HPoskam engineering Avaliações 15

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Detalhes da empresa

1. Loja de acessórios para equipamentos de motocicletas

HPoskam engineering is een uit hobby ontstaan bedrijf. Waar kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Wij produceren onder andere led embleem knipperlichten en zijn dealer van diverse andere handige motor accessoires.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

15 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vorig jaar een R1250 GSA gekocht met…

Vorig jaar een R1250 GSA gekocht met veel extra's waaronder de knipperlicht emblemen. Ik had echter te maken met een storing. De DRL witte LEDS bleven niet branden. Ik begreep van anderen dat je hiervoor bij Henk kunt aankloppen omdat hij de ontwikkelaar is van dit moois. Dus op bezoek geweest. Na een kop koffie aan de gang gegaan en al snel was het lek boven. Fijn dat er even iemand met verstand van elektronica mee wilde kijken. Snelle topservice. Ik ben er weer helemaal blij mee. Bedankt Henk!!

24 de março de 2026

Aanrader!

Ben er vandaag geweest om een set lampen aan te sluiten en de embleem knipperlichten. Henk heeft verstand van zaken en neemt de tijd om het goed te doen zodat het in 1x naar je zin is.

Aanrader

6 de março de 2026

Resposta da HPoskam engineering

Bedankt en natuurlijk graag gedaan 👍

Excellent produit

Très satisfait du produit facile à installer et fonctionne très bien pour une R1200R de 2009. Livré dans les temps et dans un emballage parfait. Je recommande qualité prix super.

19 de julho de 2025

Merci beaucoup. 👍

Vriendelijke medewerkers

Snelle bezorging, kwaliteit onderdelen (knipperlichten gekocht voor mijn R1250GS) en vriendelijke medewerkers.

2 de julho de 2025

Resposta da HPoskam engineering

Bedankt Elco voor de 5 sterren.
Veel plezier met de knipperlichten 👍

Perfect product

Perfect product! Wat geweldig dat er nog techneuten zijn die zelf zulke professionele oplossingen bedenken! Zeer duidelijke instructie hoe de emulator te plaatsen. Werkt super! Mijn complimenten!!
Vr. Gr. Henk

25 de junho de 2025

Resposta da HPoskam engineering

Vriendelijk bedankt Henk, graag gedaan!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een mooie upgrade met style 21…

Een mooie upgrade met style 21 knipperlichten. Deze gemonteerd op eenR 1250 GS uit 2019.
Snelle service en een mooi product van Henk.
Een aanrader!

14 de março de 2025

Bedankt Dennis, graag gedaan 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedrijf met veel kennis en kwalitatief zeer goede producten

Bedrijf met zeer veel kennis, vriendelijk en behulpzaam personeel, nemen de tijd voor vragen. Mocht je er niet uitkomen met de goed beschreven en met plaatjes meegeleverde installatie instructie dan wordt je goed geholpen.
Bovendien kan je ook voor de installatie terecht. Is een bedrijf waar vriendelijkheid, service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

24 de setembro de 2024

Bedankt Jeroen voor de 5 sterren 👍
Vriendelijke groet Henk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top bedrijf met kwaliteit producten

Hier kan je gerust bij bestellen, top bedrijf, goede, duidelijke uitleg met foto's erbij hoe het gemonteerd moet worden en na een jaar werkte een schakelaar niet meer zo jofel en er werd zo een nieuwe verbeterde schakelaar opgestuurd onder garantie, kortom een dikke pluim voor dit bedrijf, erg blij mee!!!

25 de janeiro de 2024

Bedankt Ronald, graag gedaan 👍

Snelle service

Snelle service, goed product en vriendelijke hulp tijdens de installatie. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in GS-accessoires.

12 de janeiro de 2024

Resposta da HPoskam engineering

Bedankt Richard, graag gedaan!

Fuel strip emulator

I ordered one fuel strip emulator.
I received the parcel in only 3 days directly at home.
My motorbike was not in the normal condition to receive this emulator. I could not use it, but thanks to a strong technical support from HPoskam Engineering the issue has been fixed very quickly.
Thank you very much.
I recommand

13 de maio de 2023

Resposta da HPoskam engineering

Thank you, glad we were able to help you.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super ervaringen met henk !

Super ervaringen met henk !

Ik kom hier al ruim 3 jaar en deze man weet waar hij over praat. Is altijd bereid je te helpen en een zeer goede service !

Top bedrijf en ik zal iedereen aanbevelen :D

26 de fevereiro de 2022

Top tent, ik zeg doen.

Je heb natuurlijk vele maar ook vele internet bedrijven. Bij HPoskam is dat eigenlijk niet anders gewoon goed. Waar het verschil zit is na de aankoop. Goede begeleiding na aankoop mits je eventueel bijstand nodig heb. Goede uitleg op papier, goede produkten.
Ik ben vaste klant geworden met mijn BMW. Top tent.

21 de fevereiro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.