H&R Movements Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne en nette sportschool met begeleiding. De apparaten worden digitaal voor je ingesteld waardoor je direct kunt starten met je workout. Er zijn rustige momenten om te sporten wat ik vooral prettig... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tot nu toe bevalt het goed. Zoals ik me had voorgesteld. Ik ben net begonnen pas 2 keren geweest, daarom kan ik nog geen goeie beoordeling geven. Over een paar mnd heb duidelijk wat meer inzicht... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele vriendelijke mensen. En ook goede begeleiding. Verwacht voor de toekomst goede ondersteuning en adviezen omtrent mijn herstel.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

goede begeleiding/fijne apparatuur/dicht bij woonadres wel flinke prijs maar daar heb je dan ook geen blote basten en bodybuildersgedoe... fijn lekker rustig sporten en aan jezelf werken in een fijne... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Clube de Corrida
  2. Conselheiro
  3. Personal trainer

We zijn met een oppervlakte van 270 vierkante meter zeker niet de grootste sportschool van Apeldoorn. Dat vinden we helemaal niet erg! Ons doel is namelijk om jou een vertrouwde en overzichtelijke omgeving te bieden waarin je op een heerlijke manier kunt werken aan je gezondheid. Om dit te bereiken zetten we de intelligente en innovatieve trainingsapparatuur van EGYM in. Zo train je bij H&R Movements op een functionele manier. Functioneel trainen houdt in dat het sporten bijdraagt aan het onderhouden van dagelijkse bezigheden en om beter te bewegen.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

83 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

30 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik vind het een zeer fijne sportschool…

Ik vind het een zeer fijne sportschool waar echt persoonlijke aandacht wordt gegeven. De apparaten worden automatisch ingesteld na een test, hierdoor train je altijd op de juiste methode. Ook wordt er goed rekening gehouden met eventuele beperkingen van bewegingen en kunnen ze aanvullende oefeningen geven.

4 de abril de 2024

Prettige professionals

Prettige introductie, goede uitleg van de mogelijkheden en aanpak van H&RMovements. Deskundige medewerkers die gedegen begeleiding geven. De kleinschaligheid spreekt me ook aan.

4 de janeiro de 2024

Fijne overzichtelijke sportschool

Het is een hele fijne overzichtelijke sportschool. Er wordt wel.lekkere muziek gedraaid maar staat niet schreeuwend hard. De coaches nemen goed de tijd om een fittest met je te doen en de eGym apparaten uit te leggen en voor je in te stellen. Ook nemen ze goed de tijd om extra oefeningen te doen voor se gebieden waar je extra aandacht aan wil besteden, bijvoorbeeld sterker maken van je buik- of rugspieren of versterken van je bovenbeenspieren als je bijvoorbeeld knieklachten hebt. Ze hebben echt aandacht voor jou als persoon

20 de dezembro de 2023

Super sportschool

Duidelijke uitleg goede begeleiding ze hebben het netjes voor elkaar geen prestige kennis van zaken
Helemaal top

16 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

HR is een fijne sportschool met…

HR is een fijne sportschool met persoonlijke aandacht. Een kleinschalige school, waar de begeleiders je persoonlijk kennen. Elke 6 weken kun je een fittest uitvoeren en kijken of je op schema loopt of dat er iets aangepast moet worden. Ze kijken telkens mee en geven tips hoe je iets beter kan doen. Ik ben erg tevreden en blij dat ik hier 2x per week sport.

7 de novembro de 2023

Een aanrader

De proefperiode is royaal en de begeleiding wordt door vriendelijke, behulpzame en vakkundige medewerkers gegeven.

7 de novembro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kleindchalig zonder commerciële …

De kleinschaligheid en het is een verlenging van de gevolgde therapie onder het zelfde dak. Dus er is sprake van korte lijntjes. Wat ik ook erg plezierig vind is dat de commercie niet op de voorgrond staat

19 de outubro de 2023

Aan te bevelen sportschool

goede begeleiding/fijne apparatuur/dicht bij woonadres
wel flinke prijs maar daar heb je dan ook geen blote basten en bodybuildersgedoe... fijn lekker rustig sporten en aan jezelf werken in een fijne sfeer.

31 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn dat je hier gezien wordt.

Goede informatie van onze fysiotherapeut om de behandeling af te maken bij deze “sportschool” . Fijne ontvangst, goede uitleg van de mogelijkheden, kleinschalig waardoor er een goed overzicht is van de begeleiders.

9 de agosto de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.