HusCompagniet Avaliações 7.565

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er i gang med at bygge hus gennem HusCompagniet i Aalborg, og indtil videre har det været en rigtig god oplevelse. Vores byggeleder, Jacob Kappel, har været utrolig professionel, imødekommen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god oplevelse ved opstartsmødet med Martin Jensen fra Ringsted afdelingen. Martin var professionel, og havde styr på tingene, hvilket gav et godt overblik over hele processen. Vi følte os... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fra afd. Ålborg, Henrik Hassing mfl. god service. Altid svar tilbage på spørgsmål, meget behjælpsom. Byggeleder Frank Henneberg har fået tingene til at glide hen af vejen. Ting der måtte være, blive... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de Construção
  2. Casa Modelo
  3. Construtor

Escrito pela empresa

HusCompagniet er Nordens største husbygger. Vores kunders hjem bliver bygget på et fundament af mere end 50 års erfaring. Vi har lokale kontorer med showrooms, udstillingsbyer og forskellige udstillingshuse i hele Danmark. Vi har dygtige, lokale byggerådgivere på alle vores kontorer, der hjælper jer med at forvandle jeres boligdrøm til drømmebolig. Ikke to familier er ens. Derfor skal huse heller ikke være det. Hos HusCompagniet bygger vi individuelle huse, som passer til dig, dit familieliv og dit budget. Vi er med dig hele vejen – lige fra idé til overtagelse, så du kommer trygt i hus.

Kom sikkert i hus

Escrito pela empresa

Betal først når du flytter ind

HusCompagniet var de første til at tilbyde finansiering af huset i hele byggeperioden, og tilbyder nu også at formidle gratis bankgaranti og 0% i rente på køb af byggegrund.
Vi giver tryghed
Tryghed er at kunne sove roligt gennem hele byggeprocessen – og når I er flyttet ind. Med over 45 år på bagen og 20.000 færdige byggerier på referencelisten, kan I trygt slappe helt af og glæde jer til jeres nye boligliv.
Vi giver jer trivsel

Alle mennesker er forskellige og trives på forskellige måder. Derfor giver vi jer mere end 100 forskellige grundmodeller at vælge imellem. Sammen finder vi den løsning, I vil trives allerbedst med.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En god start på vores husbyggeri

Vores byggeleder, Jacob Kappel, har været utrolig professionel, imødekommende og nem at kommunikere med gennem hele forløbet. Han er god til at følge op, holde os opdateret og sikre, at vi føler os trygge i processen – hvilket betyder rigtig meget, når man bygger hus.

Vi oplever, at der bliver taget hånd om tingene, og at kvaliteten er i fokus. Det giver en stor ro i maven i en spændende byggeproces.

Vi ser frem til det videre forløb og kan klart anbefale HusCompagniet Aalborg på baggrund af vores oplevelse indtil nu.

15 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God process og fejl bliver rettet

Vi byggede med HC i 2023, og vi har haft en super god process både før, under og efter.
Alt er naturligvis ikke 100%, men det vigtigste er, at der bliver taget ansvar og fejlene rettet.
Det har vi oplevet hele vejen.
Vi bygger gerne med HC igen.

15 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt i mål med nybygger projekt

Er så glade for vores nye hus, som er bygget af HusCompagniets Aarhus afdeling. Det har været en fin proces, trods et større bump på vejen. Dialogen med vores byggerådgiver, vores byggeleder, samt alle andre samarbejdspartnere det var inde over har været god. De har alle været engageret og har lyttet til vores idéer.
Særligt vores byggeleder sikrede et højt informationsniveau under byggeprocessen med ugentlige opdateringer. Efter at huset blev overdraget fulgte han op på fejl og mangler, som nu næsten er udbedret.
Tak til Kristoffer og Mikkel for godt samarbejde.

14 de abril de 2026

Kære Tina
Først og fremmest et stort tillykke med jeres nye hjem! Tusind tak for den positive feedback af jeres byggeproces med vores afdeling i Aarhus. Det er dejligt at høre, at I har været i trygge hænder hos Kristoffer, Mikkel og resten af teamet.

Aflevering af nyt hus

Fra afd. Ålborg, Henrik Hassing mfl. god service.
Altid svar tilbage på spørgsmål, meget behjælpsom.
Byggeleder Frank Henneberg har fået tingene til at glide hen af vejen. Ting der måtte være, bliver rettet.

Kære Karen
Mange tak for den fine anmeldelse og pæne ord om vores service og kolleger i Aalborg.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god oplevelse ved opstartsmødet…

Martin var professionel, og havde styr på tingene, hvilket gav et godt overblik over hele processen. Vi følte os i gode hænder og fik en klar fornemmelse af, hvad der skal ske fremadrettet.

En tryg og positiv start på byggeforløbet 👍

8 de abril de 2026

Kære Nicklas
Mange tak for den positive feedback - vi glæder os til at få jer trygt i hus.

5-års-gennemgang med Stefan Schnell Hauge

Min 5-års-gennemgang med Stefan Schnell Hauge gik professionelt og godt. Han ved, hvad han laver, og har mange gode råd til at holde huset ved lige. Han er også virkelig god til at kigge på hele huset og ikke blot de ting, jeg selv havde på min liste.
Generelt er HusCompagniet gode til at følge op, og jeg har endnu ikke oplevet, at de afviser en forespørgsel. Jeg skrev til Stefan et par måneder efter med nogle ekstra ting, der var dukket op, og han var villig til at sende håndværkere ud til huset og ordne de ting også.

18 de fevereiro de 2026

Kære Helene
Mange tak for den positive feedback af 5-års gennemgangen af dit hus. Det er godt at høre, at det var en god oplevelse og at du er tilfreds med vores opfølgende service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været glade for vores…

Vi har været glade for vores byggeproces især med vores byggeleder Henrik fra afdelingen i Ringsted. Han har været grundig, altid til rådighed og hjælpsom.

Kære Sevgi
Mange tak for den femstjernede feedback og pæne ord om vores kollega i Ringsted. Det er dejligt at høre, at I har haft en god og tryg proces og ønsker jer et stort tillykke med jeres nye hjem.

5-års gennemgang.

Vi havde for kort tid siden 5-års gennemgang af vores hus, hvor vi oplevede en god gennemgang fra Tim Gørtz. Gennemgangen blev udført professionelt, og der blev taget tid til at gennemgå diverse ting. Spørgsmål blev taget seriøst og besvaret på en klar og forståelig måde. Samlet set var det en positiv oplevelse.

16 de março de 2026

Kære Jesper
Mange tak for den positive feedback af jeres 5-års gennemgang med vores fynske kollega Tim. Det er dejligt at høre, at det var en god oplevelse og at I er tilfredse med vores opfølgende service.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vi havde en super god oplevelse med…

Vi havde en super god oplevelse med vores byggeleder Philip Hartig. Han lyttede og tog sig af de ting som skulle fikses, og var generelt fleksibel og behagelig at arbejde sammen med.

12 de março de 2026

Kære Kenni
Mange tak for den positive feedback og de pæne ord om vores kollega Philip.

Hus bygget med Hc

Vi har idag overtaget vores nye hus bygget af HC, Ringsted afd. Det har været en rigtig god oplevelse helt fra starten. Vores byggeleder Martin Jensen,Ringsted afd har været rigtig god til at svare på spørgsmål hvis vi har været i tvivl, og havde styr på forløbet. Vil til enhver tid anbefale HC Ringsted afd. God Påske 🐣🐥
Birgitte &Bo

20 de março de 2026

Kære Bo & Birgitte
Stort tillykke med jeres nye hjem! Vi håber I er ved at falde godt til og er kommet på plads i de nye rammer.
Tusind tak for den positive feedback og ikke mindst den den flotte anbefaling - den er vi rigtig glade for.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores opstart på byggeriet har været…

Vores opstart på byggeriet har været taget rigtig god hånd om. Både af rådgiver Henrik samt byggeleder Dennis.

Godt med information og i det hele taget en troværdig og professionel behandling.

Er glad for vi valgte HK.

2 de abril de 2026

Kære Adam
Mange tak for de fem fine stjerner og pæne ord - vi glæder os til at få jer trygt i hus.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har lige haft servicegennemgang af…

Vi har lige haft servicegennemgang af Tim Gørtz fra Huscompagniet, det var en rigtig god oplevelse👍

30 de março de 2026

Kære C.L.
Mange tak for de fem fine stjerner af jeres serviceoplevelse med vores afdeling i Odense.

Super god oplevelse

Jeg havde en virkelig god oplevelse ved vores 5års gennemgang. Vores liste blev gennemgået, og alt bliver lavet. Små tingene fixede Jan på stedet. Super god behandling hele vejen igennem bygge fasen. Jeg kan klart anbefale Huskompaniget. Stor tak til Jan Røhmer og Martin Knuppert fra Ringsted afdelingen.

5 de março de 2026

Kære Anders
Mange tak for de rosende ord om din 5-års gennemgang. Det er godt at høre, at det var en god oplevelse ligesom selv byggeriet i sin tid.
Tak for anbefalingen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Støjgener og miljøsvineri

Huscompagniet tager ikke tilstrækkeligt ansvar for de betydelige støjgener, som byggearbejdet påfører os naboer. Byggeriet har nu stået på i over 1 år og 3-4 måneder, og der er fortsat problemer med, at underentreprenører ikke overholder de gældende tidsrammer for støjende arbejde.
På trods af gentagne henvendelser til Huscompagniet og løfter om forbedringer, sker der ingen reel eller varig ændring. Problemet gentager sig konsekvent, særligt når nye underentreprenører tilknyttes projektet.
Som naboer er vi udsat for støj fra ca. kl. 6/6:30 om morgenen til kl. 20 om aftenen, hvilket er uacceptabelt over så lang en periode. Det er særligt kritisabelt, at Huscompagniet ikke formår at sikre overholdelse af reglerne eller iværksætte effektive tiltag, selv efter utallige forsøg på dialog.
Situationen er uholdbar, og det er nødvendigt, at der bliver taget ansvar og handlet konsekvent.
Derudover efterlader byggepladsen et betydeligt rod med affald der flyver rundt og der ses gentagne gange byggeaffald i nærområdet og i naturen omkring byggeriet. Oprydningen fremstår overfladisk, hvor kun det mest synlige fjernes, mens resterende affald får lov at ligge – på trods af gentagne påmindelser. Dette står i skarp kontrast til virksomhedens egne påstande om miljøbevidsthed, som ikke afspejles i den måde, byggeaffald håndteres og efterlades i naturen.

Kære Jens
Vi beklager meget de støjgener og problemer, som byggeriet af vores rækkehusprojekt har medført for dig og dine naboer.
Vi tager dine klager til os og udover at du allerede er i dialog med vores byggeleder på byggepladsen, så vil vores Projektdirektør B2B, Caspar Vestergaard kontakte dig.

Tak for din feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig gode service og punktligt som…

Virkelig gode service og punktligt som enhver kunde sætter stor pris på. Tak til jer og Huscompaniet 🏡🔑🧑‍🧑‍🧒‍🧒🚘

Resposta de HusCompagniet

Tusind tak for de fem flotte stjerner og pæne ord om vores service - dem er vi mægtig glade for.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Overordnet en rigtig fin oplevelse

Der har været nogle småting, men Huskompagniet har været gode til hurtigt at fikse det. Prismæssigt ligger de lidt over nogle af konkurrenterne, men det har også være høj kvalitet hele vejen igennem.

27 de março de 2026

Kære Matias
Mange tak for de pæne ord om vores kvalitet og ikke mindst de fem fine stjerner - dem er vi rigtig glade for.
Stort tillykke med jeres nye hjem

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er kommet super godt fra start med…

Vi er kommet super godt fra start med vores nybyg fra Aalborg afdelingen og med vores byggeleder Jens Møller Madsen😀

God sparring frem og tilbage. Og god med opdateringer på huset.

Vi glæder os til overtagelse 21. Maj

Kære Christian
Mange tak for de pæne ord! Vi glæder os til at få jer trygt i hus i maj.
Karina, HusCompagniet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais