A empresa respondeu
Vi er i gang med at bygge hus gennem HusCompagniet i Aalborg, og indtil videre har det været en rigtig god oplevelse. Vores byggeleder, Jacob Kappel, har været utrolig professionel, imødekommen... Ver mais
Rigtig god oplevelse ved opstartsmødet med Martin Jensen fra Ringsted afdelingen. Martin var professionel, og havde styr på tingene, hvilket gav et godt overblik over hele processen. Vi følte os... Ver mais
A empresa respondeu
Fra afd. Ålborg, Henrik Hassing mfl. god service. Altid svar tilbage på spørgsmål, meget behjælpsom. Byggeleder Frank Henneberg har fået tingene til at glide hen af vejen. Ting der måtte være, blive... Ver mais
A empresa respondeu
HusCompagniet er Nordens største husbygger. Vores kunders hjem bliver bygget på et fundament af mere end 50 års erfaring. Vi har lokale kontorer med showrooms, udstillingsbyer og forskellige udstillingshuse i hele Danmark. Vi har dygtige, lokale byggerådgivere på alle vores kontorer, der hjælper jer med at forvandle jeres boligdrøm til drømmebolig. Ikke to familier er ens. Derfor skal huse heller ikke være det. Hos HusCompagniet bygger vi individuelle huse, som passer til dig, dit familieliv og dit budget. Vi er med dig hele vejen – lige fra idé til overtagelse, så du kommer trygt i hus.
Escrito pela empresa
Aalborg, Aarhus, Herning, Esbjerg, Kolding, Odense, Ringsted og Virum, Dinamarca
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid fair og god behandling, stor fornøjelse at bygge med HusCompagniet, og en stor tak til Morten Skov Andersen
Vores byggeleder, Jacob Kappel, har været utrolig professionel, imødekommende og nem at kommunikere med gennem hele forløbet. Han er god til at følge op, holde os opdateret og sikre, at vi føler os trygge i processen – hvilket betyder rigtig meget, når man bygger hus.
Vi oplever, at der bliver taget hånd om tingene, og at kvaliteten er i fokus. Det giver en stor ro i maven i en spændende byggeproces.
Vi ser frem til det videre forløb og kan klart anbefale HusCompagniet Aalborg på baggrund af vores oplevelse indtil nu.
God faglig og saglig snak om de få ting der skal laves
Vi har nu boet i det nye hus i to år. Der har ikke været en eneste fejl eller mangel. Der var en bagatel, som Thomas Schou Petersen sørgede for blev ordnet hurtigt.
Super service !
Vi byggede med HC i 2023, og vi har haft en super god process både før, under og efter.
Alt er naturligvis ikke 100%, men det vigtigste er, at der bliver taget ansvar og fejlene rettet.
Det har vi oplevet hele vejen.
Vi bygger gerne med HC igen.
Er så glade for vores nye hus, som er bygget af HusCompagniets Aarhus afdeling. Det har været en fin proces, trods et større bump på vejen. Dialogen med vores byggerådgiver, vores byggeleder, samt alle andre samarbejdspartnere det var inde over har været god. De har alle været engageret og har lyttet til vores idéer.
Særligt vores byggeleder sikrede et højt informationsniveau under byggeprocessen med ugentlige opdateringer. Efter at huset blev overdraget fulgte han op på fejl og mangler, som nu næsten er udbedret.
Tak til Kristoffer og Mikkel for godt samarbejde.

Resposta de HusCompagniet
Fra afd. Ålborg, Henrik Hassing mfl. god service.
Altid svar tilbage på spørgsmål, meget behjælpsom.
Byggeleder Frank Henneberg har fået tingene til at glide hen af vejen. Ting der måtte være, bliver rettet.

Resposta de HusCompagniet
Martin var professionel, og havde styr på tingene, hvilket gav et godt overblik over hele processen. Vi følte os i gode hænder og fik en klar fornemmelse af, hvad der skal ske fremadrettet.
En tryg og positiv start på byggeforløbet 👍

Resposta de HusCompagniet
Min 5-års-gennemgang med Stefan Schnell Hauge gik professionelt og godt. Han ved, hvad han laver, og har mange gode råd til at holde huset ved lige. Han er også virkelig god til at kigge på hele huset og ikke blot de ting, jeg selv havde på min liste.
Generelt er HusCompagniet gode til at følge op, og jeg har endnu ikke oplevet, at de afviser en forespørgsel. Jeg skrev til Stefan et par måneder efter med nogle ekstra ting, der var dukket op, og han var villig til at sende håndværkere ud til huset og ordne de ting også.

Resposta de HusCompagniet
Vi har været glade for vores byggeproces især med vores byggeleder Henrik fra afdelingen i Ringsted. Han har været grundig, altid til rådighed og hjælpsom.

Resposta de HusCompagniet
Vi havde for kort tid siden 5-års gennemgang af vores hus, hvor vi oplevede en god gennemgang fra Tim Gørtz. Gennemgangen blev udført professionelt, og der blev taget tid til at gennemgå diverse ting. Spørgsmål blev taget seriøst og besvaret på en klar og forståelig måde. Samlet set var det en positiv oplevelse.

Resposta de HusCompagniet
Vi havde en super god oplevelse med vores byggeleder Philip Hartig. Han lyttede og tog sig af de ting som skulle fikses, og var generelt fleksibel og behagelig at arbejde sammen med.

Resposta de HusCompagniet
Vi har idag overtaget vores nye hus bygget af HC, Ringsted afd. Det har været en rigtig god oplevelse helt fra starten. Vores byggeleder Martin Jensen,Ringsted afd har været rigtig god til at svare på spørgsmål hvis vi har været i tvivl, og havde styr på forløbet. Vil til enhver tid anbefale HC Ringsted afd. God Påske 🐣🐥
Birgitte &Bo

Resposta de HusCompagniet
Vores opstart på byggeriet har været taget rigtig god hånd om. Både af rådgiver Henrik samt byggeleder Dennis.
Godt med information og i det hele taget en troværdig og professionel behandling.
Er glad for vi valgte HK.

Resposta de HusCompagniet
Vi har lige haft servicegennemgang af Tim Gørtz fra Huscompagniet, det var en rigtig god oplevelse👍

Resposta de HusCompagniet
Jeg havde en virkelig god oplevelse ved vores 5års gennemgang. Vores liste blev gennemgået, og alt bliver lavet. Små tingene fixede Jan på stedet. Super god behandling hele vejen igennem bygge fasen. Jeg kan klart anbefale Huskompaniget. Stor tak til Jan Røhmer og Martin Knuppert fra Ringsted afdelingen.

Resposta de HusCompagniet
Huscompagniet tager ikke tilstrækkeligt ansvar for de betydelige støjgener, som byggearbejdet påfører os naboer. Byggeriet har nu stået på i over 1 år og 3-4 måneder, og der er fortsat problemer med, at underentreprenører ikke overholder de gældende tidsrammer for støjende arbejde.
På trods af gentagne henvendelser til Huscompagniet og løfter om forbedringer, sker der ingen reel eller varig ændring. Problemet gentager sig konsekvent, særligt når nye underentreprenører tilknyttes projektet.
Som naboer er vi udsat for støj fra ca. kl. 6/6:30 om morgenen til kl. 20 om aftenen, hvilket er uacceptabelt over så lang en periode. Det er særligt kritisabelt, at Huscompagniet ikke formår at sikre overholdelse af reglerne eller iværksætte effektive tiltag, selv efter utallige forsøg på dialog.
Situationen er uholdbar, og det er nødvendigt, at der bliver taget ansvar og handlet konsekvent.
Derudover efterlader byggepladsen et betydeligt rod med affald der flyver rundt og der ses gentagne gange byggeaffald i nærområdet og i naturen omkring byggeriet. Oprydningen fremstår overfladisk, hvor kun det mest synlige fjernes, mens resterende affald får lov at ligge – på trods af gentagne påmindelser. Dette står i skarp kontrast til virksomhedens egne påstande om miljøbevidsthed, som ikke afspejles i den måde, byggeaffald håndteres og efterlades i naturen.

Resposta de HusCompagniet
Virkelig gode service og punktligt som enhver kunde sætter stor pris på. Tak til jer og Huscompaniet 🏡🔑🧑🧑🧒🧒🚘

Resposta de HusCompagniet
Der har været nogle småting, men Huskompagniet har været gode til hurtigt at fikse det. Prismæssigt ligger de lidt over nogle af konkurrenterne, men det har også være høj kvalitet hele vejen igennem.

Resposta de HusCompagniet
Vi er kommet super godt fra start med vores nybyg fra Aalborg afdelingen og med vores byggeleder Jens Møller Madsen😀
God sparring frem og tilbage. Og god med opdateringer på huset.
Vi glæder os til overtagelse 21. Maj

Resposta de HusCompagniet
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.