Kontakede Huntingcare via chat link på hjemmeside, kom hurtigt i forbindelse med Phillip der lige ville ringe mig op. Kort dialog og aftale om personlig gennemgang hos dem omkring termisk kam... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
God Online handel gjort personlig🙏 Phillip fra Huntingcare fandt jeg via Instagram. Sendte en forespørgsel kl 20.00 på mail fik imponerende hurtigts svar og efter god vejledning blev ny natkikkert,... Ver mais
Har handlet med Phillip mange gange nu, og bedere service får man ikke 😊 Produkterne virker bare 100% om det er lokkemiddel til rovvildt eller fodertilskud til klovbærende. Råd og vejledning o... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Øg din jagt- og naturoplevelse med Tysklands førende produkter indenfor vildtpleje. Her forhandles også udstyr til rovvildtsjagt.
Informações de contato
Surreroj 65a, 6372, Bylderup-Bov , Dinamarca
- Ps@huntingcare.dk
- huntingcare.dk
As pessoas também visitaram
Min skepsis blev gjort til skamme!!
Jeg havde en hvis skepsis på dette produkt, men dette er blevet gjort til skamme med fuld styrke!
Vi bruger sliksten, Anis salt spray samt Delikat sirup til at blande i majs - og vi får fuld valuta for pengene.
Vi har råvildt fast forbi vores pladser med kamera hver dag. Vildeste eksempel er 12. Minutter efter vi havde været ude og spraye og smide majs på vores pladser 😃
Har købt fra Hunting Care flere gange…
Har købt fra Hunting Care flere gange nu, det hele er kommet hurtigt, ejeren Philip har været super hjælpsom med spørgsmål og produkterne har været super fede😁
Jeg har købt flere forskellige af lokkemidler og et vildtkamera.
Jeg bruger mange produkt fra huntingcare. Jeg må sige at det virker og Phillip der har det er super hjælpsom i forhold til spørgsmål og vidensdeling.
Kunderne først !!
Godt produkt - og besvarelse direkte fra virksomheden - virkelig et behageligt firma som har kunderne i fokus… Tak
Utrolig behagelig mand at handle med
Utrolig behagelig mand at handle med. Altid klar på en god snak. Produktet lever op til sin beskrivelse. Og jeg har kun gode ting at sige. Pakkerne bliver leveret som de skal. Og alt køre bare.
Vildt god service plus jeg havde…
Vildt god service plus jeg havde råvildt blot 2 dage efter at jeg havde brugt deres sirup og saldtspray 👍🏻
Vild go service og rigtig gode…
Vild go service og rigtig gode produkter. Vi handler der gerne igen
God seriøs webshop med gode produkter
God seriøs webshop med gode produkter. Hurtig afsendelse og informationer vedr forsendelse. Og deres saltspray funger rigtig godt på råvildt, samme med sirupen. Vi havde næste ikke aktivitet på vores foderpladser men nu er der virkelig mange dyr som går både til foderet og sliksten. Kan varmt anbefales.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.