Veja o que dizem as avaliações
Antaisin nolla tähteä jos olisi mahdollista. Vietin koko illan kuvia ifoloriin ladatessa, mutta lopulta enteriä painaessa meni hylkyyn koko homma. Suosittelen vahvasti tilaamaan kuvat muualta jo... Ver mais
En näe muuta vaihtoehtoa kuin antaa täydet viisi tähteä. Upeita tuotteita ja sen johdosta olenkin tilannut mm kymmenkunta kuvataulua ja muutamia kuvakirjoja. Kotimme on saanut niiden myötä uuden per... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre ifolor.fi
Escrito pela empresa
Valokuvien edelläkävijä jo lähes sata vuotta
Ifolor on valokuvien ja erilaisten valokuvatuotteiden markkinajohtaja Suomessa. Yrityksemme taival ifolorina alkoi vuonna 2007, sitä ennen suomalaiset tunsivat meidät nimillä Helios, Kuva-Sampo ja Ifi.
Ifolor saa valokuvat elämään. Aidot paperikuvat, valokuvakirjat, sisustustaulut, kuvamukit ja monet muut kuvatuotteet tuovat valokuvamuistot hienosti esille. Valokuvissa näkyvät elämän erityiset hetket, joista me jalostamme korkealaatuisia, aikaa kestäviä tuotteita. Helpon tilausprosessin ja monipuolisen valikoiman ansiosta yhä useampi suomalainen saa enemmän iloa kuvista.
Informações de contato
Karhumäenkuja 2, 01530, Vantaa, Finlândia
- 09 348 40 200
- asiakaspalvelu@ifolor.fi
- ifolor.fi
Como esta empresa usa o Trustpilot
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Antaisin nolla tähteä jos olisi…
Antaisin nolla tähteä jos olisi mahdollista.
Suosittelen vahvasti tilaamaan kuvat muualta jos haluatte aikaa säästää.
Itse tuote on moitteeton ja laadukas, mutta...
Itse tuote on aina ollut moitteeton ja laadukas, mutta isot miinukset pitkästä toimitusajasta. Ennen toimitus oli todella nopea, mutta samalla kun tuotanto siirtyi Sveitsiin tuli etanaposti käyttöön. Nyt on kulunut pari viikkoa siitä kun sain postin seurantakoodin, mutta itse tuotetta ei vielä näy ei kuulu.
Tilasin perhematkastamme kuvakirjan
Tilasin perhematkastamme kuvakirjan. Tuote saapui perille noin viikossa ja laatu oli paljon parempi, kuin mitä osasin odottaa - huomattavasti paremmat kuin mitä alkuperäisessä tuotteessa.
Ihmettelen suuresti näitä negatiivisia arvosteluja. Kymmeniä tilauksia on tullut tehtyä vuosien ajan ja palvelu sekä laatu on aina toiminut loistavasti. Kiitos siitä!
Tilasin 1000 palan palapelin ja siinä…
Tilasin 1000 palan palapelin ja siinä oli vain 977 palaa tilasin sen kesällä kylläkin mutta vasta nyt oli aikaa alkaa kokoamaan ja avasin sen eilen paketista ja huomasin useamman palan puutteen ja päätin sitten laskea kaikki palat ja sieltä puuttui hyvin monta jo alussa
Kohtuuttoman pitkät toimitusajat
Ennen kuin tilaatte mitään Ifolorilta, huomioikaa ERITTÄIN PITKÄT TOIMITUSAJAT! Tuotteet valmistetaan nykyään Sveitsissä, josta ne lähetetään ilmeisesti kerran viikossa tai kahdessa rekkarahdilla Suomeen. Sinänsä nopeasti tilauksesta tuli kyllä Postin seurantakoodi ja viesti, että 1-4 päivässä siitä Posti saa paketin kuljetukseen. Nyt kulunut 8 päivää, eikä mitään tapahdu. Itse tuotettaan en pysty arvostelemaan, koska se ei näytä ikinä saapuvan.
Laiskaa ja surkeaa touhua.
Toimitusajat laitettu tietoihin niin pitkiksi, että ei tarvitse firman pitää kiirettä. Omaposti näyttää, että lähetystä odotetaan. 5 päivää ja mitään ei tapahdu. Surkeaa touhua.
Ei mitään hyvää sanottavaa.
Poikkeuksellisen surkea asiakaspalvelu
Tilaukseni osoitetiedoissa oli virhe: osa osoitteesta oli jäänyt pois. Otin yhteyttä asiakaspalveluun, mutta sain osakseni erittäin töykeää palvelua. Asiakaspalvelijaa ei selvästi kiinnostanut auttaa, vaan hän syytti tilanteesta vain minua ja esitti, ettei asialle voisi tehdä mitään. Hän lupasi selvittää asiaa Postin kanssa ja palata minulle, mutta ei koskaan tehnyt niin.
Lopulta selvitin asian itse Postin kanssa, jossa asiakaspalvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista – ja osoitetiedot saatiin täysin ongelmitta korjattua. Ifolorin puolella asiaan ei vain haluttu tarttua.
Lisäksi tilaukseni toimitettiin useassa eri erässä, mikä vaikutti tehottomalta ja asiakkaan näkökulmasta huonolta palvelulta. Toimitus oli myös hidas.
Kokonaisuudessaan kokemus jätti erittäin huonon mielen. En aio tilata ifolorilta enää, sillä asiakaspalvelu oli poikkeuksellisen surkeaa ja epäystävällistä.
Ifolor johtaa asiakkaita harhaan
Ifolor johtaa asiakkaita harhaan kampanjoillaan. Marraskuussa oli alekampanja, jossa mm. kuvakirjat oli -25% alessa. Alennukseen oli ehtona, että kirjoja pitää tilata vähintään kaksi. No, ehto ei lukenut kuvakirjojen tuotesivuilla vaan jossakin täysin epärelevantissa paikassa tyyliin asiakaspalvelu-välilehden alareunassa. Tarkoituksella siis oltiin piilotettu tämä ehto jonnekkin mistä kukaan ei näe sitä. Tilasin lopulta 3 kirjaa mutta alehintaa ei tullut koska olisi pitänyt olla sama sivumäärä, materiaali ja koko näissä kuvakirjoissa. Nämä lisäehdot selvisi vasta asiakaspalvelijan kanssa käydyssä sähköpostiviestiketjussa. Uskomattoman hämärää toimintaa. Tilaan jatkossa kuvakirjani kilpailijalta.
Töykeä ja huono asiakaspalvelu
Töykeä ja huono asiakaspalvelu. Tuotteissa värivirheitä, joista syytetään postia eikä olla valmiita tekemään asian eteen mitään muuta. En suosittele kenellekään. Olen saanut parempia kuvia, kuvakirjoja ja varsinkin palvelua muilta vastaavilta yrityksiltä.
Ifolor palapeli lähettämästäni kuvasta.
Ifolor palapeli lähettämästäni kuvasta.
Mukana tuli vain pieni valokuva paapelipalasten lisäksi . Jäin todellakin kaipaamaan kuvaa palapelistä. Eli kuvaa joka yleensä on palapelilaatikon kannessa ( missä näkyy palat )
Suosittelen Ifoloria
En näe muuta vaihtoehtoa kuin antaa täydet viisi tähteä.
Upeita tuotteita ja sen johdosta olenkin tilannut mm kymmenkunta kuvataulua ja muutamia kuvakirjoja. Kotimme on saanut niiden myötä uuden persoonallisen ilmeen, omat kuvat tauluina.
Asiakaspalvelu Ifolorilla aivan upeaa. Jotkut ovat moittineet toimitusaikoja. Jos ajattelee, että 96 sivuinen kuvakirja tulee reilussa viikossa, pidän sitä hyvin nopeana toimitusaikana.
Olen todella tyytyväinen palveluun
Olen todella tyytyväinen palveluun! Yksi lahja mukeistani oli vahingossa aivan liian tumma väreiltään, mutta sain helposti tehtyä ja tilattua uuden veloituksetta. Reklamaatiopyyntööni vastattiin nopeasti ja olen iloinen kun sain sen hyvissä ajoin ennen joulua. Nyt muki on täydellinen ja jatkossakin aion täältä tilata!☺️
Ifolor kuvalahja
Tilasin tuotteen hyvissä ajoin ennen määräaikaa, jotta saisin sen ajoissa ennen isänpäivää. Ifolorilta tuli tieto, että paketti on lähetetty, mutta mitään ei tapahtunut siltikään postin tiedoissa. Kyselin sähköpostilla paketista ja sain vastauksen, että ihan sama mistä olen tietoni saanut paketin lähettämisestä, niin se on väärä tieto. Jatkossa en enää tilaa täältä puljusta kyllä yhtään mitään. Ei ole ensimmäinen kerta kun kaikki menee pieleen täältä tilatessa.
Toimitusaika on uskomattoman pitkä
Toimitusaika on uskomattoman pitkä, vaikka tilaus koostui vain muutamasta valokuvasta. Noin 70 tavallista valokuvaa saapuvat kolmessa eri lähetyksessä. Ensimmäinen saapui sovitun kotiin toimituksen sijaan Postin noutopisteeseen useamman viikon jälkeen. Kaksi seuraavaa tilausta eivät ole edes saapuneet Postille kuljetettaviksi, vaikka tilauksestani on kohta kuukausi. Suosittelen valitsemaan jonkun kilpailijoista, jos kuvat haluaa joskus saadakin.
Posti on nyt odottanut kuvakirjaa…
Posti on nyt odottanut kuvakirjaa viikon toimitettavaksi! Onko Ifolorilla sopimus että joka toinen viikko lähettävät postilla paketit?? Toimitusaika 8-12 päivää viittaa siihen. Itse tuote on ollut valmiina ja laskutuskin on jo tehty
Todella tympeää palvelua
Tilasimme häihimme kuvia, toimitusaika 7-11 päivää joten optimistisesti ajattelimme, että jos tulee 7 arkipäivässä niin ehtii vielä perille. Toimitusta ei alkanut kuulua ja soitimme asiakaspalveluun ja ei kuulemma minkäänlaista mahdollisuutta saada 7 päivässä. Todella tympeää asiakaspalveluakin eikä minkäänlaista joustoa heidän toimitussysteemissään. Ei olisi kannattanut tilata, kun jostain oikeasta liikkeestä olisi varmasti saanut niin että olisi kuvat ehtineet häihin.
Epäluotettavaa kommunikointia ja tyly asiakaspalvelu
Pakettisi on lähtenyt matkaan -ilmoituksesta on kulunut nyt 8 päivää ja Posti ei ole vieläkään edes saanut pakettia. Tympeä asiakaspalvelija ei edes pahoittele ja syyttää Postia, vaikka olen lähes 100% varma että vika on Ifolorissa - paketin ennakkotiedot kun katosivat jostain kumman syystä Omapostista tiedusteluni jälkeen.
Olin todella tietoinen ifolorin…
Olin todella tietoinen ifolorin brändistä ja suunnilleen millaisia tuotteita he valmistavat. Tilatessani pöytäkehystä tyttöystävälleni lahjaksi ei kuvia saanut tilattua samassa koossa mitä taulut olivat. Täten jouduin menemään kilpailijan nettisivuille jossa ostaminen oli tehty paljon helpommaksi.
Not only did they raise their prices
Not only did they raise their prices, but they also changed their campaign to a minimum order of 300 images in order to receive the 50% off discount! Before that it was a minimum of 100 images, and before THAT there wasn't a minimum requirement at all, it was just a seasonal campaign that lasted a couple of weeks! Such unpleasant greed
Otin yhteyttä yritykseen, koska halusin tilata maalauksen (valokuvatulostus). Kirjoitti kirjeen. Suomen suomenki on kamalaa. Olen 75-vuotias, olen eläkkeellä ja vaikka käytän tietokoneita, en todellak
Otin yhteyttä yritykseen (valokuvien tulostus).
Kirjoitti 3 kirjainta. Olen 75-vuotias, eläkkeellä ja käytän tietokonetta. Opi käyttämään sivustoa. Lataa 3 ohjelmaa. Oppia. Törkeää ja röyhkeää.
A Experiência Trustpilot
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.