Tyvärr hyrt ut flertalet maskiner tex, jordfräs som tappat spetsen då dom som hyr kör i stenar och grus och inte förstår att det är en jord bott dom hyr, samt jordfräs där kunderna dragit för hårt i... Ver mais
I’ve used Hygglo twice now and both experiences have been excellent. The whole process is really straightforward, from finding what you need to arranging collection and return. Everything worked e... Ver mais
I've been using Hygglo for a few years now to rent out machines and other equipment that we don't use often but also don't want to sell. I have also rented items through Hygglo myself. I've alwa... Ver mais
Hyr ut takbox och diverse andra saker som jag inte använder speciellt ofta. Väldigt smidigt i appen och kommunikation går alltid enkelt. Haft 2 mindre skador som enkelt gått på försäkring, saker jag... Ver mais
Hyr istället för att köpa! Vi delar på prylar och delar på kostnaden. Smidigt, smart och bra för miljön!
Lugnets Allé 48F, 120 66, Stockholm, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Jag har hyrt olika saker och det har fungerat jättebra varje gång.

Resposta da Hygglo
Har hyrt fyra olika saker med tre olika ägare. Allt har flutit på bra.

Resposta da Hygglo
Smidigt att hyra ut husvagnen. Inget krångel med kontrakt och betalning. Saknar dock att den som gör förfrågan inte uppger sitt namn och ålder.

Resposta da Hygglo
Awesome for facilitating drop offs and pickups.

Resposta da Hygglo
Perfekt att hyra utrustning och maskiner m m i stället för att köpa och binda en massa pengar. Speciellt sådant som man nyttjar sällan. Bra system för att finna utrustning bland medlemmarna, försäkring ingår och alla blir nöjda.

Resposta da Hygglo
Hyrde denna mini grävare för att schakta av ett berg! Oerfaren men jag fick all hjälp jag behövde 😃

Resposta da Hygglo
Mycket påtagligt och enkel tjänst, rekommenderas varmt.

Resposta da Hygglo
I have a overall good experience and no issues. I normally use not high priced services.

Resposta da Hygglo
Hur smidigt som helst för att hyra ut och hyra saker. Bra bedömningssystem. Jag har hyrt ut en längre tid på Hygglo.

Resposta da Hygglo
För det första så är uthyrning ett sätt att få igen hela eller delar av investeringskostnaden och därtill även möjlighet att dela på underhållskostnaden.
För det andra så gör det saker tillgängliga när man behöver dem, till ett betydligt lägre pris än att köpa själv.
Min upplevelse är att folk verkligen tar hand om grejerna och är omsorgsfulla med dem.
Själva uthyrningen, hämtning och lämning, sker på tider som man ändå är hemma, så det blir inget merjobb att tala om.
Därtill finns en försäkring. Tidigare har den fungerat sämre, och på senare tid vet jag inte, men sist jag behövde använda den så gick det bra. Det är superviktigt att försäkringsbolaget inte håller på och krånglar. Det skulle dra ner betyget rejält för Hygglo, som sammanfattningsvis är en mycket bra tjänst.

Resposta da Hygglo
Kanon att kunna hyra maskiner till en billig peng och inte behöva köpa dem själv. Smidig och trygg hantering vi Hygglo!

Resposta da Hygglo
Har hyrt slagborr och felkodsläsare för bil, bara bra upplevelser.

Resposta da Hygglo
Hygglo har fungerat mycket bra för mig både för att hyra och hyra ut.

Bra sida rekommenderas absolut

Resposta da Hygglo
Hygglo är inte särskilt hygglo.
Tänk efter både en och två gånger innan du hyr ut på Hygglo. Som så många andra här har jag råkat ut för deras bluff. Hyrde ut ett släp som jag tyvärr inte fotade då det kom i retur. Ett par veckor senare upptäckte jag en skärskada i däcket och skada på fälgen. Jag brukar alltid gå igenom släpet noga men denna gång gjorde jag den inte då kunden kom in sent på kvällen. Ingen annan har hyrt eller använt släpet förrän jag upptäckte skadan som nu nekas .
De hittar på villkor i efterhand som inte står någonstans för att slippa betala.
Många kunder här har råkat ut för samma sak - de struntar i att reglera skador. Nu följer en anmälan till Konsumentverket. Riktigt dåligt Hygglo, ni borde skämmas.

Resposta da Hygglo
Bra plattform för att hyra och hyra ut! Smidig app för kontakt med uthyrare och betalningar.

Resposta da Hygglo
Fungerar hittills för mig med det mesta jag behöver

Resposta da Hygglo
Hygglo fungerar bra i kontakten uthyrare till kund. Har endast haft kontakt med seriösa uthyrare och endast haft positiva erfarenheter.

Resposta da Hygglo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.