Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er skiftet til Idealshop fra min tidligere webshop og jeg er meget tilfreds. Et virkelig flot gennemarbejdet webshop system som kan alt det jeg ønskede mig. En support der er utrolig venlig og som... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig godt koncept, helt fantastisk support, som svare hurtigt og venligt. Opsætning af shop hos dem er superlet, og ved spørgsmål bliver de hurtigt besvaret, ellers ligger der ofte videoer derinde... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Godt system,nemt at arbejde i, søde til at hjælpe, rimelige priser. 😊👍🏻👍🏻👍🏻 hilsen Christina, KulörKjoler.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er 2 gutter der lige har startet tvshopping.dk og har efter flere forsøg, endelig fundet STEDET hvor vores webshop skal lægge fremover. Vi er absolut ikke teknisk funderet, men med deres løsning... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Provedor de soluções em e-commerce
  2. Empresa de hospedagem na Web

Escrito pela empresa

Mere end 400 virksomheder bruger allerede vores webshopløsning. Vi har fokus på nem og effektiv administration, moderne teknologi og stabil drift.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Ideal.shop får 10 stjerner

Ønsker du en webshop som du kan finde ud af, så skal du kigge denne vej.
Platformen er super nem at bruge og overskue. Du kan altid få hjælp og er der noget man mangler kan det oftest laves! Kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg det!

18 de agosto de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nemt og lige til hjemmesiden

Super nemt og lige til hjemmesiden, hvis man slet ikke har forstand eller er helt ny med virksomheden.
Der er mange muligheder, og er der noget som som man ikke kan finde ud af - sidder deres super dygtige og flinkt supporter og hjælper dig hele vejen.
Kan kun anbefalde her fra!

20 de julho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har virkelig haft stor glæde af…

Har virkelig haft stor glæde af Ideal.shop og især Catharina make-over, vil jeg klart anbefale.
supporten reagerer stort set inden for 30 min hvis man skriver og i langt de fleste tilfælde med det samme

Klar anbefaling hvis du vil have en nem shop

27 de maio de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nemt at arbejde i Idealshops…

Super nemt at arbejde i Idealshops webshop modul. Endnu bedre bliver det, når du ofrer et beskedent ekstrabeløb på at få deres designer til at give dit arbejdet en "makeover", således webshoppen står mere skarp og "lækker". Godt arbejde Catharina - vi har været rigtig glade for din hjælp og dine indspark.

25 de maio de 2021

Kan klart anbefales

Super nemt at arbejde i deres program og rigtig god og professionel support med hurtig hjælp, samt meget venligt personale. Kan kun anbefales.

11 de maio de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eminent kundeservice, nemt at arbejde i...

Jeg ledte efter en udbyder med dansk og lettilgængelig kundeservice - jeg kan hverken kode eller har forstand på opsætning af webshop, så det var en lettelse at arbejde med skabelonerne hos Ideal.shop og deres eminente serviceteam. Super højt serviceniveau!
Virkelig nemt at arbejde i deres skabeloner, så man hurtigt kan få noget der ser lækkert ud. Anbefaler til alle der vil høre om det :)

16 de abril de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er simpelthen ikke noget at klage…

Der er simpelthen ikke noget at klage over her. Alt er nemt og skulle der alligevel været noget man ikke kan finde ud af, så er det bare at åbne chatten eller skrive en mail, så får man hjælp nærmest med det samme. Bedste webshop system jeg har prøvet. Man kan mærke at ideal.shop er drevet af folk der brænder for det.

9 de abril de 2021

Guld værd!

Jeg er bestemt ikke en haj til at oprette webshop, men når du først lige kender det er det virkelig nemt! og hvis du er i tvivl om noget så tøv endelig ikke med at skriv en mail, de svarer lynhurtigt - jeg har nogle gange skrevet mails sent om aftenen og der kommer svar samme aften eller morgenen efter! Jeg har haft fat i en der hedder Martin flere gange og hans hjælp har virkelig været guld værd! Er så glad for jeg valgte Idealshop frem for Shopify som jeg også havde kig på

31 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nemt at lave en flot og effektiv…

Super nemt at lave en flot og effektiv webshop med ideal.shop, og du får rigtigt meget for pengene. Kan kun sige at jeg er mere end tilfreds med både den måde man nemt kan lave en flot og professionel webshop, men i særdeleshed også super tilfreds med den gode support der er fra dem, hvis der er et problem så får de det løst, og altid klar til at hjælpe, på næsten alle tider af døgnet, fantastisk service.

Kan klart anbefale alle der overvejer at få lavet en webshop at benytte ideal.shop det fåes ikke bedre.

26 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nemt og enkelt system

Super nemt og enkelt system, masser af muligheder indbygget. Enestående support med hurtig svar. Du kan mærke at folkene bag selv er iværksættere og arbejder benhårdt for at levere et godt produkt og yde en god service.

17 de janeiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt sikkert det nemmeste og bedste system…

Helt sikkert det nemmeste shopsystem der findes, og samtidig er det i høj kvalitet!!! Og ydermere er der super god suport. Så hvis du går og tænker på, at starte en webshop, så er det her du skal lave den. Oveni købet så er den nemlig også til at betale. Anbefales varmt fra Bogparadiset.dk

7 de dezembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Brugervenlig ud over det sædvanlige

For knapt en måned siden åbnede jeg min webshop og der er løbet intet mindre end 16 ordrer igennem. Som helt ny og ukendt håndfarver af garn er 16 ordrer cirka en tredobling af hvor meget som jeg havde håbet på at få her i opstarten. For nogen er det ikke meget, men for mig er det langt over forventning.

Min baggrund og kompetencer for at lave en webshop:

- Jeg har ikke en dyt forstand på SEO, jeg kan faktisk ikke engang finde ud af at linke til min Instagramprofil. Jeg kan tænde og slukke min computer og jeg sprænger i luften hvis det ikke fungerer - så der er ganske langt til at lave en webshop uden hjælp.
- Jeg har lært hvad moms egentlig er EFTER jeg fik mit CVR-nummer. Havde jeg skulle researche alting først, ville jeg aldrig være kommet igang.
- Privat er jeg er studerende på universitetet, har to børn på knapt 2 og 5 år hvor den ene stadig ikke sover igennem og som står op senest klokken 5. Mor er træt og ammehjernen har efterhånden strakt sig langt ud over ammeperioden. Så læring om indløseraftaler, betalingsgateways, fragtopsætning o. lign. er ikke det jeg magter at bruge krudt på, og færdige webshopaftaler er ikke til en økonomi som vores hvor en af os er studerende og kun har garnfarvning som sidebeskæftigelse

Jeg ikke haft hjælp fra nogen til noget som helst af det her - og en KÆMPEstor del af det, skyldes at Ideal.shop er så nemt, intuitivt og må indrettet specifikt til dummies som mig 😉. Hvis ikke det havde været så simpelt med opsætning af fragt, betalingsgateways og gennemsigtighed i det hele taget, så havde jeg aldrig fået gåpåmod nok til at kaste mig ud i det her, for jeg har sådan set hænderne fulde i forvejen. Jeg har opnået et webshopresultat jeg selv er næsten 100% tilfreds med, udelukkende ved at klikke rundt og se hvad der skete, hvis jeg trykkede der og der og…. De sidste finesser kommer hen af vejen.

Et kæmpetak til teamet bag ideal.shop skal derfor lyde 🔥 Det giver alle en mulighed, uanset tekniske evner til at komme igang. Hvis JEG kan starte noget op der rent faktisk virker i praksis uden større evner end at tænde og slukke min computer, så kan alle.

30 de novembro de 2020

Fuld tilfredshed

Jeg oprettede min første webshop nogensinde hos ideal.shop og anede ikke helt hvad man gjorde med noget. Der har ikke været andet end fantastisk kundeservice hele vejen igennem og jeg er virkelig glad for at have valgt dem.

I en lukket gruppe har vi mulighed for at sparre med hinanden og er der udfordringer, så hjælper medarbejderne i ideal.shop med at løse det. Er så glad for alle de forskellige muligheder! Kun ros herfra

28 de novembro de 2020

100% support!

Nogen vil mene at andre systemer er flottere og på nogen områder nemmere at ændre i.. f.eks. når man taler kode etc.

MEN... jeg er blevet frygtelig glad for ideal.shop's CMS, da det er utrolig nemt at anvende og er du ny i webshop verdenen, kan du rigtig hurtigt komme igang.

Medarbejderne er super hjælpsomme (næsten på alle tider af døgnet) og jeg må sige at jeg føler mig hjemme.

Jeg har kun positive kommentarer til systemet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kunne man give 10 stjerner have vi…

Kunne man give 10 stjerner have vi gjort det.
Systemet er det nemmeste længe, har du ideer eller ønsker til ændringer fixer de det med det samme. Kundeservicen er en af de bedste vi nogensinde har oplevet - det hjælper med ALT hurtigere end man kan nå at skrive til dem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ideal.shop får mine varmeste anbefalinger

Jeg flyttede min webshop Ideal.shop, efter at have haft en del tekniske problemer med Prestashop. Specielt i starten var der en del begynderspørgsmål, som support tålmodig har guidet mig igennem. Det kan som iværksætter være svært at skulle nå at sætte sig ind i det hele, så dejligt dejligt at kunne lægge ansvaret for, at alt det tekniske med shoppen fra mig. Jeg har for kort siden haft Ideal.shop til at lave et makeover af klovshoppen. her er jeg også rigtig godt tilfreds med resultatet. Jeg fik samtidig lært en del om hvordan google fungerer.

Hjælpsomt personale

Vi har haft en shop i hele 2020.
Vi er meget tilfredse, men den gode service vi får.
Vi kan altid sende en mail, og vupti, svar godt tid efter, om det er dag eller nat, så bliver mailen besvaret.

2 de outubro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt, billigt og godt. Jo, det kan lade sig gøre :-)

Jeg har brugt Shopstart til at sælge restvarelageret fra en tidligere virksomhed, og det har været en superfin oplevelse.

Min webshop var sat op i løbet af en eftermiddag og Shopstart stod for integration til indløsningsaftale og fragtfirma, så fra jeg var hurtigt i luften og 'ude hos kunderne'.

Prisen er meget rimelig (læs: billig) og supporten er enestående hurtig og hjælpsom.

Alt har spillet max og Shopstart får mine varmeste anbefalinger.

27 de setembro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais