Super training! Het boek er naast is wel aan te raden. Er waren een paar dingetjes die ik in het examen voorbij zag komen, die niet waren behandeld in de video training. (Dit was minimaal) Voor de... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Het is voor mij nieuwe materie en ik heb heel erg veel geleerd. Het boek, de filmpjes en royale database aan examenvragen gaven mij meer dan genoeg stof voor een grondige voorbereiding. De dag is e... Ver mais
Eventjes grote complimenten naar de “leerkracht” uit Den Bosch. Wat een prettige stem had ze om naar te luisteren, daarbij maakte het aandacht aanwezig zijn een stuk makkelijker!
Ik vond het prettig dat ik kon kiezen tussen diverse trainingen en echt kon afwegen wat voor mij het beste aansluit. Voor mij werk een e-learning het beste, fijn zo'n mix tussen boek + video's + vrage... Ver mais
Detalhes da empresa
HSN (Horeca Stichting Nederland) is dé marktleider in horecaopleidingen en biedt het meest complete cursusaanbod voor de horeca. Of je nu je SVH Diploma Sociale Hygiëne, je SVH Leermeester Diploma, je HACCP Certificaat of je Allergenen Certificaat wilt behalen, bij ons ben je aan het juiste adres! Wij begrijpen dat iedereen een eigen manier van studeren heeft. Daarom kun je bij ons kiezen uit flexibele leermethoden, zoals Online Video Trainingen en klassikale cursussen op meer dan 30 locaties in Nederland. Zo kun je leren op een manier die het beste bij jouw situatie past. Bij HSN staat kwaliteit voorop, daarom maken we ook gebruik van Trustpilot voor onafhankelijke beoordeling. Daarnaast zijn al onze cursussen erkend door het SVH, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardig onderwijs dat perfect aansluit op de exameneisen. Bovendien zijn wij CRKBO-erkend, wat betekent dat onze cursussen BTW-vrij zijn. Dit maakt onze opleidingen niet alleen professioneel en effectief, maar ook financieel aantrekkelijk. Twijfel je over welke cursus het beste bij je past of heb je vragen over onze trainingen? Ons deskundige team van studieadviseurs staat voor je klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op via 076 - 52 33 666 of bezoek onze website. Wij helpen je graag op weg naar succes in de horeca!
Horeca Stichting Nederland

- All-Inclusive Cursusprijzen
- Geen verborgen kosten, volledige transparantie in onze tarieven. Je weet precies waar je aan toe bent!
- BTW-vrij, dus 21% voordeel
- Dankzij onze CRKBO-erkenning zijn al onze cursussen vrijgesteld van BTW, waardoor je direct 21% bespaart!
- Hoogste Slagingspercentages
- Uit onderzoek van SVH blijkt dat onze cursisten bovengemiddeld slagen. Kies voor zekerheid en haal je diploma met vertrouwen!
- Kwalitatief hoogwaardige cursussen
- Erkend door SVH, CRKBO en beoordeeld met uitstekende reviews op Trustpilot. Gegarandeerd de beste kwaliteit!
- Cursus die bij jou past
- Leer op jouw manier: kies uit klassikale cursussen, online trainingen of e-learning. Flexibel en efficiënt!
Informações de contato
Postbus 1816, 4801 BV, Breda, Holanda
- 076 52 33 666
- info@hsn.nl
- hsn-horeca.nl

Behaal je SVH Diploma Sociale Hygiëne
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fijne videouitleg van Gabrielle
Fijne videouitleg van Gabrielle. Enthousiasme van haar is heel motiverend. Kortom top!

Duidelijke, leuke video's…
De video's zijn op een duidelijke manier de stof uitgelegd met een vleugje humor!

Duidelijke en snelle cursus voor Sociale Hygiene
Een hele fijne cursus voor het SVH diploma. De videotraining is top, hierin wordt de materie op een zeer leuke en duidelijke manier uitgelegd. Het theorieboek doornemen en je bent er helemaal klaar voor!

Duidelijke video-training
Duidelijke video-training. De filmpjes zijn niet te lang en de lesstof wordt met humor gebracht.
Het theorieboek ernaast is ook erg handig.

Gestructureerde videolessen
De video cursus van Gabriella was fantastisch, je kon namelijk op eigen tempo de leerzame video's bekijken, zonder het boek geopend te hebben. Hierdoor een dikke 8 gehaald op het examen!

Resposta da Horeca Stichting Nederland (HSN)
Ideaal op je eigen tempo
Heel makkelijk dat je de studie gewoon thuis kan doen op een voor jou makkelijk en passend tijdstip. Op deze manier kan je het mooi op je eigen tempo doen en ook kan je nog eens even terug in de videos als je iets nog een keer wil zien.

Resposta da Horeca Stichting Nederland (HSN)
De filmpjes van de cursus waren speels…
De filmpjes van de cursus waren speels opgebouwd waardoor je niet het idee hebt dat je echt aan het leren bent

Resposta da Horeca Stichting Nederland (HSN)
Boeiende training waar je makkelijk je…
Boeiende training waar je makkelijk je aandacht bij kunt houden

De HSN-cursusvideo was echt top
De HSN-cursusvideo was echt top! Gabriela legt alles rustig en duidelijk uit, waardoor het makkelijk te volgen is. De uitleg is uitgebreid en super informatief. Ook fijn dat je het proefexamen zo vaak kunt oefenen als je wilt. Echt een aanrader!

Super relaxte training
Lekker op eigen tempo wanneer het jou uitkomt. Erg duidelijke video's

Resposta da Horeca Stichting Nederland (HSN)
Goede begeleiding en door duidelijke…
Goede begeleiding en door duidelijke uitlegvideo's en boek een goed cijfer behaald

Fantastische leerweg sociale hygiëne
Fantastische leerweg om je sociale hygiëne te behalen. Makkelijk duidelijk maken en goede combinatie tussen leerboek en video lessen.

Resposta da Horeca Stichting Nederland (HSN)
Duidelijke video's en goede voorbeelden.

Amazing way of teaching
One of the most amazing teachers i have seen in my life, very direct and let the informations stick to your head easily, within a one day of preperation by watching the videos i was able to obtain the SVH diploma with no problems!

Leuke cursus
Cursus was echt niet moeilijk, het is ook gewoon logisch nadenken. Omdat het zo leuk, enthousiast en duidelijk werd verteld ben ik in één keer geslaagd!

Resposta da Horeca Stichting Nederland (HSN)
We hadden goede uitleg en feedback…
We hadden goede uitleg en feedback gekregen daardoor verliep het examen soepel

Fijne trainer
Er was rust, er werdt een duidelijke begrijpelijke uitleg gegeven en als er vragen waren nam de trainer er de tijd voor om ze te beantwoorden.

Resposta da Horeca Stichting Nederland (HSN)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.