Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service! Elsker deres produkter og desværre var en spray flaske til rengøringssæt gået i stykker efter 1/2 års brug. Jeg skrev til humdakin med billeddokumentation og med det samme sørgede... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem at bestille, hurtig levering, fede produkter. Dog var min Sandstone Organizer desværre gået i stykker under transport, men jeg sendte en mail med foto, og under 12 timer senere havde jeg en sød... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nysgerrighed på rengøringsprodukter og dufte til hjemme. Virkelig nogle milde rene dufte, men jeg synes ikke duftene holder - eks roomspray, ikke billig, dufter kun lige når du sprøjter den ud i rumme... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er helt enkelt det bedste, lækreste og mest allergi venlige produkt på markedet. Hverdagsluksus til hele kroppen og hjemmet. Kan kun anbefale alle at prøve dette fantastiske produkt.

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Escrito pela empresa

Dansk design, luksus og livsstilsprodukter med effektive og milde ingredienser.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skønneste produkter og bedste service…

Humdakin producerer de bedste produkter på markedet, velduftende varianter og smukkeste emballage og så leverer de den bedste service ever!

Produkterne kan umuligt at erstattes af andre brands! Man bliver afhængig - PUNKTUM ✅

14 de março de 2024

Kære Bettina,
tusinde tak for din søde og helt igennem glædespredende anmeldelse af os her på TrustPilot. Det gør os både glade og stolte, at vi har trofaste fans, der er lige så begejstret for vores produkter som vi selv er. De er alle produceret med stor passion, hvorfor vi er super glade for at høre at du, ligesom vi, er blevet afhængig.
med venlig hilsen

Høj kvalitet

Altid lækre produkter fra Hundakin. Altid af højeste kvalitet, men også altid lækre dufte

18 de março de 2024

Kære Emma,
tusinde tak for din fine anmeldelse. Det gør umådeligt glad, at du tager dig tid til at udtrykke din tilfredshed om vores services, produkter og dufte her på TrustPilot.
Vi vil glæde os til, at igen at byde dig velkommen på vores hjemmeside igen.

Godt produkt - hurtig levering

Er vild med jeres produkter

Kære Dorthe,
Hvor er det bare skønt at høre. Vi vil glæde os til igen at byde dig velkommen på vores hjemmeside.

Verdensklasse service

Verdensklasse service
Toplækre produkter

Kære Rikke,
Tusinde tak for din skønne feedback. Det varmer og er om noget med til at gøre os gode.
Tusinde tak for dine postive tilkendegivelser. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen på vores hjemmeside.

Hurtig betjening,fuld tilfredshed.

Hurtig betjening,fuld tilfredshed.

Kære Birthe,
Et kæmpe tak, for at tage dig tid til at give os denne positive feedback. Det er dejligt, at du er tilfreds med dit køb på vores hjemmeside. Vi vil glæde os til igen at betjene og tage imod dig på vores hjemmeside.

Humdakin VIRKER ♥️

Humdakins produkter er rigtig gode, drøje, velduftende og nemme at bruge. Jeg bruger både rengøringsprodukter, kropspleje og alt andet godt derfra og vil ikke bruge andet, hvis det er muligt.

Kære Miv og Palle,
Sikke en dejlig besked at læse og ikke mindst at få. Det er godt nok dejligt at høre. Tusinde tak for at være så skøn en fan af Humdakin og vores brand.
Og tak for de 5 flotte stjerner.

Lækre produkter

2 de janeiro de 2024

Kære Jette,
tusinde tak for dine rosende ord om vores produkter og ikke mindst de 5 flotte stjerner!
Vi vil glæde os til at betjene dig på vores hjemmeside igen.

Verdens skønneste produkter

Verdens skønneste produkter! Tak Camilla, for at vasketøjet er en glæde hver dag med dine produkter!

29 de dezembro de 2023

Kære Julie,
tusinde tak for din hjertevarme feedback på vores produkter. Det er så skønt at du får præcis den oplevelse og det udbytte ud af det som vi har skabt dem med både mission og vision om.
Vi vil se frem til at betjene dig, igen, på vores hjemmeside. Du er med til at gøre os gode.
Tak!

Excellent Customer Service

Truly excellent customer service. My package arrived slightly damaged from transit. I reported it to Customer Service just asking for a replacement bottle top that was broken. They replied really quickly, replaced not only the damaged product but also one that had leaked a very small amount.

Really great products and great customer experience. Would definitely purchase again.

19 de dezembro de 2023

Dear Geraldine,
Thank you so much for your heartwarming feedback. I am so happy to hear that you are satisfied with not only your purchase but also the costumer service.
You are what makes us good.
I sincerely thank you.
I wish you the very best day and happy holidays.
Kind regards
Cecilie from Humdakin

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og hurtig levering af lækre produkter

30 de novembro de 2023

Hej Daniel,
Tusinde tak for den fine anmeldelse. Det glæder os utroligt meget, at du er tilfreds med både levering og vores produkter. Vi håber du kommer til at elske dine nye Humdakin produkter.
Vi glæder os til igen at betjene og byde dig velkommen på vores hjemmeside.

Produkter i VERDENSKLASSE⭐️

Handlede på Humdakins webshop d. 30/11-23, ualmindelig hurtig afsendelse og modtagelse. Varene er pakket omhyggeligt ind (i genbrugs papir) og produkterne er som ALTID i verdensklasse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - har man ikke allerede prøvet deres produkter, ja så har man virkelig noget godt tilgode🙏🏼

30 de novembro de 2023

Kære Mette,
Sikke en fornem og glædelig anmeldelse at få. Den gør os umådeligt stolt. Tusinde tak for roserne og din feedback, det er utroligt værdsat.
Vi glæder os til igen at byde dig velkommen på vores hjemmeside.
Jeg ønsker dig en vidunderlig da og ikke mindst en lykkebringende jul.

med venlig hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering - dejlige produkter - altid en fornøjelse at modtage pakker fra jer

28 de novembro de 2023

Kære Lena,
Hvor er det bare fantastisk at høre. Vi er så glade for, at du er tilfreds med dine køb på vores hjemmeside. Tusinde tak for de 5 flotte stjerner. Det betyder meget mere for os, end du aner.
Jeg ønsker dig en vidunderlig dag og ikke mindst en lykkebringende jul.

26 de novembro de 2023

Kære Mia,
Tusinde tak for din anmeldelse. Jeg håber at du er glad for dine nye Humdakin produkter. Tak for de fem flotte stjerner også. Dem er vi utroligt glade for.
Jeg ønsker dig en vidunderlig dag og en lykkebringende jul.
Vi ser frem til igen at betjene dig på vores hjemmeside.

Hurtig betjening 👍

Hurtig betjening 👍. Får det man har bestilt- meget lækre produkter.

6 de novembro de 2023

Kære Doritt,

tusinde tak for din søde anmeldelse. Og også et kæmpe tak for de 5 flotte stjerner. Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og vores service. Vi glæder os til forhåbentligt at byde dig velkommen på vores hjemmeside igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er de skønneste produktet og hurtig…

Det er de skønneste produktet og hurtig levering.

27 de setembro de 2023

Kære Mette,

tusinde tak for din positive feedback og meget flotte anmeldelse. Den er vi utroligt glade for. Jeg håber at du nyder dine nye Humdakin produkter.
Vi vil se frem til at tage i mod og håndtere din næste ordre på vores hjemmeside. Du er hvad der gør os god. Tak!

Hurtig og fin levering😀

3 de setembro de 2023

Hej Janne,

Mange tak for din fine anmeldelse og ikke mindst de 5 flotte stjerner. Dem er vi meget glade for. Vi glæder os til igen at byde dig velkommen på www.humdakin.dk.

Hurtig levering 😍nem website

Hurtig levering 😍nem website. Lækre produkter

28 de agosto de 2023

Kære Mette,

mange tak for din fine anmeldelse, din feedback og ikke mindst de fem flotte stjerner. Dem er vi utroligt glade for.
Vi er så glade for at du er tilfreds med dit Humdakin-køb.
Vi glæder os til, igen, at byde dig velkommen på vores hjemmeside og til at pakke alle dine fremtidige ordre.

Virkelig lækre produkter

Virkelig lækre produkter. God hjemmeside og hurtig levering :)

21 de agosto de 2023

Kære kunde,
tusinde tak for den flotte anmeldelse og ikke mindst de 5 flotte stjerner. Dem er vi meget glade for.
Det glæder mig, at du har nydt dit køb på vores hjemmeside og generelt er tilfreds med hele købsprocessen.
Med venlig hilsen Cecilie fra Humdakin <3

Altid god service

Altid god service og hurtig levering
Fantastiske produkter og nem hjemmeside

3 de agosto de 2023

Kære Gitte,
Tusinde tak for den skønne anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det glæder mig, at du nyder hele købeoplevelsen gennem vores hjemmeside og har haft nemt ved at navigere, bestille og generelt fået god og hurtig service. Det er det vi bestræber os på. Det er dig, der gør os gode.
Mvh. Cecilie fra Humdakin

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nem at bestille og hurtig levering

Nem at bestille og hurtig levering! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 de agosto de 2023

Kære Julie,
tusinde tak for den skønne anmeldelse og ikke mindst de fem flotte stjerner. Dem er vi utroligt glade for. Det glæder mig, at du har nemt ved at navigere på vores hjemmeside og er tilfreds med både produkter og levering.
Jeg ønsker dig den bedste dag.
Mvh. Cecilie fra Humdakin

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais