idanceforcookies  Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt plötsligt dök idanceforcookies upp i mitt instagramflöde. Jag är nu stolt ägare till flera ringar och armband både med färdig text och egen text. Det började med en jag är f*n bäst ring och på... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tänkvärda ögonblick när ord och bild når betraktaren med slagfärdig humor, då Stockholm möter Göteborg i denna designers värld. Ett MÅSTE HA för älskare av "onliners"! KMRK

Detalhes da empresa

1. Designer de jóias
  2. também em
  3. Arte artesanal
  4. Arte e Antiguidades
  5. Artista
  6. Joalheria
  7. Loja de pôsteres e gravuras

Smycken och prints för cool kids och alla andra. Är rolig, snäll och kan måla. Gör smycken till Sveriges ELIT. Ja, det var det! Välkommen!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

117 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde för 7 dagar sedan och tyvärr…

Beställde för 7 dagar sedan och tyvärr har den inte kommit fram.

17 de dezembro de 2024

Resposta da idanceforcookies

Men halli hallå? Kom ringen aldrig fram? För du vet att jag kan absolut inte styra över PostNord hur mycket jag än vill. Då är det viktigt att du tar kontakt med mig istället.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Konstnären som regerar i mitt vardagsrum

Alltid fått säkra och bra leveranser. De gångerna omständigheter gjort att det behövt ta lite längre tid har Kim alltid meddelat mig direkt. Lätt att kommunicera med och alltid förstått vad jag varit ute efter när jag bett om porträtt!

15/5 stjärnor 🌟

13 de novembro de 2023
Avaliação não solicitada
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leveranstid

Längre leveranstid än jag förväntade mig. Efter 10 dagar har varan inte aviserats ännu.

2 de outubro de 2023

Resposta da idanceforcookies

Gudrun! Det finns mailadress under ”information” - din bild är skickad. Ibland slarvar posten bort paket och då skickar jag givetvis om. Men jag kan omöjligen veta att kunden inte fått sin leverans utan kontakt. Jag svarar alltid så fort jag kan, men även jag kan bli sjuk eller vabba! Man är inte mer än människa! Ha en god kväll!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jag beställde tre grejer och en av dem…

Jag fick fel vara och hade lite svårt att få kontakt till en början, men fick ett trevligt bemötande när vk väl fick kontakt.

29 de agosto de 2023

Resposta da idanceforcookies

Hej! Vi har legat i influensa här i tre veckor. Har inte sett ditt mail. Hade givetvis svarat då. En stjärna - det var hårt :) tråkigt att en blev fel. Men som du givetvis förstår så har det bara blivit fel. Har nu sökt efter ditt mail - men finns inget. Finns det möjlighet att du skriver på Instagram? Där finns jag alltid tillgänglig. Väl mött. Kim

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Roliga och originella produkter till bra pris

Roliga och originella produkter till vettiga priser, och med trevlig kundservice. Jag beställde en poster och en ring, där postern levererades långt innan ringen kom. När ringen väl levererades var det med ett brev som sa att ringaskarna blivit försenade så de hade gjort en egen med tejp och kärlek, väldigt gulligt.

17 de julho de 2023