade for at høre.

Kan anbefales

Kundeservice i top, gardinerne er virkelig nemme at sætte op og mørklægger rummet 99%, hvilket er ret godt. Vi er meget glade for vores og anbefaler dem til andre.

8 de agosto de 2022

Resposta da HowToSleepBetter

Tusind tak Maria - vi er så glade for at høre, at I er så tilfredse at I anbefaler dem til andre - så bliver det ikke bedre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I must say that this is probably one of…

I must say that this is probably one of the best buys I've ever ordered home! I've been struggling with the usual dark curtains you can buy at any textile store for about 5 years. Still I got some light in.... I live in sweden and during summer the sun is up at 3 am! This has totally changed my bedroom and now I can sleep longer! Thank you for sharing this awsome curtain to the world 🙏

27 de julho de 2022

Resposta da HowToSleepBetter

Thank you so much! We are so happy that you like our curtain. Thank you for sharing.

Best Regards,
Carina/HowToSleepBetter

Det virker !!!

Har fået et mærkelægningsgardin til mit soveværelse. ELSKER det. Der er bare så mørkt i mit soveværelse nu.
Og det gode er man kan tage det med på farten, hvis man skal sove andre steder. Genialt!!

23 de julho de 2022

Resposta da HowToSleepBetter

Sikke en skøn besked - dejligt at høre, at du elsker dit Instant Night. Tak fordi du delte - det betyder mere end du tror.

Godt og effektivt

Hurtig levering, god kvalitet af produktet.

20 de julho de 2022

Resposta da HowToSleepBetter

Tusind tak for at dele, Siri.

Mørklægningsgardin der bare spiller

Hurtig levering og et rigtig fint mørklægningsgardin som vi allerede har taget i brug og ja, vi er ikke vågnet før 08:00 endnu i sommerferien - skønt!

Resposta da HowToSleepBetter

Hvor er det bare dejligt at høre, at I har fået lov at sove længe i sommerferien pga. Instant Night - det er præcis sådan det skal være. Tak for at dele.

Det virker bare

Det virker bare! Og er supernemt at tage med på overnatning andre steder end hjemme.

Resposta da HowToSleepBetter

Tak for de pæne ord, Lise Lotte. Det er vi virkelig glade for at høre. Tak for at dele.

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds, både med varen og kundeservice, de var lynhurtige til at hjælpe, da min pakke blev væk ved gls

Tusind tak for din anmeldelse 🖤
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både varen og vores kundeservice. Det glæder os, at vi kunne hjælpe hurtigt, da din pakke blev væk.

De bedste hilsner,
Carina fra HowToSleepBetter

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er virkelig glade for gardinerne

Vi er virkelig glade for gardinerne. Rummet bliver mørkt og så kan vi tage dem med når vi skal på ferier rundt omkring i landet. Med små børn hjælper det virkelig på putningen at rummet kan gøres mørkt.

13 de junho de 2022

Resposta da HowToSleepBetter

Det er dejligt at høre at Instant Night har hjulpet jer med at gøre putningen nemmere - det var netop en af grundene til at vi opfandt gardinet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk produkt og knivskarp service

Alle burde sove med maske. Det gør virkelig en forskel. Denne er bare kvalitet i topklasse. Blød og tilpas i størrelsen. Kan kun anbefale dette🙏🏻

11 de junho de 2022

Resposta da HowToSleepBetter

Tusind tak for de flotte ord, Jette. Det er vi så glade for at høre.

Tak fordi du delte det med os.

God og hurtig service

God og hurtig service, også selvom vi skulle returnere.

3 de junho de 2022

Resposta da HowToSleepBetter

Tak for de pæne ord, vi er glade for at I havde en god oplevelse, selv om produktet ikke passede.

Super gardin

Jeg er meget lysfølsom når jeg skal sove og har længe ledt efter et ordentligt mørklægningsgardin. Det fandt jeg så i sommeren sidste år og det er et af de bedste køb.
Lyset kan stadig anes meget lidt igennem det når det hænger, men langt fra noget som er generende og bestemt et gardin som er langt bedre end de fleste andre mørklægningsgardiner. Eneste minus er at det ikke slutter helt til i siden selvom man gør som vist i videoen.
Jeg havde dog i forvejen gardiner hængende som jeg blot trækker for også og SÅ er der sateme mørkt i mit soveværelse, selv om dagen :-)
Jeg anbefalede mine forældre det som også er blevet glade for det. Min mor kører taxi om natten og sover derfor om dagen. Hun sover langt bedre nu efter de også anskaffede sig gardinet.

2 de junho de 2022

Resposta da HowToSleepBetter

Tusind tusind tak for de flotte ord, Kitt. Vi er glade for at du får bedre søvn med Instant Night. Det gardinstof vi har brugt i 2022 er af en ekstra god og tung kvalitet og derfor anbefaler vi i stedet folk at trække gardinet ud over vindueskarmen, da det mørklægger bedre på denne måde. Måske vil det også virke for dig?

Bedste service

Bedste service. Hurtig forsendelse.
Og deres koncept er genialt.

2 de junho de 2022

Resposta da HowToSleepBetter

Tusind tak Mai - det er vi så glade for at høre.

Tak fordi du delte din oplevelse.

Perfekt!

Perfekt!
Hurtig levering og godt produkt!

1 de junho de 2022

Resposta da HowToSleepBetter

Tusind tak, Leif det er vi glade for at høre.

J pude

Handlede en j pude på
Babymessen, den blev sendt hurtigt efter. Sover dejligt med min nye pude er og meget tilfreds med butikken.
Mangler kun info omkring hvad betrækket kan vaskes på? Kan ikke finde den info.
Varmt anbefale alle jeres butik og pude.

24 de maio de 2022

Tusind tak for din anmeldelse 🖤
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din Instant Comfort J-pude. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

De bedste hilsner,
Carina fra HowToSleepBetter

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais