Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tyvärr hyrt ut flertalet maskiner tex, jordfräs som tappat spetsen då dom som hyr kör i stenar och grus och inte förstår att det är en jord bott dom hyr, samt jordfräs där kunderna dragit för hårt i... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I’ve used Hygglo twice now and both experiences have been excellent. The whole process is really straightforward, from finding what you need to arranging collection and return. Everything worked e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I've been using Hygglo for a few years now to rent out machines and other equipment that we don't use often but also don't want to sell. I have also rented items through Hygglo myself. I've alwa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyr ut takbox och diverse andra saker som jag inte använder speciellt ofta. Väldigt smidigt i appen och kommunikation går alltid enkelt. Haft 2 mindre skador som enkelt gått på försäkring, saker jag... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Eletrônicos e Tecnologia

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hyr istället för att köpa! Vi delar på prylar och delar på kostnaden. Smidigt, smart och bra för miljön!

Informações de contato

312 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har hyrt olika saker och det har…

Jag har hyrt olika saker och det har fungerat jättebra varje gång.

28 de julho de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att allt fungerat jättebra varje gång du hyrt. Vi är glada att du haft en positiv upplevelse och hoppas vi får hjälpa dig hitta fler saker att hyra framöver.

Mvh

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har hyrt fyra olika saker med tre olika…

Har hyrt fyra olika saker med tre olika ägare. Allt har flutit på bra.

28 de julho de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att allt har fungerat smidigt med flera olika uthyrningar. Vi är glada att du haft en positiv upplevelse och hoppas få se dig hyra hos oss igen snart!

Mvh Hygglo

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Smidigt att hyra ut husvagnen

Smidigt att hyra ut husvagnen. Inget krångel med kontrakt och betalning. Saknar dock att den som gör förfrågan inte uppger sitt namn och ålder.

27 de julho de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din recension. Vad roligt att höra att uthyrningen har fungerat bra för dig. Vi tar med oss din feedback om tydligare information från hyrestagaren och ser över hur vi kan förbättra det framåt.

Mvh

Enkelt och billigt!

Perfekt att hyra utrustning och maskiner m m i stället för att köpa och binda en massa pengar. Speciellt sådant som man nyttjar sällan. Bra system för att finna utrustning bland medlemmarna, försäkring ingår och alla blir nöjda.

Resposta da Hygglo

Tack för din genomtänkta recension. Vi håller med, att hyra är ett smart sätt att spara både pengar och plats, särskilt för saker man inte använder så ofta. Kul att du tycker systemet fungerar bra och att försäkringen ger trygghet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyrde denna mini grävare för att…

Hyrde denna mini grävare för att schakta av ett berg! Oerfaren men jag fick all hjälp jag behövde 😃

25 de julho de 2025

Resposta da Hygglo

Tack för din recension! Härligt att höra att det gick bra trots begränsad erfarenhet – och att du fick den hjälp du behövde.

Vänlig hälsning,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I have a overall good experience and no…

I have a overall good experience and no issues. I normally use not high priced services.

Resposta da Hygglo

Thank you for your review! We're happy to hear that you've had a good overall experience and that everything has gone smoothly. We appreciate you being part of the community!

All the best,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hur smidigt som helst för att hyra ut…

Hur smidigt som helst för att hyra ut och hyra saker. Bra bedömningssystem. Jag har hyrt ut en längre tid på Hygglo.

Resposta da Hygglo

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du tycker det är smidigt att både hyra ut och hyra via Hygglo, och att du uppskattar vårt bedömningssystem. Vi är glada att du har varit med oss en längre tid – stort tack för att du är en del av Hygglo-communityt!

Fantastisk tjänst!

21 de julho de 2025

Resposta da Hygglo

Stort tack för de fina orden! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En genial ide för att till låg kostnad få tillgång till nästan allt,

För det första så är uthyrning ett sätt att få igen hela eller delar av investeringskostnaden och därtill även möjlighet att dela på underhållskostnaden.

För det andra så gör det saker tillgängliga när man behöver dem, till ett betydligt lägre pris än att köpa själv.

Min upplevelse är att folk verkligen tar hand om grejerna och är omsorgsfulla med dem.

Själva uthyrningen, hämtning och lämning, sker på tider som man ändå är hemma, så det blir inget merjobb att tala om.

Därtill finns en försäkring. Tidigare har den fungerat sämre, och på senare tid vet jag inte, men sist jag behövde använda den så gick det bra. Det är superviktigt att försäkringsbolaget inte håller på och krånglar. Det skulle dra ner betyget rejält för Hygglo, som sammanfattningsvis är en mycket bra tjänst.

21 de julho de 2025

Resposta da Hygglo

Stort tack för dina utförliga och kloka ord!
Vi håller verkligen med – delningsekonomi är ett smart sätt att både spara pengar och minska onödig konsumtion. Det gläder oss att du haft positiva erfarenheter av både uthyrning och försäkringshantering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kanon att kunna hyra maskiner till en…

Kanon att kunna hyra maskiner till en billig peng och inte behöva köpa dem själv. Smidig och trygg hantering vi Hygglo!

19 de julho de 2025

Resposta da Hygglo

Visst är det toppen att kunna hyra istället för att köpa – både smart och hållbart :)

Bra att dela på verktyg

Har hyrt slagborr och felkodsläsare för bil, bara bra upplevelser.

18 de julho de 2025

Resposta da Hygglo

Det gör oss glada att höra!

Varmt välkommen tillbaka till nästa gång! :)

Skitbra och hållbart!

Skitbra och hållbart!

16 de julho de 2025

Hej Filip!

Det gör oss glada att höra att du har en positiv erfarenhet av Hygglo! :)

Alicia

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hygglos försäkring är ren bluff

Hygglo är inte särskilt hygglo.

Tänk efter både en och två gånger innan du hyr ut på Hygglo. Som så många andra här har jag råkat ut för deras bluff. Hyrde ut ett släp som jag tyvärr inte fotade då det kom i retur. Ett par veckor senare upptäckte jag en skärskada i däcket och skada på fälgen. Jag brukar alltid gå igenom släpet noga men denna gång gjorde jag den inte då kunden kom in sent på kvällen. Ingen annan har hyrt eller använt släpet förrän jag upptäckte skadan som nu nekas .

De hittar på villkor i efterhand som inte står någonstans för att slippa betala.

Många kunder här har råkat ut för samma sak - de struntar i att reglera skador. Nu följer en anmälan till Konsumentverket. Riktigt dåligt Hygglo, ni borde skämmas.

15 de julho de 2025

Hej Göran,
Tack för att du tog dig tid att lämna ett betyg, även om vi är väldigt ledsna att höra att du haft en negativ upplevelse.

Vi förstår verkligen hur frustrerande det är att upptäcka en skada på sin pryl efter en uthyrning, och vi beklagar att du känner att du inte fått tillräckligt med stöd i situationen.

För att försäkringen ska gälla fullt ut kräver vår policy att prylen ses över både före och efter varje uthyrning, och att eventuella skador rapporteras så snart som möjligt efter avslutad bokning.

I det här fallet rapporterades skadan flera veckor efter att uthyrningen avslutats, och tyvärr togs inga bilder före eller efter uthyrningen för att kunna göra en jämförelse. Det gör det svårt för oss att avgöra när och hur skadan uppstod, vilket är avgörande för att kunna göra en rättvis bedömning.

Vi vill dock vara tydliga med att ditt ärende inte är avslutat – vi har erbjudit att ersätta kostnaden för ett nytt däck som en goodwill-gest, och vi har bett om mer information om fälgen för att kunna fatta ett slutgiltigt beslut.

Vi strävar alltid efter att fatta rättvisa och konsekventa beslut genom att följa samma process för alla användare, för att säkerställa transparens och trygghet för både uthyrare och hyrestagare.

Vi uppskattar verkligen att du väljer att hyra ut dina saker via Hygglo. Om du har fler frågor eller ytterligare dokumentation får du gärna höra av dig till det team som hanterar ditt ärende.

Hyfsat bra

Fungerar hittills för mig med det mesta jag behöver

12 de julho de 2025

Resposta da Hygglo

Vi är glada att höra att Hygglo fungerar bra för dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hygglo kopplar ihop uthyrare och kund på ett bra sätt

Hygglo fungerar bra i kontakten uthyrare till kund. Har endast haft kontakt med seriösa uthyrare och endast haft positiva erfarenheter.

11 de julho de 2025

Resposta da Hygglo

Stort tack för dina positiva ord! Det är väldigt roligt att höra att du haft bra erfarenheter och att kontakten mellan uthyrare och kund fungerat smidigt – det är precis det vi strävar efter.

Vi är glada att du är en del av Hygglo och uppskattar verkligen att du delar med dig.

Hygglo

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.