Mijn huid heeft nog nooit zo goed aangevoeld. De producten van HYVÉ hydrateren intens zonder te plakken of vet aan te voelen. Je merkt gewoon dat er over elk detail is nagedacht. En de verpakkingen... Ver mais
De naam HYVÉ is een samenvoeging van twee kernwaarden die het merk vertegenwoordigt: HY – Hydration: Hydratatie is de basis van een gezonde huid. HYVÉ richt zich op effectieve, diepwerkende hydratatie voor een stralende en goed verzorgde huid. VÉ – Vegan & Eco-friendly: Alle producten van HYVÉ zijn diervriendelijk, vegan en ontwikkeld met respect voor mens en natuur. Join the movement
Holanda
Lekker spulletje! Als cadeautje gekregen en nu zelf ook besteld.

Resposta da HYVÉ skincare
De niacinamide gel moisturer ruikt heerlijk! Voelt zacht op de huid, is klein en handzaam. Ik smeer het 2keer dagelijks en heb het idee dat het mn huid weer zachter wordt :)

Resposta da HYVÉ skincare
Super behulpzame klantenservice voor het kiezen van het juiste product, snelle levering en top kwaliteit!

Resposta da HYVÉ skincare
Top product! Levering was snel en het product is super, niks op aan te merken!

Resposta da HYVÉ skincare
Ik ben echt ontzettend blij met de Hand & Body Wash, Patchouli & Amber Vanilla. De geur is zó lekker – warm, zacht en toch fris tegelijk. Elke keer dat ik het gebruik voelt als een klein wellnessmomentje. Ook het design van de fles is supermooi en staat perfect in mijn badkamer. Heel tevreden!

Resposta da HYVÉ skincare
En de verpakkingen zien er ook nog eens supermooi uit in mijn badkamer. Ik ben fan!💧🌿💚

Resposta da HYVÉ skincare
Super snel geleverd en goede service. De grapefruit handzeep ruikt echt geweldig 🫶🏼

Resposta da HYVÉ skincare
De hand & body wash grapefruit is echt heerlijk. Mijn vriendin is me ook dankbaar dat ik dit heb aangeschaft!

Resposta da HYVÉ skincare
Top product! Ik had de Niacinamide Gel Moisturiser geprobeerd, heb vaak een geïrriteerde huid door katten allergie en merk dat dit product mn huid een stuk rustiger en egaler maakt! Kortom, voor mijn huid is dit een goede match, en ga dit product zeker blijven gebruiken!

Resposta da HYVÉ skincare
Ik had de dagcrème besteld en ik ben heel tevreden, gebruik het dagelijks..mooi design en het werkt fantastisch!

Resposta da HYVÉ skincare
Fijne spullen en snelle levering. Ook op vragen krijg je snel antwoord. Top

Resposta da HYVÉ skincare
Hele lekkere handzeep/bodywash gekregen van de week, ik raad de peppermint en dark cedar zeker aan!

Resposta da HYVÉ skincare
Top product. Goed en netjes afgeleverd. Elke dag smeer ik de dag crème en zou het zeker andere aanraden!

Resposta da HYVÉ skincare
Super producten en heel klantvriendelijke klantenservice. Binnen een uur mijn vraag beantwoord en opgelost.

Resposta da HYVÉ skincare
ontzettend fijne cleanser voor ook voor de gevoelige huid! Ik twijfelde een beetje aangezien ik een enorm onrustige huid heb maar ik haal het nooit meer ergens anders! Mn huid is zo rustig geworden. Verzending ging enorm snel en makkelijk te volgen! Ik bestel snel weer

Resposta da HYVÉ skincare
De geur van de bestelde zeep, grapefruit, is ronduit heerlijk.
Bezorging ook keurig op tijd.

Resposta da HYVÉ skincare
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.