Fik lavet noget på min Honda som ikke var aftalt, men fik det ordnet efterfølgende på allerbedste vis til min store fordel, og det er god stil at erkende fejl, derfor 5*****og et på gensyn!.
Veja o que dizem as avaliações
Super fin service - alt gik som aftalt, og der var god information om både bil, synsrapport og tidspunkt for både aflevering og afhentning.
Købte en ny Hyundai Tucson PHEV i november 2023. Gav min brugte bil i bytte. Vi fik en super god, relevant og venlig betjening. Levering af bil med det aftalte udstyr monteret foregik præcis som af... Ver mais
Hyundai Roskilde er et godt og seriøst værksted, hvor man føler sig velkommen og de gør et godt arbejde. De får kun 4 stjerner pga. jeg har oplevet at de glemmer at vedlægge kvitteringer for udfø... Ver mais
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Som altid. Servicen helt i top...!
Vi købte vores "kone bil", en brugt Hyundai i10 af Preben Mortensen hos Hyundai i Roskilde for snart 3 år siden. Og vi har været ovenud tilfreds med såvel handlen, som den følgende service på værkstedet. Vi tegnede endvidere en service- og reparationsaftale på 3 år, og det betyder, at den nu er ved at udløbe. Idet bilen nærmer sig de 8 år. Men det betyder nødvendigvis ikke at vi skiller os af med bilen, for den fejler jo intet. Men vi går da med tankerne, om at den udskiftes til en nyere model, og hvem ved, hvis den helt rigtige brugte bil kommer til salg hos Hyundai Roskilde, som passer til vores behov. Ja - så slår vi nok til!
Fantastisk god service.
Købte min ny Hyundai EV6 elbil hos…
Købte min ny Hyundai EV6 elbil hos Hyundai i Roskilde i Okt 2022. Bilen kører fremragende, servicepriser er meget lave og bilen har et meget lavt strømforbrug. Sælger viser stor interesse for elbiler.
Stedet hvor man køber bil
Der er kun et sted at købe bil (Honda) i Danmark og det er hos Preben Mortensen, I anledning af 50 års jubilæet 26 august, vil jeg blot ønske tillykke.
Ligegyldigt hvilket problem man har med sin bil, står de altid på tæerne for at hjælpe, der er altid tid til en hyggelig snak, der er fantastisk service og man kan stole på at den bil man køber er i orden. Så er der ikke mere at sige :0)
Nu har jeg gennem de sidste 15 år købt…
Nu har jeg gennem de sidste 15 år købt bil her. det startede med en brugt Atos, der hurtigt blev skiftet ud med en Getz 1,5 dissel. den kørte mig frem og tilbage fra job, da vi så flyttede tættere på job, købte vi en i20, den havde vi 5 år, hvorefter vi købte en i20, men lidt mere motor, da den var blevet lige over 2 år ung, og der var kommet barnebarn " Kom" vi til af bytte´den ud, med en i30 stationscar, som vi har haft siden januar, alle de gange vi har handlet dernede, har vi altid fået en fantastisk service, og når den står på ny bil igen, køre vi helt sikkert til Roskilde
Spørgsmål om ABS lampe
Ringede til Preben Mortensen da jeg ABS lampen og udskridnings lampen begynde at lyse og da de ikke lige havde tid ringede de tilbage en times tid efter og i mellemtiden stoppede lampen med at lyse og jeg forklarede at den i mellemtiden er slukket så jeg var i tvivl om jeg skulle ud med den men de sagde at hvis den var slukket men hvis den begynder igen skulle jeg komme forbi så de kunne sætte en tester på 😊
Alt vedrørende Hyundai/Preben Mortensen…
Alt vedrørende Hyundai/Preben Mortensen A/S i Roskilde går op i en større enhed. Lige fra køb af bil, servicering af bil, kundeservice etc.
Derfor vender jeg gang på gang tilbage dertil, ialt indtil videre, er det blevet til 9 biler gennem tiden.
Køb bil hos Hyundai/Preben Mortensen i Roskilde og i får tryghed, tillid samt stabilitet.
Jeg ville aldrig vælge et andet…
Jeg ville aldrig vælge et andet værksted 😉 derfor må jeg jo købe min næste bil hos dem også 😂 rigtig gode priser og service på værkstedet.
Køb af Hyundai I10 n-line
Vi har i fredags hentet vores nye Hyundai, vi har gennem hele forløbet fået en fantastisk service, er blevet grundigt sat ind i tingene og som et ekstra plus fået leveret bilen før vi havde aftalt. 1000 tak for den gode oplevelse, især tak til Martin Clasen, som gjorde oplevelsen ekstra god, ved at inddrage hele familien i handlen. Tak for din positive måde, at være på og især dit engagement. Vi kan på det varmeste anbefale, at købe bil hos Preben Mortensen biler i Roskilde
Har lige købt en Hyundai i20 fra 13'.
Har lige købt en Hyundai i20 fra 13'.
For det første dårligt behandling af værkstedet. Værkførere der har dårlige dage og snakker grimt og ned til en.
For det andet så vi en masse grimme ridser på forlygterne inden køb. Sælgeren fortæller os at det kunne sagtens fikses/fjernes.. Men nej. Og ingen kompensation eller lign.
Og sidst, så har vi selvfølgelig sort på hvidt på mail, at vi ikke ønsker nummerplade rammer. Kom så på alligevel... Små ting måske, men ikk for mig.
Hyundai Roskilde servicerer ikke kvinder.
Jeg havde besluttet mig for, at jeg ville købe min nye bil hos Hyundai i Roskilde. Jeg går derfor fysisk ind i deres butik og begynder at kigge på den bil, som jeg overvejer at købe. Jeg begynder at åbne dørene, bagklappen og sætte mig ind i bilen. Det var altså rimelig tydeligt, at jeg var interesseret i bilen. Jeg undrer mig over, at der ikke kommer en sælger ud og rådgiver mig, da der sidder en del sælgere bag glaspartierne ved deres computere. De forskellige sælgere har set mig. Jeg begynder derfor at vente på servicen.
Da jeg har stået i butikken i et stykke tid, kommer en anden kunde/mand ind i butikken, hvortil en sælger nærmest springer op af stolen og henvender sig til manden, for at spørge om der er noget han kan hjælpe den nye kunde med. Jeg står tilbage, og modtager stadig ikke nogen hjælp fra de andre sælgere. Jeg kan ikke selv opsøge hjælpen, da sælgerne sidder bag glaspartierne. Jeg ender med at forlade butikken uden nogen form for service og uden ny bil.
Jeg vil bestemt ikke anbefale andre til at købe deres nye biler hos Hyundai i Roskilde; medmindre man er en mand naturligvis.
Positiv handel
Har lige købt i30 st. af sælger Martin Clasen. Han har styr på alle detaljer vedr. både selve handlen og bilens specifikation. Meget positiv oplevelse at købe bil hos Hyundai i Roskilde v. Preben Mortensen. Fik fin pris for min byttebil og fik desuden en meget fair pris på min nye bil, ekstraudstyr mv. Køber gerne bil der igen.
Fantastisk kundeservice
I forbindelse med en irriterende klapren fra mit panoramatag på en i40 stc, har Preben Mortensen biler ydet en helt fantastisk god service. Over en periode på mere end 4 måneder, har de uden diskussion og på garantien gennemgået mulige fejlkilder for til sidst at skifte hele den bevægelige del. Værkstedschef Eldin yder en sublim kundeservice, som mange kunne lade sig inspirere af. Det skaber kundeloyaliltet.
Godt sted at handle og servicere sin…
Godt sted at handle og servicere sin bil :)
Hyundai HYM51SPE lawnmower
I bought a Hyundai HYM51SPE lawnmower 3 years ago and have to say that it has been a complete disaster. It is unreliable, full of corrosion and very variable in use. It has been unreliable in that there have been many breakdowns including the drive chain (now awaiting it's second gearbox) electrics, cables and in particular the belt drive. It has been full of corrosion in that at the age of just 18 months it required a completely new body (yes, that's a complete strip and rebuild) because the old one was a mass of rust, all the nuts and bolts were very rusty and various parts like axles and and running gear needed repainting and treatment for rust. It has been very variable in use because it frequently has 'dug-up' the lawn in great chunks and cannot be used below the 4th setting on height or it grounds out and simply will not run. It is now sat in the garage with yet another gearbox failed and I am seriously wondering whether to just scrap it and buy something more reliable with greater cutting power. The Hyundai has been a big mistake!
Fejl kan ske, men måden det blev håndteret på var verdensklasse !
Jeg var til service med vores bil igår, aftalen var at jeg skulle vente imens det blev udført. Jeg blev på et tidspunkt utålmodig og spurgte til hvor langt de var kommet - efter kort tid viste det sig at bilen var blevet glemt og at de først ville starte op på den nu.
Det var naturligvis ikke særlig tilfredsstillende, men deres værkfører gjorde alt for at gøre tingene gode igen - jeg fik super service og har intet at udsætte på firmaet - Alle kan lave fejl, det er i min optik måden man håndterer dem på der er afgørende.
De bedste anbefalinger herfra.
God service, både ved køb af bil men også efterfølgende ved spørgsmål, Service og reparation.
En rigtig god oplevelse.
Har købt den første bil der men det bliver helt sikkert ikke den sidste.
Fik en superservice fra 1 besøg i butikken, alle aftaler overholdt til punkt og prikke og bilen blev leveret væsentligt hurtigere end det var lovet.
Og da jeg hentede bilen var der ovenikøbet sat en elektronisk P-Skive i 😊.
Kan 110% anbefale at handle med Daniel hos Hyundai Roskilde
Kundeservice i verdensklasse!!!
Kære Hyundai Roskilde - A/S Preben Mortensen Biler.
Jeg vil hermed igen gerne takke for jeres helt igennem fantastiske kunderservice og imødekommenhed.
Kan så absolut kun tilskrive mig jeres uendeligt lange liste af særdeles tilfredse kunder.
Det er så fortjent at I stadig ligger på første pladsen på ranglisten over kundetilfredsheds undersøgelsen.
Fra mit første møde med jer i januar 2018, og ved efterfølgende besøg, oplever jeg hver eneste gang, at blive modtaget af et smilende, seriøst og super proffesionelt personale, fra indskrivningen hos værkfører Eldin, Brian og Claus, til mekanikerne på værkstedet (Ronnie) og til ledelsen (Preben) m.fl.
Bilen jeg kører er ikke en af de mest udbredte Hyundai biler, og købt hos forhandler i Jylland, hvor der desværre viste sig nogle småfejl (grundet bilens særlige historik), som I med bravour fik løst til min store glæde, med mindst mulig problematik for undertegnede.
En kulance udskiftning blev fornyligt også udført, efter jeres kontakt til Hyundai Danmark (med min store tak hertil også), vil jeg håbe og ønske, at min anmeldelse kan give jer endnu mere vind i sejlene, som Danmarks absolut førende Hyundai / autoforhandler.
Jeg har selv i mit tidligere virke haft ansvaret for en serviceafdeling hos en af landets største Vvs fabrikanter, og ved herigennem hvad der kræves og skal til, for at nå jeres højder.
Flot flot gået til jer.
I, om nogen, går så langt man kan tænke sig, for at få tilfredse kunder, og det lykkedes.
Jeg har mødt mange autoværksteder og forhandlere gennem tiderne, INGEN når jer til anklerne.
Denne anmeldelse vil sikkert for nogen være en kende for rosende, til at virke troværdig, og som selvskrevet.
Det er den IKKE, jeg står inde for ovenstående, og vil publicere jeres håndtering videst muligt.
TAK, ikke mindre end sublimt!
De største roser fra en yderst tilfreds kunde, - vi ses til service mv. næste gang.
HK Nielsen
BAHEKO A/S
God kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Var ude for sjovt og skulle prøve køre en ny bil i Roskilde. havde været hos flere forhandler i Roskilde
Der var ikke lige så godt kundeservice,
som min veninde og jeg fik hos Hyundai.
Der kom en sælger med det samme og ville høre hvad vi var på udkig efter,
Vi prøvekørte en i30
Jeg var meget overraskede over at bilen den havde alt det jeg var på udkig efter, men jeg hadet en bil i forvejen som så skulle sælges så det skulle der lige tænkes over.
Ca 5 dage efter tog jeg ud sammen med min mor på en søndag og kiggede på i30’en. Jesper undersøgt mulighederne for, at de købte den gamle bil, for der var noget gæld i den som også ville være der vis vi købte ny bil.
der gik max 1 time efter vi vær kørt der ude fra der, Jesper ringede og sagde at vi bare kunne komme ud og underskrive papirerne på den nye bil.
der var super god kundeservice fra vi gik ind af døren til vi gik ud igen,
og det har der hver gang man er kommet der ud, bliver man mødt med et smil på læben.
Vis jeg på et tidspunkt skal købe ny bil igen, bliver det helt klart ude fra Hyundai igen
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.