Rekommenderas INTE. Beställde tre artiklar med “Köp 1 få 2”-erbjudande. Fick fel varor – istället för läckagesäkra tygbindor fick jag en förvaringspåse utan förvarning eller samtycke, samt fick bara... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har provat två märken menstrosor (varav det andra märket är väl omtalat och etablerat inom alternativa mensskydd). Jag föredrar absolut iconicas! Trosan känns torr, läcker ej, håller länge och är ot... Ver mais
Jag beställde flera paket. De flesta av dem fick jag ganska snart efteråt. Men, ett av dem dröjde flera veckor. Det blev även lite strul och visste inte om jag skulle få varorna. Det kom meddelande o... Ver mais
The product is very lovely, thin fabric and super comfortable. The whole experience from purchase to delivery was just great. Highly recommend!
Detalhes da empresa
We create products with women's menstrual cycle and your real body in mind. At Iconica, you'll find reusable and durable period panties, all carefully perfected to be worthy of your wardrobe. Iconica period underwear replaces tampons, pads, and period cups. With a sustainable alternative to disposable period protection, we disrupt the feminine hygiene industry.
Informações de contato
Suécia
- iconicawear.com
Não respondeu a avaliações negativas
Na 2 maanden diverse e-mails sturen…
Na 2 maanden diverse e-mails sturen naar hun zogenaamde 'support-team' heb ik eindelijk een retour adres gekregen. Inmiddels wil ik het te klein geleverde product niet meer, maar wil ik mijn geld terug. Ik heb geen vertrouwen in dit bedrijf dat ik de juiste maat krijg binnen een redelijke tijd. Ik hoop dat ik mijn geld wel terug krijg, al vrees ik het ergste als ik de reviews hier lees :-(
Dårlig passform og elendig kundeservice
Jeg kjøpte Iconica menstruser i min vanlige størrelse, men de var altfor små. Ifølge deres fornøydhetsgaranti skal man kunne få pengene tilbake om man ikke er fornøyd, men dette har vist seg å være umulig.
Jeg fikk noen få svar fra kundeservice i starten, men nå er det helt stille. Jeg har sendt flere henvendelser uten å få svar. Dette er utrolig skuffende, og jeg forventer mye bedre oppfølging fra en seriøs bedrift.
Anbefaler ikke Iconica hvis du forventer god kundeservice og en reell fornøydhetsgaranti!
Köp inte...
Beställde i Januari och blev lovad leverans inom 2-3 arbetsdagar. Efter upprepade förfrågningar efter mitt paket och konstanta förseningar från Iconica har jag än idag inte sett röken av min beställning. Inte heller någon respons kring återbetalning då jag vill avbryta köpet pga oseriös leverantör.
STYR UNNA!
Jeg var naiv nok til å bestille fra denne nettsiden, og bestillingen kom i posten etter 30 dager.
Når varene omsider kom, fikk jeg ikke det jeg hadde bestilt.
Det kom en plastikk-basert truse uten mensen-innlegg. Skikkelig Temu-vibes. Kundeservice har vært fullstendig ubrukelige. De svarte med ok intervall i begynnelsen, men nå tar de et par ukers tid på å svare. Vi har hatt kommunikasjon siden november 2024, og de har fortsatt ikke droppet kravet.
Ikke la deg lure av nettsiden. Hittil har de levert på 0 av det de markedsfører - produktene og fornøydgarantien er ikke som lovet.
Very nice and comfortable to wear
Very nice and comfortable to wear. Good absorption, and so much nicer to wear than a pad. The bikini underwear made it possible to swim comfortably aswell. The boxer underwear are nicer to wear than normal underwear - they stay in place 😃
Jag är jätte nöjd med menstrosor👍
Rekommenderar inte
Det tog en och en halv månad för leveransen att komma fram. Kundservice var väldigt långsamma med att svara och en av menstrosorna jag beställt var trasigt i en söm redan när det kom fram. Kvalitén kändes inte lika bra som menstrosor från andra företag jag beställt från. Skulle inte rekommendera dessa
Ha ha! Iconica marknadsför sig som miljövänlig…
Iconica marknadsför sig som miljövänlig - men levererar från Kina. Supporten svarar efter två veckor med ett meddelande på spanska. Jag fick 1/3 av de varor jag beställde och dessa är undermåliga.
Svarar inte på mail eller formulär efter köp
Jag skrev till företaget innan beställning för att ta reda på vart trosorna skulle skickas tillbaka om ev. Nyttjande av deras nöjdhetsgaranti. Fick svar ett par dagar efter så allt verkade bra. Beställde 2 olika modeller för att testa och det var ganska lång leveranstid som dessutom kom från Kina (framgick inte av hemsidan), returadressen är inom Europa.
Jag är nöjd med ett av paren (trots att de prasslar lite) men boxer-modellen passar mig inte alls och läcker därmed. Vill nyttja deras 60 dagars nöjdhetsgaranti. Har skrivit till dem på 3 olika ställen, deras support, help-adressen och även fyllt i ett formulär på hemsidan, men får inget svar alls från företaget. Riktigt dålig service när man väl beställt trosorna och skulle inte rekommendera detta företag trots att en av trosorna är bra och fungerar.
Don’t order anything from this scam company!
I read the bad reviews before ordering and was fooled by the company saying they’ve had som issues that are now resolved and so I gave it a shot. I SO wish I hadn’t!
I have received two shipments since I put down the order in October of last year and I still haven’t recieved what I ordered! Instead I got the wrong model or completely the wrong size. Absolutely NOTHING has been right. Customer service is beyond bad in that it takes ages for them to reply and when they do it’s just some apologetic e-mail where they say they’re so sorry and there to help and are going to fix everything. And then it goes quiet again before getting virtually the same e-mail a week later from another employee.
And now that I’ve asked for my money back, they have completely stopped answering me. So much for the satisfaction guarantee. It’s just bullshit. This is beyond bad customer service and Iconica should be ashamed of themselves for treating their customers this way.
Jag gjorde misstaget att handla från…
Jag gjorde misstaget att handla från er, jag skickade ett mail till er för hjälp samma dag som jag gjorde köpet och har ännu inte fått svar, över två veckor sedan!
Då började jag googla och insåg snabbt att detta är ett ”Dropshipping företag”!!
Handla inte härifrån! Dem får det att se ut som ett seriöst litet företag men där allt skickas direkt från Kina, oklart om varorna verkligen kontrolleras och kan därför innehålla gifter dessutom. Dem har ständigt erbjudanden och ger bortförklaringar som att dem har mycket att göra när kunderna inte får svar och istället gör en dålig recension men egentligen är dem bara oseriösa och tar massa betalt för att skicka billigt strunt.
Amazing underwear
Amazing underwear. Never bled through even though I have a heavy flow. Comfortable. Even slept with them. I'm buying more!
Heel fijn menstruatie ondergoed
Heel fijn menstruatie ondergoed. Sinds een paar maanden gebruik ik alleen nog maar dit ondergoed van iconica als ik ongesteld ben. Geen gedoe meer met tampons en maandverband. Het biedt een goede bescherming en ik lek nooit door. Ik blijf dit zeker gebruiken. Het heeft ook een fijne pasvorm.
Alles wat er mis kon gaan ging mis…
Alles wat er mis kon gaan ging mis…
Na bestellen eerst een hele rare mail, er zouden gegevens missen, of ik die aan kon vullen want anders kon de bestelling niet verzonden worden.
Dit ging om adresgegevens die ik tijdens het bestelproces had ingevuld. Opnieuw gestuurd met wat vraagtekens erbij en niets meer gehoord.
Gingen een paar weken voorbij en er kwam niets, geen bericht en geen pakketje.
Weer gemaild, maar kreeg alleen terug dat het in behandeling was. Ik heb eindeloos gevraagd om meer concrete informatie, maar daar werd inhoudelijk niet op gereageerd.
Het pakket is uiteindelijk twee maanden na bestellen pas geleverd.
Ik had 8 broekjes besteld in dezelfde maat en pasvorm, maar er zaten flinke verschillen in formaat.
Ook is de stof niet bamboe zoals in de omschrijving op de website, maar iets synthetisch. Het ziet er goedkoop uit en voelt dun. Het zit in goedkope plastic zakjes en het geheel straalt Aliexpres uit.
Daar heb ik dan meer dan 100,- voor moeten neertellen en dat was ook nog eens in de zogenaamde aanbieding.
Gezien de bedroevende levertijd en klantenservice (die alleen per mail bereikbaar is en niet inhoudelijk reageert) en de tegenvallende kwaliteit van de broekjes: bestel hier niet. Je bent je geld kwijt.
Te groot gekocht.
Het materiaal voelt goed aan, zacht en rekbaar. Het is iets dikker dan van een ander merk dat ik heb maar het absorbeert ook beter en dat wil je. Ik vind dat de maat niet te klein valt. Helaas heb ik hem te groot gekocht.
Comfortabele menstruatieonderbroek
Comfortabel. Het is niet te dik, waardoor het fijn zit. Netjes op tijd geleverd ook.
Aanrader
Snelle levering, duidelijke informatie en een fijn product. Maat klopt goed en er zit (enkel bij de band iets minder) enorm veel stretch in. Zit comfortabel en doet wat het belooft.
Goede service
Een onderbroek besteld bij bol.com. Hij kwam niet op de aangegeven dag. Na even wachten heb ik contact opgenomen met de verkoper. De volgende ochtend kreeg ik direct een reactie dat er een nieuw pakketje onderweg was.
Erg goede service en het ondergoed voelt zacht en kwalitatief aan! Erg tevreden tot nu toe.
Good quality for a reasonable price
Good quality for a reasonable price. Confortable boxer and no fuzz with tampons!
Ik vind het een fijn product in gebruik
Ik vind het een fijn product in gebruik, met name in de nacht. Je trekt de onderbroek aan als gewoon ondergoed en kunt heerlijk slapen zonder je zorgen te maken over doorlekken of verschuiven.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.