Veja o que dizem as avaliações
S,morgens gebeld en fiets werd dezelfde dag nog geleverd. Met goede uitleg hoe alles te gebruiken.. Top gedaan en zeker een aanrader.
They said that they wasted their time in me because I couldn’t buy from them and I live in Sweden and they are rude and none of their bank methods actually work if you don’t live in their country.
Detalhes da empresa
Bij Hypebikes vind je de beste fatbikes voor elk terrein. Of je nu door de bossen cruiset, over het zand raast of gewoon de stad verkent, onze stevige en stijlvolle fatbikes brengen je overal. Met topmerken, persoonlijk advies en een passie voor avontuur maken wij jou klaar voor de rit van je leven. Kom langs en ontdek waarom fatbiken niet zomaar iets is, maar een lifestyle! Bezoek onze winkel of shop online!
Informações de contato
Almere, Holanda
- 31629778145
- info@hypebikes.nl
- hypebikes.nl
Respondeu a 47% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
S,morgens gebeld en fiets werd…
Komt zijn afspraken na.
Goed service
Vriendelijke jongens en ze weten goed wat ze doen. Zeer tevreden met mijn aankoop!
Terrible i order a controller 8 days…
Terrible i order a controller 8 days ago and i didnt have any information about my delivery i ask on mail and whatsapp but they didnt answer to my question about delivery
Klasse
In Almere heeft mijn dochter van 12 een fatbike mogen uitzoeken bij Hypebikes. Daar werd heel fijn, alle aandacht en tijd aan besteed. Ze had wel wat wensen. De medewerker ging met haar mee naar buiten,ze kreeg heel fijn uitgelegd hoe de fatbike werkte en hoe ze ermee om dient te gaan. We moesten wachten in de zaak zodat ze het alarmsysteem konden monteren. We konden er fijn zitten en kregen wat te drinken. Hierna liep de medewerker met ons mee naar de garage en tilde voor ons de fatbike in de auto. Ik zeg een top bedrijf, goede service en manieren die je tegewoordig nog zelden mee maakt! Wij maken gebruik van de onderhoudsservice van dit bedrijf en wij zijn zeer tevreden.
Super goede mensen
Hypebikes het heeft wel. Lang geduurd voordat mijn fatbike er was maar ik super bedankt dat jullie en bezorger de fatbike geleverd werd dat ik heerlijk weer op mijn nieuwe fatbike kon fietsen super bedankt!!
They said that they wasted their time…

Resposta de Hypebikes
Altijd spannend iets kopen bij een…
Altijd spannend iets kopen bij een relatief nieuwe fietsenwinkel. Communicatie gaat lekker vlot. Hypebikes zijn goed bereikbaar. Een heel verschil tov La Souris. Voordat je iemand daar te pakken krijg dan kan je tot morgen wachten.
Bij het leveren van de fiets zaten er wat slordigheden. Ik kreeg de verkeerde versie (kleinere accu, geen bagagere etc). Dit is in de nalevering helemaal goed gekomen. De nazorg is dus goed te noemen. Als er problemen zijn dan lossen ze het snel en adequaat op. De fiets wil ik daar in onderhoud doen. Dit gaat volgens mij een stuk soepeler dan de concurrent.
Lieferung ist bis heute nicht…
Lieferung ist bis heute nicht angekommen, vor 3 wochen bestellt mit Lieferung 3-5 Tage.Kommunikation schrecklich, erst Reaktion auf die mails bzw. Whats app, wenn man das Geld zurückfordert. Bisher habe ich aber weder die Ware noch mein Geld zurück.
Uitstekende service
Uitstekende service, de fatbike werd compleet geleverd.
Snelle en goede service
Aardige jongens.
Ik kreeg alle informatie die ik vroeg.
Snel geregeld.
Volgende dag al geleverd.
Ze zijn goed bereikbaar per WhatsApp.
Keurig geholpen en vriendelijk personeel
Een eigen Fatbike gebracht voor reparatie en hierin bleek het nogal lastig om aan sommige onderdelen te komen.
Na overleg een nieuwe Fatbike gekocht met een keurige korting en ook nog thuis afgeleverd met allemaal extra’s erbij.
Heel fijn en snel geholpen
Heel fijn en snel geholpen!
Top.
Top service
Top service! Een dag later hadden we onze Fatbike al in huis. Alles werd netjes meegeleverd en de fiets was al ready om zijn eerste meters te maken.
De jongens waren top die de fiets kwamen leveren. Super beleefd, eventjes nog een praatje gemaakt. Zo hoor je met je klanten om te gaan!
Nette service en goed bereikbaar
Nette service en goed bereikbaar. Groot aanbod nieuwste modellen Fat Bikes en tevens groot assortiment accessoires. Blij dat ik hem hier bij Hypebikes heb gekocht.
Ik had een fatbike gekocht bij hun en…
Ik had een fatbike gekocht bij hun en wnr het bij mijn huis terecht kwam was het zonder accu en zonder oplader. Dan kijk ik terug naar de site en zie ik dat er geen accu mee ging komen. MAAR de probleem was gewoon dat ze dat helemaal benededn van de lijst hebben vermeld. Ik snap echt niet waarom ze gewoon niet op de titel konden vermelden.

Resposta de Hypebikes
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.