Heel tevreden over service en kwaliteit
Hele overzichtelijke site en heel veel keuze. HUBs vallen naar maat en ik heb nu twee paar waar ik al super lang mee doe en regelmatig op loop. Heel blij mee!
HUB is a Dutch sneaker brand founded in 2004 by former professional tennis player Huub van Boeckel. Born on the tennis court, made for the street.
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Superfijne schoenen dublin 2.0 gekocht. Helaas zat er een klein defect aan de schoen. Contact opgenomen en direct opgelost. Onwijs tevreden. Hoe goed een bedrijf product of product ook is er kan altijd iets mis gaan en hier is dat fantastisch opgelost. Bedankt!
Wat stom van dit bedrijf dat je moet betalen om schoenen te retourneren! Ik was €4,45 kwijt om schoenen die iets te klein waren terug te sturen. Ik had ze graag omgeruild voor maatje groter, maar na deze tegenvaller ga ik hier nooit meer bestellen.
Al enige tijd heb draag ik naar volle tevredenheid schoenen van HUB (ze lopen heerlijk). Echter na verloop van tijd zijn mijn veters gaan slijten. Na een email naar de customer service, ontving ik gratis een paar nieuwe veters. Kortom...top! Zo hoort service te zijn. Niet alleen sales maar ook rekening houden met je aftersales.
Der Kundenservice war ausgesprochen gut! Vielen Dank an Sophie.
Ich hatte mir im März Schuhe gekauft, die so tollend bequem waren, aber leider Anfang Oktober war ein Riss im Leder.
Das Geld wurde direkt erstattet, da gab es ein paar Schwierigkeiten mit der Buchung über Paypal, doch Sophie hat das sehr freundlich geregelt. Danke!
Schoenen vallen groot uit. Website vermeldt 3,95€ kosten voor retourzending.
Echter als je effectief wil terugzenden, vallen de kosten hoger uit.
Moet je ook nog gaan printen enz. Bespaar je de moeite en zoek een ander merk. Eerste en laatste keer.
Leuke schoenen! Snel geleverd, na drie dagen begon 1 schoen wat geluid te maken bij het lopen. Klanten service heeft dit direct opgepakt en een goede oplossing aangedragen. Top!
Ich habe ein Paar Schuhe von HUB, bei denen aber die Schnürsenkel aufgeplatzt waren. Nach einer Anfrage beim HUB-Kundendienst wurde mir nicht nur ein, sondern zwei (!) Paar Schnürsenkel kostenlos (!) postalisch zugeschickt. Überragender Service!
verkeerde maat ontvangen, trage servicedesk , geen automatische omruiling mogelijk. Procedure is terugsturen en product opnieuw bestellen aan volle prijs en korting wordt dan mogelijk op onbekende manier later geregeld. Zeer vaag en tijdrovende zaak voor mij als klant (mails, post, telefoon). Bij problemen van een levering is dit bedrijf dus geen aanrader. Jammer voor Hub.
Na een half jaar ontstaat er een irritant piepgeluid in de hak van een van de sneakers. Mailtje gestuurd en binnen een dag een reactie met de vraag of ik een nieuw paar opgestuurd wil krijgen of dat mijn geld terug wordt gestort. Nieuwe schoen zijn inmiddels onderweg👍🏻
Perfecte sevice!
Die Schuhe gefallen mir wirklich gut und machen einen qualitativ hochwertigen Eindruck. Sehr problematisch finde ich den Umgang mit Retouren.
1. Die Retoure ist kostepflichtig
2. Die Retoure wird einem meines Erachtens bewusst erschwert. Zum einen ist ein Grund verpflichtend anzugheben (dies ist überhaupt nicht zulässig, siehe §361BGB). Des weiteren ist die Bezahlung per Kreditkarte, Direktüberweisung o.ä. durchzuführen. Ein Abzug vom Erstattungsbetrag geht leider nicht.
Zuguterletzt schreibt HUB Footwear auf ihrer Seite unter Terms und Conditions: "Die Widerrufsbelehrung ... kann auf der Website XXX (darf hier keinen Link einfügen) durch Anklicken des Buttons „Widerrufsbelehrung“ jederzeit aufgerufen werden. Diesen Button gibt es jedoch nicht.
Das ist sehr unseriös
Mijn schoenen gingen stuk na een aantal maanden. HUB een mail gestuurd, en ik kreeg netjes een excuusmail en een nieuw paar opgestuurd binnen 2 dagen.
Complimenten voor deze goede service!
Top service!
Ik had recent een mail gestuurd nadat mijn veters waren gebroken en had de volgende dag een nieuw setje op de deurmat.
Ik was verrast met deze snelle en persoonlijke service! Echt top!
Klanten heeft mij super goed geholpen!
Er werd snel gereageerd, duidelijke informatie geven en het probleem werd gratis opgelost.
Super tevreden dus!
De Nederlandse webshop tweemaal gebruikt om sneakers te bestellen. Beide keren is de bestelling snel geleverd, toen ik zelf een foutje maakte in mijn mail adres en daardoor geen updates kreeg over de aflevering is mijn vraag door de klantenservice razendsnel opgelost. Aanrader !
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.