hyred.nl Avaliações 59

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijk werken via het Hyred platform en ruime keuze uit creators. Service is daarnaast ook goed!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

na de aanvraag word je gebombardeerd met emails en willen ze alleen maar nog meer verkopen. beetje uitzoeken maar vrij wazige en moeilijke site , contant laden extreem langzaam. we zijn nu een maa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top Service, nadat ik mijn order had geplaatst (ook een stukje ervoor) kon ik dagelijks langs met al mn vragen en werd alles zo goed mogelijk geregeld. Hiervoor heb ik zelf met een andere dienst gewer... Ver mais

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

59 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

video editting duurt lang.

Ik wacht nu al 5 dagen op een edit van mijn video, zit nu met allemaal losse clips.

1 de dezembro de 2025

Hi Christiaan,

Wat vervelend om te horen dat je al 5 dagen op je video-edit wacht. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

Ik kan op dit moment niet precies achterhalen om welke bestelling het gaat en zie ook geen eerdere mail van je terug. Zou je ons alsjeblieft een mailtje willen sturen op support@hyred.nl?

Dan kijken we direct met je mee en lossen we het meteen voor je op.

Had a great collaboration

Had a great collaboration!

Communication was smooth and kind - overall a very uncomplicated experience and the payment was also punctual :)

I can't wait to work again together!

22 de outubro de 2025

Aanrader!

Ik ben erg te spreken over de goed converterende video’s van Hyred! Samen met Joey hebben we een goede campagne opgezet, waardoor onze ROAS enorm is toegenomen. Een echte win-winsituatie dus!

Super!

Heel fijn platform om mee te werken, met een ruime keuze aan creators. Er wordt snel gereageerd op me via de mail.

Aanrader!

Ik ben goed geholpen door het team van Hyred! Samen een hele mooie BF-campagne neergezet. Ik durf wel te zeggen: Het UGC-platform dat ik tot nu heb gebruikt. Een dikke aanrader!

12 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super veel creaties in No time

We hebben ons laatst aangemeld bij Hyred en binnen de kortste keren hadden we tientallen creators die zich aanmeldden op onze taak. Echt bizar hoeveel keuze je krijgt. Het is lekker simpel: je zet iets online en hup, de aanmeldingen stromen binnen. Scheelt ons mega veel tijd met zoeken en we hebben nu eindelijk genoeg goede creators om uit te kiezen.

10 de setembro de 2025

Fijne ervaring met Hyred

Fijne ervaring met Hyred

Heel makkelijk platform om mee te werken. Alles werkt overzichtelijk en duidelijk. Ik had wat vragen en die werden super snel beantwoord, echt fijn. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen gehad en ik ben benieuwd naar wat er nog meer uit gaat komen. Video’s waren trouwens echt top!

Aanrader!

Een goed platform waarbij je je als creator of bedrijf kan aanmelden voor het maken of laten maken van User Generated Content.

Goede communicatie, duidelijke briefings en verwachtingen. Zeker aan te raden als bedrijf of creator!

10 de setembro de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Enorm veel spam

Enorm veel spam, willen alleen maar verdienen. Resultaten echt 0.

9 de julho de 2025

Resposta de hyred.nl

Bedankt voor uw feedback. Wij sturen wekelijks een marketing e-mail met tips en updates. Dat is uiteraard niet bedoeld als spam, maar kan zo worden ervaren. Uw signaal nemen we serieus en we kijken hoe we dit beter kunnen inrichten.

Wat betreft de resultaten: die verschillen per campagne en merk. We denken graag mee om te zorgen dat het platform wel oplevert wat u zoekt. U kunt ons altijd rechtstreeks bereiken via support@hyred.app.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

blijf hier ver vandaan , niet doen!

we zijn nu een maand verder , heb inmiddels een ander bedrijf gevonden. bij Hyred reageren ze niet op berichten (op hun eigen platform).
kortom de slechtste investering die ik in de laatste 5 jaar gedaan heb...
blijf hier ver van vandaan en zoek beter iemand lokaal die je ook kan spreken en ergens op reageert..

19 de junho de 2025

Resposta de hyred.nl

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen, al vinden we het jammer om te lezen dat deze niet positief is.

Wij sturen onze klanten wekelijks een marketing e-mail met updates en tips. Dit kan misschien als veel worden ervaren en die feedback nemen we mee.

Wat betreft het contact: normaal gesproken reageren we altijd via het platform en per e-mail. Als dat in uw geval niet zo is verlopen, willen we dit heel graag samen uitzoeken en oplossen.

Mocht u nog openstaan voor contact, dan kunt u ons rechtstreeks bereiken via support@hyred.app.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede support en response bij issues

Via Hyred hebben we een viertal creators gevonden die video's voor ons gemaakt hebben (in opdracht van een eindklant). Bij sommige creators ging de communicatie niet altijd even soepel. Dit is waar Hyred haar waarde liet zien; snel schakelen tussen ons als buro en creators, creators achter de broek aanzitten en zorgen dat ze leveren zodat wij onze deadline met de klant kunnen behalen. Zelfs toen we al videos goedgekeurd hadden waren ze coulant en hebben we nog dingen kunnen aanpassen. En ze waren daarna supersnel met de uiteindelijke edit.

Het platform werkt redelijk goed, al zitten er wel wat schoonheidsfoutjes en bugs in maar in de basis werkt alles goed.

Als je vragen hebt kan je het beste of binnen het platform chatten of een mail sturen naar support[at] hyred.nl dan heb je het snelste contact met ze, meestal antwoorden ze binnen 24 uur.

Bij een volgende klus werk ik graag weer met ze.

18 de abril de 2025

Resposta de hyred.nl

Bedankt voor je mooie woorden, Sid! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de samenwerking en dat we hebben kunnen bijdragen aan het behalen van jullie deadline, zelfs toen de communicatie met sommige creators wat stroever verliep. We blijven het platform continu verbeteren, dus feedback over bugs en schoonheidsfoutjes is altijd welkom.

Mocht er bij een volgende klus weer iets zijn waar we kunnen meedenken of ondersteunen, dan staan we uiteraard klaar. Tot de volgende samenwerking! 🙌

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.