Äskar idén med naturligt hundgodis och tuggben. Just hornen är en favorit hos våra två boxrar varav junioren har kronisk tarmsjukdom och just därför är det så viktigt att han inte får i sig tillsatse... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Är så nöjd, både med kvaliten på produkterna och på hemsidans utformning. Till och med min lilla tant har börjat tugga ben och äta godis och jag behöver inte oroa mig för vad hundarna får i sig, t... Ver mais
Att man delger innehåll så fantastiskt bra och att man kan ha en dialog som besvaras när något problem uppstår. Bemötandet är i särklass det bästa man kan få 💐
Jag är otroligt nöjd med mitt köp av kvalitetsben från Hundben. Det märks verkligen att det är produkter av hög kvalitet, naturliga, hållbara och väldigt uppskattade av mina hundar. Benen höll länge... Ver mais
Detalhes da empresa
Hos Hundben.se började allt med en enkel fråga: vad är egentligen bra att ge sin hund? Vi tyckte det var svårt att hitta tydliga svar, och därför bestämde vi oss för att göra jobbet själva. Idag handplockar vi produkter från leverantörer vi verkligen tror på, med fokus på naturliga råvaror, tydligt innehåll och hög kvalitet. I vårt sortiment hittar du hundtugg, godis, leksaker och hundvård – alltid med hundens bästa i fokus. Vi tar inte in allt, utan varje produkt är utvald med omtanke där innehåll, ursprung och kvalitet får styra, inte massproduktion. För oss är det viktigt att du som hundägare vet vad du ger din hund, och därför strävar vi efter att vara så tydliga och transparenta som möjligt i våra beskrivningar. Vi prioriterar produkter utan onödiga tillsatser och med råvaror vi själva kan stå bakom, ofta från Sverige eller Norden. Vi skickar normalt din order inom 48 timmar på helgfria vardagar och leveranstiden är vanligtvis 1–4 arbetsdagar. Bakom varje order finns riktiga människor, och har du frågor eller funderingar finns vi alltid nära till hands. För oss handlar det om att göra det enklare att välja rätt – utan att tumma på kvaliteten.
Informações de contato
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Jättefina produkter
Bästa tuggbenen
Tuggbenen håller länge och alla hundarna älskar dem. Inga småbitar som kan dras ut och riskera att kväva hunden. Perfekta tuggben!
Snabb leverans, väldigt bra kvalité. Känns tryggt o ge era varor till mina pälsbarn.
Jätte bra produkter
Jätte bra produkter. Vissa är mera omtyckta än andra . Skulle vilja ha tips vilken produkt är bäst att köpa om man ska tänka på hundens vikt (Fransk bulldog,med lite väl mycket hull enl . vet .o mig . Hon är 10 mån. o behöver få tugga på något gott . Grisöronen helt klart en favorit än så länge ,jag introducerar en ny grej åt gången .

Resposta da Hundben
Super smidig leverans och enkel hemsida…
Super smidig leverans och enkel hemsida 😊
Toppenbutik, verkligen världsklass.
Det framgår otroligt tydligt att företaget är drivet av riktiga människor med stor omtanke och med en hundägarvänlig affärsidé. Inga konstiga märken eller importerat skräp från Kina.
Produkterna är verkligen av genuin kvalitet och utan onödiga tillägg/innehåll. Du kan själv välja ut egna renhorn utifrån nummer och bild. Handpackad order med personligt meddelande och smakprov på godis.
Verkligen känslan av att gå in i en liten lokal butik från norr och välja ut precis det du vill. Och trots allt detta för ett förvånansvärt överkomligt pris.
Nu återstår det att se om lilla pälsklingen tycker om tuggisarna men betyget står fast oavsett :)
Hundarna gillade benen
Hundarna gillade benen, synd bara att det bara tog en timme så var det slut!
Snabb och personlig hantering och…
Snabb och personlig hantering och produkterna stämde väl överens med beskrivningen. Dessutom har våra hundar fått ett nytt favoritgodis.
Fantastiskt
Så himla trevligt företag och fantastiska produkter när man vet att det är bra kvalitet.
Våra springrar älskar Era tuggben
Våra springrar älskar Era tuggben, älg, ren och grisöron🐶🐶❤️❤️
Snabb leverans, bra kvalitet på varorna, svensktillverkat vilket är viktigt för mig och min hund.
Snabba leveranser och snabb kontakt om…
Snabba leveranser och snabb kontakt om man behöver kontakta.
Bra utbud
Bra utbud, alltid snabba leveranser, beställer därifrån ca 1 gång i månaden och har aldrig upplevt några som helst problem. Rekommenderas varmt om du vill ge din hund bra tugg och berikning!
Tuggflisen Milos favorit älgrulle
Vår Milo är kräsen vad gäller ben men Kerotugg fullkomligt älskar han, särskilt älgrulle 😋 Snabb leverans, personligt bemötande och svenska produkter uppskattas av husse och matte 👍🏻
Ni har givit snabbt svar då man…
Ni har givit snabbt svar då man kontaktat er. Min första beställning löstes bra vi mobilen.
Jättenöjd.
Jättebra priser hundarna var jättenöjda, jag kommer att handla fler gånger här.Alla med hundar bör titta in hos er och se ert sortiment.
Att veta att det jag låter mina hundar…
Att veta att det jag låter mina hundar tugga på är fritt från kemikalier och dessutom har päls kvar gör mig glad. Jag berikar mina hundar på ett etiskt och holistiskt sätt.
När paketet kommer….Jösses vilka förväntansfulla hundar jag har då! Ren glädje!
Utmärkta tuggben
Min hund fullkomligt älskar benen härifrån. Svensktillverkade utan en massa konstiga tillsatser. Dessutom är de väldigt dryga.
Vi är jättenöjda
Vi är jättenöjda med tuggisar vi köper från er. Nöt chips är en favvis här i vårt gäng med hundar. Tycker om er snabba servic på att få hem paketen. Och så fort jag kommer in med paketet börjar svansarna vifta. Så glad att det är svensk och gott. Och kommer fortsätta skicka efter från er
Gösta bara älskar era tuggben
Gösta bara älskar era tuggben, nötlunga och kycklingfötter. Det har vi provat hittils.
Jag är nöjd med snabba leveranser och framför allt trygg med kvaliteten och svenska råvaror.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.