Pensioen receptie Dierenarts
Een hele fijne en goed verzorgde middag gehad voor de pensionering van mijn man. Marijn als leidinggevende heeft alles perfect aangestuurd
Welkom bij de IJzeren Man Vught, gelegen aan een prachtig strand midden in Brabant! Schitterend mooie recreatieplas in een bosrijke omgeving. Een zeer veelzijdige locatie met voor ieder wat wils. Welkom bij de IJzeren Man in Vught!
Boslaan 49, 5263 NX, Vught, Holanda
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Muziek veel te hard, lauwe thee en een slecht uitgevoerde dure uiensoep welke niet naar uiensoep smaakte, ook weer lauw was en het beloofde brood er niet bijgeserveerd werd. Dit bezoek aan IJM is absoluut niet voor herhaling vatbaar!
Afgelopen zaterdag een zeer prettige ervaring beleefd bij IJM. Het betrof een receptie na aanleiding van mijn pensioen als dierenarts .
Marijn , de “ aanvoerder” van de bedienings ploeg heeft een prima prestatie neergezet. De ambiance was perfect. Fijne omgeving, fijne professionele jonge mensen, zaal kornuit beleefd als een zeer prettige omgeving.
Absoluut een aanrader!
Na 20 min werd door de serveerster geklaagd dat we onze drankjes niet wisten. Na 45 min wachten kregen we ons eerste drankje. Iemands drankje was vergeten en kwam pas bij het voorgerecht. Sommigen wilden geen voorgerecht; anderen kregen het ruim een half uur na het drankje. In mijn soep zat een lange haar; de carpaccio had een bruine kleur en smaakte niet lekker. Na een half uur werd het voorgerecht pas afgeruimd.
Het hoofdgerecht kwam 45 min later; wie geen voorgerecht had stierf bijna van honger. De hamburger was rauw en koud van binnen; mijn kipspies had veel vet en zag er niet vers uit dus ik at alleen de frietjes op. Een fles wijn die niet was gekomen stond wel op de rekening. Er was twijfel of het wel ‘zomaar’ van de rekening gehaald kon worden.
Wij gunnen NIEMAND wat ons is overkomen dus daarom deze ervaring
Compleet onbereikbaar 🤯beantwoorden geen telefoontjes en reageren niet op mails/ antwoord formulier. Organisatie laat veel te wensen over.
Totaal niet klant/servicegericht, focus 100% op winst, chapeau, helaas ten koste van de klantbeleving
Mooi weer, lekker een stukje gewandeld met het gezin.
We wilde dit afsluiten met een hapje en drankje bij IJM.
Bij binnenkomst een vol terras en binnen lege stoelen. De oudste zit in een rolstoel en is snel overprikkeld, dus binnen was perfect voor ons.
Helaas. Binnen mag je niet zitten. De bediening loopt alleen buiten. Bedankt voor deze fantastische service!
Zit je om 15.20 lekker op het strandterras, wordt je door het personeel weggejaagd omdat het over een half uur misschien gaat regenen. Het verzoek om te mogen blijven zitten tot het inderdaad regende werd genegeerd. Zo raak je klanten kwijt.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.