Falsche Leine erhalten. Hab mit dem Support geschrieben, dass ich keine Rücksendegebühr für ihren Fehler bezahle. Erstmal Verständnisvoller Support. Geld erhalten aber 15€ zu wenig. Ich nochmal geschr... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Otroligt starka, snygga och hållbara hundkoppel etc. Känns alltid tryggt, jag behöver aldrig vara rädd att kopplet lossnar, går sönder etc i skarpa situationer. Fantastiskt lyhörda ägare som älskar al... Ver mais
Halsbandet töjer sig mycket. Valde mellan två storlekar och som tur var valde jag det mindre. På bara några dagar töjdes det så mycket att min hund kunde dra sig ur halsbandet och hon väger bara 23 kg... Ver mais
Jag kan ärligt säga att jag aldrig skulle välja något annat än Hundstaff. För mig är kvalitet absolut avgörande, särskilt när det gäller mina stora hundar här hemma – och där levererar de verklige... Ver mais
Detalhes da empresa
Hundstaff erbjuder handtillverkade, slitstarka och bekväma hundtillbehör med unik design. Syftet med våra produkter är att kunden ska känna sig säker under tiden hen aktiverar sin hund på alla möjliga sätt.
Informações de contato
grönfiksgatan 4, 254 63, Helsingborg, Suécia
- 0735532949
- info@hundstaff.se
- hundstaff.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 7% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Riktigt bra bemötande o riktigt bra…
Riktigt bra bemötande o riktigt bra kvalitet på produkterna!
Men skulle vilja ha kontakt med andra som köpt easy walk selen till stora starka hundar. Om det funkar om hunden rycker i väg så man orkar hålla emot?

Resposta da Hundstaff
Helt fantastisk service på hundstaff
Helt fantastisk service på hundstaff. Sele och koppel är av utmärkt kvalitet. Hunden min har växt ur selens bröstparti och hundstaff var så behjälplig att ta emot och byta ut remmen mot en bråkdel av avgiften för en ny!
Rekommenderar deras produkter till 100%

Resposta da Hundstaff
Hundstaff har helt klart dom bästa…
Hundstaff har helt klart dom bästa selarna för hund! Man kan ställa in dom både i bröstet och runt magen för den bästa passformen. Ergonimiska, ger ett helt fritt steg i alla gångarter, vilket dessutom är perfekt för den växande hunden. Dessutom så är dom snygga och finns i många olika färger.

Resposta da Hundstaff
The absolute best harnesses/collars for…
The absolute best harnesses/collars for bulltype dogs.
Truly great quality and nice looking, that suit our dogs perfect as the harnesses are very adjustable. Collars are 4-5 cm wide which means that they do not hurt the dog.
Can really recommend this company.

5/5 tassar 🐾
Hållbara och stilrena produkter! Älskar även att det gjorts kollektioner till små- och mellanhundar så att alla i familjen kan matcha 🐶 Det enda jag kan komma på att jag önskar mer är några fler jordnära färger.
Kundservicen är lika bra som produkterna!
/Amanda, @Rmfrenchiiee
Customizing made cool
I’ve been a Hundstaff customer for long and their products haven’t failed me once. They are comfortable and safe with lots of different options. Not to mention their ever friendly customer care. The new widget tool for customized collars is very handy and easy to use! You get to see what your product will look like with all them trimmings.

Resposta da Hundstaff
Riktigt fina halsband och koppel
Riktigt fina halsband och koppel, värt varenda krona och mer

Resposta da Hundstaff
Hundstaffd extreme edition är helt…
Hundstaffd extreme edition är helt fantastisk. Snygg och hållbar. Rekommenderas varmt.

Resposta da Hundstaff
Jättebra service och så fina varor
Jättebra service och så fina varor. Jag får alltid frågor om var jag har köpt selen som min hund har 🤩

Alltid lika fantastiska produkter
Alltid lika fantastiska produkter. Bra kvalitet och snygga designer gör att jag alltid beställer här ifrån när jag behöver något till hunden

Fantastiska halsband och service
Fantastiska halsband och fantastisk service där man kan göra ändringar efter eget tycke

Resposta da Hundstaff
Snabb leverans och väldigt fina…
Snabb leverans och väldigt fina halsband i många olika kombinationer och färger

Resposta da Hundstaff
Rejäl och robust sele som är precis vad…
Rejäl och robust sele som är precis vad vi behöver till våran American Bully XL. Plus i kanten för att det finns en extra hake att sätta kopplet i. Kan varmt rekommenderas

Resposta da Hundstaff
Super kvalite på deras produkter
Super kvalite på deras produkter. Och super trevlig personal!

Högkvalitetsprodukter snygg design
Högkvalitetsprodukter snygg design, snabb o smidig leverans.

Snyggt, bra koppel.
Snabb leverans, vilket jag hade hört att det ibland inte är, men det gick rätt snabbt.
Jättefint koppel, bra antihalk, vacker färg. Snygg pistolhake. Något skarpa kanter på kopplet att hålla i.
Väldigt nöjd.

Resposta da Hundstaff
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.