Hydropool Sverige Avaliações

1. Day Spa
  2. Serviço de limpeza de piscina
  3. Piscina
  4. Loja de produtos para piscinas

Hydropools bad har bubblat på oavsett väder, vind och snödjup runt om i världen ända sedan 1973. Med all den erfarenheten av utvecklingen som skett vågar vi påstå att vi idag gör några av världens bästa spabad för nordiskt klimat. Vi vill på ett sätt som kräver minimalt engagemang från dig som kund kunna erbjuda dig ett avbrott i vardagen i form av avkoppling och njutning med dina nära och kära. Kvalitet, engagemang och kundnöjdhet är 3 ord som präglar vår verksamhet. Hos oss kommer du som kund i första hand och vi värdesätter långsiktiga kundrelationer.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

12 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Äntligen en Spabads-tekniker som lämnade ifrån sig ett bra arbetsresultat.

Tyvärr har Spabads-världen blivit en lycksökarbransch där många icke erfarna tekniker till ”oseriöst” höga timersättningar nu figurerar.

Jag har testat flera företag i Spabads-branschen och ingen förrän nu har, enligt min uppfattning, agerat professionellt. De flesta andra företag är bara ute efter att sälja och ser tyvärr inte till kundens bästa.

Nikos som jobbar på Hydropool i Haninge visste hur man skulle hantera kunder och han uppvisade dessutom en exceptionell god teknisk kompetens inom området, vilket medförde att han löste problem på kort tid där andra företag i branschen helt har misslyckats. Att samråda och avråda gjorde han dessutom galant👏

Det gäller att ha tur och därmed hamna hos rätt person när Spa-baden börjar krångla. Jag ger Nikos/Hydropool i Haninge högsta betyg och föreslår att ni som vill ha service av olika slag på era Spa-bad kontaktar dem, så kommer ni garanterat att bli nöjda. De utför även arbeten norr om staden, såsom exempelvis i Täby där jag bor.

/Jan Wedsberg

20 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kunde inte vara mer nöjd

Vi har en 15 år gammal Hydropoolanläggning som behövde en kritisk uppgradering. Kontakten med bolaget var genomgående professionell, men samtidigt personlig och hjälpsam. Med kort varsel fick ut en servicetekniker som trotsade minusgrader och snö för att byta elektronik och genomföra en välbehövd service. Trots utmaningar i installationen kunde allt lösas på plats och resultatet är 5 av 5. Hela anläggningen har fått nytt liv. Kunde inte vara mer nöjd med den hjälp jag fick.

20 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiskt swimspa och riktigt bra…

Fantastiskt swimspa och riktigt bra service
Vi köpte vårt swimspa från Hydropool och kunde inte vara mer nöjda. Produkten håller hög kvalitet och hela köpprocessen var smidig från start till leverans. Har fått snabb och proffsig hjälp varje gång jag haft frågor. Rekommenderas varmt!

28 de maio de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Svindyrt om nått går sönder med dem

Svindyrt om nått går sönder med dem, bytte nån huvudmojäng greja kostade 23 tusen ink montering, trodde det var ett skämt, hade förväntat mig runt 5000 kanske, sån tur var så tog försäkringen en stor del, men ändå. Annars så är jag nöjd med den. 5 år höll den innan delen behövdes bytas, så ja vet inte om kvalitén är så särskilt bra. Iof har vi haft en del strömavbrott så vet inte om det har påverkat.

24 de fevereiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ibland är det särskilt roligt att göra…

Ibland är det särskilt roligt att göra affärer. Vi har investerat i ett spa bad och valde Hydropool från deras butik Infra City.
Det är en större investering som kräver sin research då det finns många leverantörer. Vårt val föll på Hydropool med självrengörande system.
Nu har vi haft det i drygt en månad och är supernöjda. Butiken har verkligen levererat ”hela vägen”, till och med transport (kranbil med lyft 32 m) och kundupplevelsen är 100 % tillfredsställande, gedigen dialog med butiken som alltid svarar på frågor och finns tillgänglig. Mycket proffesionellt! Här finns det att lära för andra butiker.

10 de janeiro de 2021