Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tyvärr hyrt ut flertalet maskiner tex, jordfräs som tappat spetsen då dom som hyr kör i stenar och grus och inte förstår att det är en jord bott dom hyr, samt jordfräs där kunderna dragit för hårt i... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I’ve used Hygglo twice now and both experiences have been excellent. The whole process is really straightforward, from finding what you need to arranging collection and return. Everything worked e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I've been using Hygglo for a few years now to rent out machines and other equipment that we don't use often but also don't want to sell. I have also rented items through Hygglo myself. I've alwa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyr ut takbox och diverse andra saker som jag inte använder speciellt ofta. Väldigt smidigt i appen och kommunikation går alltid enkelt. Haft 2 mindre skador som enkelt gått på försäkring, saker jag... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eletrônicos e Tecnologia

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hyr istället för att köpa! Vi delar på prylar och delar på kostnaden. Smidigt, smart och bra för miljön!

Informações de contato

Smidigt

Smidigt, enkelt o miljösmart

6 de setembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din recension! Vi är glada att du uppskattar att Hygglo är både enkelt att använda och bra för miljön.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smidigt i alla steg både för hyrare och…

Smidigt i alla steg både för hyrare och uthyrare. Har haft några uthyrningar som orsakat skador på varan jag hyrt ut och det har gått enkelt och smidigt med Hygglos försäkring som betalat ut ersättning på kort tid.

Rekommenderas starkt!

6 de setembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension! Det är bra att höra att processen med försäkringen fungerat smidigt och att du känner dig trygg med att hyra ut via Hygglo. Vi uppskattar verkligen din rekommendation.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har precis köpt en hästgård i Skåne

Vi har precis köpt en hästgård i Skåne. Det har inneburit en massa behov av olika typer och maskiner och fordon. Hygglo har varit riktigt bra på att få i dessa till rimligt pris. Sort tack!

5 de setembro de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för att du delar med dig! Stort grattis till er nya hästgård i Skåne, det låter verkligen spännande. Vi är glada att höra att Hygglo har kunnat hjälpa er att få tag på maskiner och fordon till ett bra pris. Lycka till med gården framöver, och vi hoppas att vi får fortsätta vara till hjälp även i framtiden.

Enkelt och smidigt upplägg

Enkelt och smidigt upplägg, man kan välja uthyrare med bra omdömen och ofta välja på flera verktyg/prylar inom samma kategori, av samma eller olika märken. Väldigt praktiskt att appen utgår från var du befinner dig. Känns tryggt!

26 de abril de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för ditt fina omdöme. Det är roligt att höra att du uppskattar både urvalet och hur enkelt det är att hitta saker nära dig. Att du dessutom känner dig trygg när du använder Hygglo betyder mycket för oss.

En grym

En grym
Tjänst som fungerar smidigt och bra , rekommenderas , om jag skulle önska ngt så är det att synligheten av namn skulle begränsas på ngt sätt

31 de agosto de 2025

Resposta da Hygglo

Tusen tack för din fina rekommendation och för att du delar med dig av din synpunkt. Vi är glada att höra att tjänsten fungerar bra för dig. När det gäller namn vill vi förtydliga att fullständigt namn endast visas i bekräftade bokningar, men vi tar med oss din feedback kring synligheten.

Allt man behöver

Om jag behöver något, kollar jag alltid först på hygglo! Trädäckstvätt, fotostudio, rökmaskin! Bara fantasin sätter gränsen. Jag uppskattar att jag inte själv behöver äga saker som jag bara använder då och då. Och så är det så smart för jordens klimat!

29 de agosto de 2025

Resposta da Hygglo

Tusen tack för att du delar med dig av din upplevelse! Det är härligt att höra att du hittar så många olika saker via Hygglo och uppskattar både smidigheten och klimatfördelen med att hyra istället för att äga.

Så smidigt och billigt

Så smidigt. Och fick hyra en jättebra maskin. Kändes tryggt.

28 de agosto de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att allt gick smidigt och att du kände dig trygg med din uthyrning. Hoppas maskinen kom väl till användning och att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Smidigt och enkelt

Fungerar hur smidigt som helst. Ingen diskussion om priser m.m. Allt sköts av appen.

27 de agosto de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension. Vi är glada att höra att du tycker att allt fungerar smidigt och att appen gör processen enkel. Det är precis så vi vill att Hygglo ska upplevas.

Jeg leier ut gjennom Hygglo

Jeg leier ut gjennom Hygglo. God og rask respons.

25 de agosto de 2025

Resposta da Hygglo

Tusen takk for din tilbakemelding. Så fint å høre at du opplever god og rask respons når du leier ut gjennom Hygglo. Vi setter stor pris på at du bruker tjenesten.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Man blir synlig med hela sitt namn

Man blir synlig med förnamn i annonsen och hela sitt namn så fort mam godkänner en hyresförfrågan. Vid fråga varför man inte kan ha alias istället eller endast förnamn blev svaret att det handlarna kundens trygghet. Men kunden och uthyraren kan ju redan bli betryggad genom företaget hygglo och försäkringen.... känns bara som en onödig och dum princip än att det faktiskt gör någon nytta.

27 de agosto de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för att du delar dina tankar. Vi förstår din synpunkt och tar med oss din feedback. För att förtydliga visas inte hela namnet när du godkänner en förfrågan, utan först när en bokning är genomförd. Vi har sett att det skapar en ökad känsla av trygghet för båda parter att veta vem man ingår avtal med och vem som får tillgång till ens saker, samtidigt som försäkringen ger ytterligare skydd.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Appen gjør ikke det den er ment for

Appen gjør ikke det den er ment for. Jeg prøvde å sette i gang, men ble straks stanset. Helt ubrukelig for min del. For en app som skal hjelpe deg, så er den usedvanlig uhjelpsom. Skuffet over at et selskap har så dårlig funksjonalitet.styr unna . Kommer ikke til å bruke eller anbefale denne igjen,

25 de agosto de 2025

Resposta da Hygglo

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi beklager at det ikke fungerte for deg denne gangen og forstår at det oppleves skuffende. Vår prosess og våre kontroller gjør dessverre at det noen ganger ikke er mulig å gjennomføre en leie. Du er alltid velkommen til å kontakte oss direkte dersom du ønsker mer informasjon om din sak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyr ut de mesta av mina verktyg som jag…

Hyr ut de mesta av mina verktyg som jag sällan använder. Supersmidigt!

24 de agosto de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att det fungerar smidigt för dig att hyra ut dina verktyg och att de kommer till användning istället för att bara stå. Vi uppskattar verkligen att du använder Hygglo.

Älskar Hygglo!!

23 de agosto de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för dina fina ord. Vi blir verkligen glada av att höra att du älskar Hygglo och vi hoppas att du fortsätter få stor glädje av tjänsten framöver.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt smart tjänst som fungerar…

Väldigt smart tjänst som fungerar väldigt smidigt. Har hyrt lyftkran och byggställning vid olika tillfällen och från olika uthyrare och det var jättesmidigt båda gångerna.

13 de agosto de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du haft smidiga upplevelser vid olika uthyrningar och att tjänsten fungerat bra för dig. Det betyder mycket för oss att veta att Hygglo kan underlätta både små och stora projekt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig fler gånger framöver.

Hygglo, Smidig och bra delningsekonomi

Hygglo är en väldigt smidig app. Hjälper mig och andra komma i kontakt och hyra saker av grannar, företag mm. På tider och dagar som passar mig och dig. Sakerna är också försäkrade under hyresperioden. Perfekt för dig som har saker som kostar, Men bara sedan står hemma. Eller till dig som ej har plats att ha en mattvätt hemma.

22 de agosto de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension och för att du delar med dig av dina erfarenheter. Vi blir glada att höra att du tycker appen är smidig och att den hjälper både dig och andra att hyra och hyra ut på ett enkelt sätt. Det är precis så vi vill att Hygglo ska fungera, oavsett om det handlar om att spara plats hemma eller få tillgång till saker när man behöver dem. Vi uppskattar verkligen att du använder tjänsten och hoppas att du fortsätter ha många bra upplevelser framöver.

Så smidigt

Så smidigt, använder Hygglo ofta, med allt från grävare, partytält, verktyg och nu en husvagn. Alltid trevliga människor, och bra priser. Denna site gör livet lättare.

19 de agosto de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din härliga recension! Vad roligt att höra att du använder Hygglo till så många olika saker och att du haft fina upplevelser varje gång. Det betyder mycket för oss att veta att tjänsten gör vardagen lite enklare.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toppentjänst för ekonomi och miljö!

Har använt Hygglo tre-fyra gånger nu och hittills har de alla varit bra upplevelser.
Idén med Hygglo är superbra både för uthyrare, hyrestagare och miljön.
Personligen skulle jag dock inte våga hyra ut mina saker men stort kredd och tack till de som gör!

18 de agosto de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du haft bra upplevelser när du hyrt via Hygglo och att du uppskattar idén bakom tjänsten. Vi håller helt med om att det är positivt både för plånboken och för miljön.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Easy to connect with many vendors, a commission is charged and i missed to read

Makes it helpful to connect with different vendors, the end price changes as it is not clearly explained that Hygglo will charge its own commission. Would be good to have this clearly explained somewhere before deciding to hire a service to contemplate the full budget.

3 de agosto de 2025

Resposta da Hygglo

Thank you for your review and for sharing your thoughts. We’re glad to hear that you find it helpful to connect with different vendors through Hygglo.

Information about fees and the total price is shown during the booking process, but we really appreciate your feedback on how we can make this even clearer for our users. Your input helps us improve the experience further.

Kind regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smidigt & säkert sätt att hyra saker…

Smidigt & säkert sätt att hyra saker som du inte använder så ofta, vill prova innan köp mm Vi hyrde taktält för att prova på innan ett ev köp, super.

17 de agosto de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att ni fick prova på taktält genom Hygglo innan ett eventuellt köp. Det är precis så vi vill att tjänsten ska fungera – smidigt, säkert och ett bra sätt att testa saker man inte använder så ofta.

Hygglo

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.