De bestelling werd pas een week na plaatsing bezorgd. De mail dat het product was verzonden was reeds toegestuurd 2 dagen na plaatsing bestelling. Bestelling is wel op het juiste adres bezorgd.
Veja o que dizem as avaliações
Veel keus, alhoewel de kwaliteit niet altijd perfect is. Redelijk snelle levering dit keer. Nadeel was dat de verpakking ( verzenddoos) kapot was. Veel te slappe kwaliteit. Gelukkig zaten alle best... Ver mais
Snelle levering en alles compleet. Dit is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. De bezorgdienst was ook op tijd. De bezorgdiensten zijn het grootste probleem.
Detalhes da empresa
Huis & Comfort, uw expert voor nieuwe, handige en geniale artikelen in de categorieën keuken, gezondheid en decoratie! Meer dan 8.000 artikelen verkrijgbaar in de webshop. Blijvend lage prijzen & aantrekkelijke aanbiedingen.
Informações de contato
Handelspoort 1, 4538, BN TERNEUZEN, Holanda
- info@huis-en-comfort.nl
- huis-en-comfort.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De bestelling ging vlot,en ook de…
De bestelling ging vlot,en ook de levering binnen 3 dagen.

Overzichtelijk uitzoeken,betaling…
Overzichtelijk uitzoeken,betaling correct,op tijd thuis bezorgd.

Perfect geregeld
Alles was makkelijk te bestellen en op voorraad. En alles snel verzonden en bezorgd. Goede kwaliteit

Goede damesslippers
Ik koop al jarenlang bij Huis & Comfort tot volle tevredenheid. En dat kan vanalles zijn van: mooie adresstickers (met eigen teksten) tot mooie dames slippers, waar je zelfs bij dagelijks gebruik jaren plezier van hebt. Alles wordt keurig verpakt.
Een echte aanrader dus!!!

Resposta da Huis & comfort
Gewoon alles netjes op tijd goede…
Gewoon alles netjes op tijd goede producten ben heel tevreden

Resposta da Huis & comfort
Goedde kwaliteit en prijzen en leuke…
Goedde kwaliteit en prijzen en leuke hebbedingetjes.

Resposta da Huis & comfort
Veelzijdig, verpakking moet beter.
Veel keuze aan producten en prijzen. Eén punt van kritiek. Onnodige grote verpakking (doos) terwijl het in een envelop had gekund.

Resposta da Huis & comfort
I received a super pannen set which was…
I received a super pannen set which was on sale. What quality! Thank you for this article.
M.l.Mead

Resposta da Huis & comfort
Huis-en-Comfort scammers naar mijn mening
Echt scammers naar mijn mening. Een paar jaar geleden had ik hier besteld en ik had via paypal betaald. Ik kreeg de spullen (allemaal goedkope troep uit china maar ik dacht dat het kwaliteit zou zijn, met een Nederlands/Duits bedrijf genaamd huis en comfort).
Daarna kreeg ik een brief thuis dat ik moest betalen. Terwijl ze geld van mijn Paypal en mijn bankrekening hadden kunnen afschrijven. Dus ik wachte af totdat dit gebeurde. In plaats daarvan kreeg ik een incasso voor 5 hele euro’s. De moeite die ik deed om te achterhalen waarom was de 5 euro niet eens waard. Het incassokantoor kon mijn dossiernummer niet vinden. Toen heb ik het geld maar alsnog overgemaakt en de 5 euro incasso extra betaald naar de rekening van thuis en comfort. Echt hele slechte administratie hier. Ik zou never in mijn leven nog hier bestellen. Hun mail naar mij toe staat ook vol met spellingsfouten. Puur geldklopperij dit.

Resposta da Huis & comfort
Snel bestel en en snel bezorgd
Snel bestel en en snel bezorgd. Goede kwaliteit product.

Resposta da Huis & comfort
Snel en netjes verstuurd en behandeling…
Snel en netjes verstuurd en behandeling is prima

Resposta da Huis & comfort
Keurig volgens info geleverd en goed…
Keurig volgens info geleverd en goed verpakt.

verkeerd adres
verkeerd adres, verkeerde levering, slechte afhandeling van de klacht. Ik heb geen intresse meer in dit bedrijf.

Resposta da Huis & comfort
Ik had een vliegengordijn gekocht
Ik had een vliegengordijn gekocht. Dat is wat weken later opgehangen en lag de volgende morgen al op de vloer. De klittenband was los gelaten en het gordijn was ook niet recht. Kon niet netjes recht opgehangen worden. De ene kant was langer dan de andere kant.
Met andere woorden niets waard.